Eşimin suratsizligi...

Merhaba iyi geceler.
Bugun eşimle yaşadığım bir olayi anlatmak istedim cok gerginim. Aylar oncesinden sehir disindan bi arkadasim esiyle beraber tatile geleceğini soylemisti bende ta o zamandan esime haver verdim bir günümüzü onlara ayirir miyiz diye tamam dedi.
Bugün onlarla bulusacaktik sabahtan beri esimde bir surat bir tavir. Gelmek istemiyor musun dedim yok oyle birsey vs surekli gecistirdi. Bulustuk yaklasik 4 saat birlikte zaman gecirdik. En son Arkadaşimla ayrılırken bana esin sıkıldı mi acaba sorun mu oldu dedi. Ben yerin dibine girdim.
Ne muhabbetlere katıldı ne yuzu guldu. Insanlar birsey anlatirken sadece dinledi yorumlamadi. Kas goz yaptim daha da sinirlendi. Olan muhabbeti de tadimizi da kacirdi. Kendi arkadaslariyla cok iyi zaman gecirirken bana gelince hep boyle yapiyor. Duzgunce soyledim neden boyle yaptin diye. Ben oyle yaptigimi sanmıyorum dedi konuyu kapatti. Zaten ite kaka gidiyor evliligimiz. Omur boyu bu sürati cekmeyecegimi söyledim. Yarin konusuruz diye gecistirdim. Sizce ben mi abartiyorum?
Yani Allah sabır versin.
Bencilce hareket bırak gelmeseydi.

o insanları sevmese bile senin hatrın için hoşsohbet olmalıydı 3-4 saatçik
ayıp etmiş
sen de aynısını yap ki anlasın derim

Sizi boyle zor durumda birakmaya hakki yok. Ne kadar ayip. Esinin hatri icin 4 saat guleryuz gostermek agir mi gelmis ? Siz de yapin aynisini gorsun bakalim nasil oluyormus

Cnm bence bu tavsiye cok yanlış.. Çünkü eşinizin arkadaslarina esimizi şikayet etmek hic mantikli değil. Üstelik bunu onlarla paylasinca ne olacak? Ayy baksana, karisinin arkadaslariyla konuşmaya bile tenezzül etmiyormus deyip kocasını icten ice kınamaktan ve kadina acimaktan baska neye yarayacak ki. Sonra o kocasıyla barisir ama o anlatilanlar hep onların aklinda kalır
Evet tatlım aklıselim bit tavsiye değil demiştim hak veriyorum sana.Ben insanın sinirle içinden geçeni yazmışım belki de doğrusu bir şey demeden sadece onun arkadaşlarıyla iyi anlaşıp eşine örnek olması.

Evet tatlım aklıselim bit tavsiye değil demiştim hak veriyorum sana.Ben insanın sinirle içinden geçeni yazmışım belki de doğrusu bir şey demeden sadece onun arkadaşlarıyla iyi anlaşıp eşine örnek olması.
Cnm valla bilmiyorum. Insanlar bi tuhaf olmuş. Illa karilarinin burnundan getirecekler bu kocalar. Yüzlerini guldurebilene aşkolsun

Saygısız insanlardan nefret ediyorum !!! Böyle bir adamla ömür geçirecekseniz Allah kolaylık versin

Benim kocada aynı şeyi yapardı sanırım zorla götürdüğüm yere suratını asar konuşmaya katılmazdı.bilmiyorum hiç doğru değil ama "ya bu deveyi güdecen ya bir diyardan gidecen"derler.

Back
X