eşimin sürekli annesine gitme isteği

kesinlikle evet. görümcelerim eve 8 de gelmiş kocamı arayıp dakikalarca konuşuyor. birde whatsup grupları var ailenin(ben hariç) hiç susmuyor o grup..

Ailecek ogullarini kaptirdigini dusunuyor boyle insanlar. Temizlige alistirmayin sakin yapamiyorsa kizlarina yaptirsin o da olmazsa birini tutsun. Kimseye yaranamazsiniz. Yiprandiginizla kalirsiniz. Kendi keyfinize bakin maden cok anneci gitsin yasasin annesiyle boyle insanlar neden evlenir onu da anlamam ya.

meraba arkadaşlar.. eşimin bir yerlere gitme istekleri yine konu başlığım..
eşimin ailesine 3 dk mesafede ve benim ailemde Türkiye'nin diğer ucunda.
evlenmeden önce annesi sürekli bir şeyleri sorun yaptı evlenmemizi istemedi. nişanda kınada 5tl bile takmadı ve harcamadı. (neyse içimde halledemediğim çok konu var, bunu bu başlıkta açmak istemiyorum.)
evliliğimizin ilk 5-6 ayı yemin ediyorum neredeyse hergün ordaydık. kadın kendini hasta hissediyor yanına gittik, karşı komşusu vefat etti yanında sabahlara kadar yanındaydık. eşim bu süreçler geçer dedi ve beni susturdu.
kpssye hazırlanma sürecimde; akşam gitmelerimiz hariç, iki günde bir öğlenleri gidip çay kahve içip evini temizliyordum.
ilk başlarda acıyordum, yazık benimde annem var (66 yaş) , yardım edeyim filan diyordum ama kayınvalidem(50 yaş) sınava hazırlanma sürecinde bana bir hafta sen, bir hafta görümcem gelse ayrıntılı temizlik yapsa, görümcen çok yoruluyor dedi. o günden sonra benim kafama dünyalar yıkıldı. ben kadın yazık astımı var(lafta astım meğer toz alaerjisi ki bu bende de var) yardım edeyim derken , o benim sabah 11den akşam 8e kadar olan derslerimi düşünmeden kızını düşünüyormuş.
sonra ben gitmelerimi azalttım.hastada 7 günden 3 güne filan çektim derken bir pazar günü 2 görümcem evdeyken eşimle tartışmaya başladı. senin bir gün tam burda olman lazım, oğulluğunu yapacaksın filan diye başladı ve Kuranı eşime fırlattı.sonra atar yapıp evden gitti kadın.
böyle anlatsam çok komik ve çok acınası şeyleri var. ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim, saygısızlık olmasın diye. sürekli eşimle kavga ettik bu yüzden.ve ben annesine haftada iki gün gitmek isteğim için sürekli sinir krizleri geçirir oldum, kendime hakim olamıyorum. eşim bir gün spora, bir gün annesine gidiyor. oturmaya gitmediği günlerde işten çıkıp direk ona gidiyor. bu adam benim 7 yıllık sevgilim ve 15 aylık kocam.
forumdaki neredeyse buna benzeyen tüm başlıkları okudum. bazıları çok eskiydi.o konuları tekrar hortlatmak istemedim.
bana lütfen yardım edin.ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu kadından nefret ediyorum.
böyle bir kocam vardı
4 sene sabrettim ve boşandım
değişmez hep böyle devam edecektir
hatta sen söylendikçe malesef ki annesine daha cok yaklasacaktır

gercekten anne olan, gercekten seven bir kadın olsa
gelmeyin sürekli
birbirinize vakit ayırın der
ama böyle kv deler malesef çok fazla var.

benim eksi kv de de oğluna her haftasonunu burda gecıreceksınız derken
kendı bekar kızı için bir haftasonu var derdi.

oysa kocam da ben de calısıyorduk.

Son düzenleme:
Sen neden yoksun o grupta?
Ben yerinde olsaydim ya o gruba alırdı eşim beni yoksada öyle bir grup olamazdı...
Allah bilir neler konuşuyorlar gerçekten sinir bozucu...
Kvne surekli gitmeyi bırak eşin giderse gitsin sen gittiğinde de sakın temizlik filan yapma çaya filan bak enfazla...
biz evlenemeden önce oluşan ve bayaa aktif kullandıkları bir grup. ama bulaşıklar orda dururken oturmak içimden gelmiyor. eline süpürgeyi alıp işe başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum.

haftaiçi 20.00-23.30 arası ve cumartesi pazarıda eklersek..gittiğimde yemeklerine denk geliyoruz, kadın hastayım diyerek kocasına yıkatıyor bulaşıkları ve bende kayınpederime yıkatmıyorum. yemek yendi mutfak süpürülecek, ocak silinecek, hazır başlamışken şu odalarıda süpür sil ...
görümcem öğretmen, eşi akşam çıkıyor işten. evet düzenli olarak temizlik için geliyor.
Sadece bulaşıkları yıka başka da birşey yapma...ay makinesi yok mu bu kadının?
Benim kvde de biz gidince ozellikle elinde yıkayası gelirdi çünkü ben varım yikatmam salakmisim...
Şimdi elimi sürmüyorum yapincada kötü oldum yapmayinca da sadece makineye dizerim arada işim olmaz hak etseydi herseyini yapardim.

Ailecek ogullarini kaptirdigini dusunuyor boyle insanlar. Temizlige alistirmayin sakin yapamiyorsa kizlarina yaptirsin o da olmazsa birini tutsun. Kimseye yaranamazsiniz. Yiprandiginizla kalirsiniz. Kendi keyfinize bakin maden cok anneci gitsin yasasin annesiyle boyle insanlar neden evlenir onu da anlamam ya.

bu kişi 7 yıllık sevgilimdi birde..tanıyamamışım

biz evlenemeden önce oluşan ve bayaa aktif kullandıkları bir grup. ama bulaşıklar orda dururken oturmak içimden gelmiyor. eline süpürgeyi alıp işe başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum.
Kbya bende yikatmam o kadar degil tabiki ama süpürgeyi eline çekerse çeksin atlama hemen.

Sadece bulaşıkları yıka başka da birşey yapma...ay makinesi yok mu bu kadının?
Benim kvde de biz gidince ozellikle elinde yıkayası gelirdi çünkü ben varım yikatmam salakmisim...
Şimdi elimi sürmüyorum yapincada kötü oldum yapmayinca da sadece makineye dizerim arada işim olmaz hak etseydi herseyini yapardim.
var makinası.. makinadan huylanıyor, ve kuyu suyu kullandığı için elinde yıkamak daha hesaplı oluyormuş..

Haftada 2 gün bile fazla. Ayda iki defa yeter. Bence ayda bir , hatta iki ayda bir. Oğlu oğulluğunu yapsın boşver.

acitasyon, vicdan yaptırma... tam teşekküllü kötü kaynana tipi:KK53: 50 yaşında ne bu düşkünlük yaw

ama hata sen de, baştan hiç evini temizlemeyecektin, iyilik olsun dedin ama zorunlu görev gibi yakıştırmış sana bu işi

bence bi daha temizlik yapma, eş konusunu bilemeyeceğim, çok zor hatta imkansız gibi göründü
doğru diyorsunuz ama içimdeki insancıl kısmı susturamadım..

Walla cok sabirlisiniz. Hem o grupta yoksunuz dis kapinin dis mandalisiniz hem de temizlik yapiyorsunuz sonuc.. O terbiyesizin Kurani firlatmasi bile aklinca size gozdagi. Kocaniz gitsin siz kendikendinize vakit gecirin tek basiniza cikin gezin yok sizi birakip hala anacigina kosuyorsa bir zahmet temelli yerlessin oraya.

Bende de var sendekine yakin bi model.kendi hayatının tüm stresli sorumlulukları ni ailesine yıkmış kendi ile yüzleşse kendinden tiksinir.bende çalışıyorum.oda calisiyor.ama hep gözü benim paramda.sorumsuz.evlenmeden önce böyle değildi.

böyle bir kocam vardı
4 sene sabrettim ve boşandım
değişmez hep böyle devam edecektir
hatta sen söylendikçe malesef ki annesine daha cok yaklasacaktır

gercekten anne olan, gercekten seven bir kadın olsa
gelmeyin sürekli
birbirinize vakit ayırın der
ama böyle kv deler malesef çok fazla var.

benim eksi kv de de oğluna her haftasonunu burda gecıreceksınız derken
kendı bekar kızı için bir haftasonu var derdi.

oysa kocam da ben de calısıyorduk.
aynı lafı görümceme ettiğini duydum. inanmıyorum..
sizin boşanma sebebinizde etkisi oldu mu bu kaynana muhabbetinin

aynı lafı görümceme ettiğini duydum. inanmıyorum..
sizin boşanma sebebinizde etkisi oldu mu bu kaynana muhabbetinin
sebep buydu zaten olmaz mı
ikimiz de calısırdık
haftasonumuz tatildi
4 sene boyunca birkere plan yapamadık ikimiz
hep annesindeydık heppppp

baslarda ben de gittim eşim alısır dedim evliliğe sıkılır annesine gitmekten dedim ama sıkılmadı.

sonra ben gitmekten vazgectim son iki sene falan bu sefer iyice onlara yaklaştı eski eş.

eşimin bazen senede bırkac kere haftasonları eğitimi olurdu tüm gün , gidemezdik annesine

inanır mısın bu sefer eğitimden gelir yorgun argın solugu ilk annesinin evinde alırdı

bazen plan yapardım cumartesi için yemek sinema vs

diyelim ki gece 11 de döndük eve

ben bir anneme uğrayayım geleyim derdi.

bazen eşim uyuyakalirdi haftasonu , annesi telefon acardı gelmedin nerdesin diye

benım koynumdan cıkar annesine giderdi

ve dyorlar ya evlenmeden hiç mi belli olmadı dşye

evet olmadı çünkü bu adam bekarken tek yasıyordu

biz sevgili iken bir kere annesi ne arar ne sorardı

eşim aynı yerde ailesi ile yasamamak için ayrı ev tutmustu yani

ben onun kendi ayakları üzerinde durmasını cok sevmıstım:)

evlenince anne bagımlısı oldu

sonra onu komple yolladım anasının evine

Gidecegi aksamlara planlar yap sevdigi yemekleri yap yürüyüş spor sinema tiyatro ne bileyim etkinlik bul bikaç aksam
Sonrada zaten o senle noluyoruz diye acık acık konusunca söylersin artık annesinden kopması gerektigini

canım geçmiş olsun. gerçi banada geçmiş olsun :) benm görümce varla yok arası aileck araları yok kızıyle telde görüşür gelmez etmez sormam bile ben. ama asla kızına kıyamaz aslaa o evli çocuğu var çalışıyor oyy yavrusu çiğeri kıyabilir mi hiçç. eşime gelnce evlendk ramazan geldi vay efendm bn yalnızım odur budur başladı anneme 2 gün gittik die sorun etti. ramazanım orda geçti burnumdan geldi. onun dışında eşim bigün çalışır bigün evde. evde olduğu gün süreklii orda canım sıkıldı evde 100 kere tartıştık belki. ben çalışıyorm. ama çalıştığım kv gözüne gelmiyor ben sanki yorulmuyorum yatakhanaeye gidiorm işyerine. ben rahatmışım öyle diyor. eşimde ben çalışıyrm die orayaa kvye gidiyormuş beyimm iznli olduğu hergün. bigün git bigün dur nolmuş dimi ama olur mu hiç gidilcek.1,5 yıl oldu gel zaman git zaman gitmesi azaldı haftada 1 gün akşaam yemeğe gideriz oda gndüzden bigün görür bazen 2 görür. he sen çalışıyosun giderse gitsn diebilirsiniz. doğru. ama kadın herşeyini eşimle ayarlıyor gezmesi tozması sohbeti herşeyii sanki ben ikinci kuma geldim bu eve. bi yere gidilcek eşim bişi yapılcak eşim. misafir gelcek eşim çalışıyor onu arıyor gelirse limonludondurmam gelsin sen arada diyor. sanki ben eşimin zoruyla gelcem gitcemm.. neler ya anlatamam sana. eşime ilk bana sormadan falan bazen kabul ederdi. gel zaman git zaman baktm sanki beraber yaşıyoruz havası var benide tiye almıyor oğlum var die çektim kendimi. çektimya daha kötü oldum. suratı 5 karış. haftasonları giderdim ederdim temizlik falan derken beni temizlikçi belledi neymş mutfağın duvarı silincek bi zman dedi bnde bigün sileriz müsait olunca demştm. sonra kendin sil kolum ağrıyo de ama oğlunun yanında sebebini söyleme. ben araynca bana bi güzel söylendi. kaç kere demşte yapmamışım. ben temizlikçiyimya. haa öyle mi karışmıorum yapmıorum çok nadir yapıorm. 55 yaşında bu arada ellernde sinir sıkışması var amelity falan oldu o kadar şeye rağmen 1.5 ay baktm her akşam git gel. hamileyim beni arıyor ki temizlik yapılcak elim ağrıyor yapamam. bende yapamam hamileym dedim die suratı halaa 5 karış. eşimle tartıştık baya büyük oldu eşimde ona kızdı benle arası bozulnca bi güzel. yine hta bende oldu çünkü eşim benm yüzümden kızdıya hani hatalı oldum. beni resmen yok sayıyor. eşimin evde olduğunu benden öğreniyor sonra bnm olmadığım yerde eşime annenen aşure kaynatcak oğlum gelin diyor :KK70: güler misin ağlar mısın.. bahneside ben işimiz var diomuşum o sorunca hep. kaç kere sorduysa bana artık taş çatlasın 5 kere.. amacı haftasonları çok görüşmek istemiorm eşimle bigün evdeym die onu sorun ediyor. her haftasonu bişi çıkar mı ya insaf. herşeyin yeri vardır ama nerdee oğluumm die peşinde koskoca kadın. eşimin sırtının kesesini evde ne yediğimize kadar meraklı. çorabı yırtılmış oğlum getirde dikiyim diyn kadın benm yanımda küfür eder gibi :) canım ne anlatayım topluca geçmiş olsunn eşim bu ara normalleşti biraz düzeldi huyu suyu.. ama kv bana karşı soğuk. karşıma alıp konuşcaktm hatalarını vazgeçtm artık çünkü bana temizlik temizlik die hamile halimle yapmadım die güzelce reddetm die sorun yaptı halada eşim söylendi die öyle. napayım artık çözüm bulamıyorum üzüldüğümle kalıyorum sadece.. :63: varsa fikrin söyle uygulayım. kv ile nişanlıyken çok iyiydik evlendk yine iyiydik ama bu duruma dönüşünce değiştik hiç böyle olmak istememştm ama napmalıyım çözemedm dili sivri ben böyleyim diyenlerden. saygıdan susanıda çatlatır diliyle.. bende çok sivri dilliyim ama büyüğüm die susarım ama nerdee o düşünce kv dede ah ah ne sanıyor acaba pat pat konuşmayı bilemedim ..:işsiz::işsiz:

Son düzenleme:
sebep buydu zaten olmaz mı
ikimiz de calısırdık
haftasonumuz tatildi
4 sene boyunca birkere plan yapamadık ikimiz
hep annesindeydık heppppp

baslarda ben de gittim eşim alısır dedim evliliğe sıkılır annesine gitmekten dedim ama sıkılmadı.

sonra ben gitmekten vazgectim son iki sene falan bu sefer iyice onlara yaklaştı eski eş.

eşimin bazen senede bırkac kere haftasonları eğitimi olurdu tüm gün , gidemezdik annesine

inanır mısın bu sefer eğitimden gelir yorgun argın solugu ilk annesinin evinde alırdı

bazen plan yapardım cumartesi için yemek sinema vs

diyelim ki gece 11 de döndük eve

ben bir anneme uğrayayım geleyim derdi.

bazen eşim uyuyakalirdi haftasonu , annesi telefon acardı gelmedin nerdesin diye

benım koynumdan cıkar annesine giderdi

ve dyorlar ya evlenmeden hiç mi belli olmadı dşye

evet olmadı çünkü bu adam bekarken tek yasıyordu

biz sevgili iken bir kere annesi ne arar ne sorardı

eşim aynı yerde ailesi ile yasamamak için ayrı ev tutmustu yani

ben onun kendi ayakları üzerinde durmasını cok sevmıstım:)

evlenince anne bagımlısı oldu

sonra onu komple yolladım anasının evine
gerçekten çok benzer şeyler var. balayından gece 2 de döndük. ertesi gün işe gidecek. neden annesine uğramamış 5 dk.
sürekli bi annesine uğramalar. bilmiyorum ya. çocuk planıda yapmadık. ama acaba yapsak ben çocuğumla, oda .ocuğuyla mı vakit geçirse diyorum içimden

gerçekten çok benzer şeyler var. balayından gece 2 de döndük. ertesi gün işe gidecek. neden annesine uğramamış 5 dk.
sürekli bi annesine uğramalar. bilmiyorum ya. çocuk planıda yapmadık. ama acaba yapsak ben çocuğumla, oda .ocuğuyla mı vakit geçirse diyorum içimden
sakın yapma cocuk
inşallah düzelir sizin durumunuz ama , çocuk için erken olmalı sıkıntılar çözülmeden

Gidecegi aksamlara planlar yap sevdigi yemekleri yap yürüyüş spor sinema tiyatro ne bileyim etkinlik bul bikaç aksam
Sonrada zaten o senle noluyoruz diye acık acık konusunca söylersin artık annesinden kopması gerektigini

çok denedim bunları ama ya eve gelmeden gidiyor ya da gece...

Back
X