eşimin sürekli annesine gitme isteği

canım geçmiş olsun. gerçi banada geçmiş olsun :) benm görümce varla yok arası aileck araları yok kızıyle telde görüşür gelmez etmez sormam bile ben. ama asla kızına kıyamaz aslaa o evli çocuğu var çalışıyor oyy yavrusu çiğeri kıyabilir mi hiçç. eşime gelnce evlendk ramazan geldi vay efendm bn yalnızım odur budur başladı anneme 2 gün gittik die sorun etti. ramazanım orda geçti burnumdan geldi. onun dışında eşim bigün çalışır bigün evde. evde olduğu gün süreklii orda canım sıkıldı evde 100 kere tartıştık belki. ben çalışıyorm. ama çalıştığım kv gözüne gelmiyor ben sanki yorulmuyorum yatakhanaeye gidiorm işyerine. ben rahatmışım öyle diyor. eşimde ben çalışıyrm die orayaa kvye gidiyormuş beyimm iznli olduğu hergün. bigün git bigün dur nolmuş dimi ama olur mu hiç gidilcek.1,5 yıl oldu gel zaman git zaman gitmesi azaldı haftada 1 gün akşaam yemeğe gideriz oda gndüzden bigün görür bazen 2 görür. he sen çalışıyosun giderse gitsn diebilirsiniz. doğru. ama kadın herşeyini eşimle ayarlıyor gezmesi tozması sohbeti herşeyii sanki ben ikinci kuma geldim bu eve. bi yere gidilcek eşim bişi yapılcak eşim. misafir gelcek eşim çalışıyor onu arıyor gelirse limonludondurmam gelsin sen arada diyor. sanki ben eşimin zoruyla gelcem gitcemm.. neler ya anlatamam sana. eşime ilk bana sormadan falan bazen kabul ederdi. gel zaman git zaman baktm sanki beraber yaşıyoruz havası var benide tiye almıyor oğlum var die çektim kendimi. çektimya daha kötü oldum. suratı 5 karış. haftasonları giderdim ederdim temizlik falan derken beni temizlikçi belledi neymş mutfağın duvarı silincek bi zman dedi bnde bigün sileriz müsait olunca demştm. sonra kendin sil kolum ağrıyo de ama oğlunun yanında sebebini söyleme. ben araynca bana bi güzel söylendi. kaç kere demşte yapmamışım. ben temizlikçiyimya. haa öyle mi karışmıorum yapmıorum çok nadir yapıorm. 55 yaşında bu arada ellernde sinir sıkışması var amelity falan oldu o kadar şeye rağmen 1.5 ay baktm her akşam git gel. hamileyim beni arıyor ki temizlik yapılcak elim ağrıyor yapamam. bende yapamam hamileym dedim die suratı halaa 5 karış. eşimle tartıştık baya büyük oldu eşimde ona kızdı benle arası bozulnca bi güzel. yine hta bende oldu çünkü eşim benm yüzümden kızdıya hani hatalı oldum. beni resmen yok sayıyor. eşimin evde olduğunu benden öğreniyor sonra bnm olmadığım yerde eşime annenen aşure kaynatcak oğlum gelin diyor :KK70: güler misin ağlar mısın.. bahneside ben işimiz var diomuşum o sorunca hep. kaç kere sorduysa bana artık taş çatlasın 5 kere.. amacı haftasonları çok görüşmek istemiorm eşimle bigün evdeym die onu sorun ediyor. her haftasonu bişi çıkar mı ya insaf. herşeyin yeri vardır ama nerdee oğluumm die peşinde koskoca kadın. eşimin sırtının kesesini evde ne yediğimize kadar meraklı. çorabı yırtılmış oğlum getirde dikiyim diyn kadın benm yanımda küfür eder gibi :) canım ne anlatayım topluca geçmiş olsunn eşim bu ara normalleşti biraz düzeldi huyu suyu.. ama kv bana karşı soğuk. karşıma alıp konuşcaktm hatalarını vazgeçtm artık çünkü bana temizlik temizlik die hamile halimle yapmadım die güzelce reddetm die sorun yaptı halada eşim söylendi die öyle. napayım artık çözüm bulamıyorum üzüldüğümle kalıyorum sadece.. :63: varsa fikrin söyle uygulayım. kv ile nişanlıyken çok iyiydik evlendk yine iyiydik ama bu duruma dönüşünce değiştik hiç böyle olmak istememştm ama napmalıyım çözemedm dili sivri ben böyleyim diyenlerden. saygıdan susanıda çatlatır diliyle.. bende çok sivri dilliyim ama büyüğüm die susarım ama nerdee o düşünce kv dede ah ah ne sanıyor acaba pat pat konuşmayı bilemedim ..:işsiz::işsiz:
bilmiyorum ya Allah sizinde yardımcınız olsun. ben bilmiyoruum Allah sorar elbet ama inşAllah tez zamanda sorar haklarımızı

meraba arkadaşlar.. eşimin bir yerlere gitme istekleri yine konu başlığım..
eşimin ailesine 3 dk mesafede ve benim ailemde Türkiye'nin diğer ucunda.
evlenmeden önce annesi sürekli bir şeyleri sorun yaptı evlenmemizi istemedi. nişanda kınada 5tl bile takmadı ve harcamadı. (neyse içimde halledemediğim çok konu var, bunu bu başlıkta açmak istemiyorum.)
evliliğimizin ilk 5-6 ayı yemin ediyorum neredeyse hergün ordaydık. kadın kendini hasta hissediyor yanına gittik, karşı komşusu vefat etti yanında sabahlara kadar yanındaydık. eşim bu süreçler geçer dedi ve beni susturdu.
kpssye hazırlanma sürecimde; akşam gitmelerimiz hariç, iki günde bir öğlenleri gidip çay kahve içip evini temizliyordum.
ilk başlarda acıyordum, yazık benimde annem var (66 yaş) , yardım edeyim filan diyordum ama kayınvalidem(50 yaş) sınava hazırlanma sürecinde bana bir hafta sen, bir hafta görümcem gelse ayrıntılı temizlik yapsa, görümcen çok yoruluyor dedi. o günden sonra benim kafama dünyalar yıkıldı. ben kadın yazık astımı var(lafta astım meğer toz alaerjisi ki bu bende de var) yardım edeyim derken , o benim sabah 11den akşam 8e kadar olan derslerimi düşünmeden kızını düşünüyormuş.
sonra ben gitmelerimi azalttım.hastada 7 günden 3 güne filan çektim derken bir pazar günü 2 görümcem evdeyken eşimle tartışmaya başladı. senin bir gün tam burda olman lazım, oğulluğunu yapacaksın filan diye başladı ve Kuranı eşime fırlattı.sonra atar yapıp evden gitti kadın.
böyle anlatsam çok komik ve çok acınası şeyleri var. ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim, saygısızlık olmasın diye. sürekli eşimle kavga ettik bu yüzden.ve ben annesine haftada iki gün gitmek isteğim için sürekli sinir krizleri geçirir oldum, kendime hakim olamıyorum. eşim bir gün spora, bir gün annesine gidiyor. oturmaya gitmediği günlerde işten çıkıp direk ona gidiyor. bu adam benim 7 yıllık sevgilim ve 15 aylık kocam.
forumdaki neredeyse buna benzeyen tüm başlıkları okudum. bazıları çok eskiydi.o konuları tekrar hortlatmak istemedim.
bana lütfen yardım edin.ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu kadından nefret ediyorum.
KV ile ilgili içimizden bir iyilik geldiğinde durup kendimize yeniden sormalıyız sanırım. Kesinlikle iyilikten maraz doğuyor.

ben eşimi çok seviyorum ve onunla oturup çay içip aptal tv izlemek istiyorum. kaynanamı düşünmeden dışarı çıkmak istiyorum. ben kocamla boş boş zaman geçirmek istiyorum ..
ama mümkün olmuyor dimi. ayıptır söylemesi seks yaparken bile aklıma geliyor aklımı tırmalaya tırmalaya. her sefernde giderken acaba surat asıcak bugün bişi dicek mi die giidyorum. inşallah düzelicek eşimi çok seviyorum ama sanki paylaşamıyoruz koynunda yatırcak o derece. Allahım hayırlısını vercek bnmde oğlum olcak yapmıcam böyle bişi ahtım var yapmamalıyım bunları yaşamamalı. kv çok çekmiş halbuki hep annesigil ileymş kvyi çok kabullenmemş gibi. şimdi bana çok iyi olduğunu aynısını yaşatmadığını söylüyor. kızı nasılsa öyleymişim. kızına yapılmaması gerekeni bana yapmazmışş ama nerdee dili ve suratı varya ömre bedel. eşimle beni birbirimize katmaya yetiyor zaten

O zaman kaynanan bigün cocuk istedigini dile getirirse anne kocam sana gelmekten cocuk yapamıyoruz gibi bişey diyip onun artık eşinize gelme demesini saglayacaksınız
Bir erkek neden sürekli anasına gitmek ister napıyo anasıyla bunlar anlamam ki. Iyy çok aciz ve berbat bu adamlar ya
bende anlamıyorum . oturuop çay içiyoruz. ben çayları tazeliyorum sürekli .. etrafta sürekli şikayetler yakınmalar...kayınpederimin açtığı filmler...

ama mümkün olmuyor dimi. ayıptır söylemesi seks yaparken bile aklıma geliyor aklımı tırmalaya tırmalaya. her sefernde giderken acaba surat asıcak bugün bişi dicek mi die giidyorum. inşallah düzelicek eşimi çok seviyorum ama sanki paylaşamıyoruz koynunda yatırcak o derece. Allahım hayırlısını vercek bnmde oğlum olcak yapmıcam böyle bişi ahtım var yapmamalıyım bunları yaşamamalı. kv çok çekmiş halbuki hep annesigil ileymş kvyi çok kabullenmemş gibi. şimdi bana çok iyi olduğunu aynısını yaşatmadığını söylüyor. kızı nasılsa öyleymişim. kızına yapılmaması gerekeni bana yapmazmışş ama nerdee dili ve suratı varya ömre bedel. eşimle beni birbirimize katmaya yetiyor zaten

aynen kesinlikle acaba bu sefer ne laf sokacak, bu sefer ne yapacak.. nadiren gittiğimiz yerlere bile giderken aklımda kaynanam..
benimkide hiç karışmazmış

evet ve sürekli yanımızdayken diyor ki param yok, param olsa saatlik kadın tutarım. yazık diyorum içimden.. eşimle annesi yüzünden ciddi kavga eidyoruz. annesi için ettiği lafların haddi hesabı yok. kendimi sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi hissediyorum.

parasını vercez temizlikçi tutalım dediğimiz halde tutmadı. herkesin temizliğini beğenmiyormuşş.. e ben yapıorm beni beğeniyor yani sen yap parayı kıymayalıma geliyor durum bende :) şaka gibi bişey ya bu yaşadıklarımız inankii. gelinsen gelinliğini yapcaksın eski kafadaa. ben hayatımı kurmş mesleği elinde olan düzenli bi yaşantısı olan yapı istedim halada uğraşıyrm başarıyorumda ama bu olaylar benii 10 yıl yıpratı. bizde ne kavgalar döndü 1.5 senede ne kavgalar. kötü gelin değiliz sadece saygı sevgi ve herkesin evlendiğini evinin ayrı olduğunu ve durması gereken yerin bilinmesini istiyoruz bu kadar.

şekerim var, şunu yapamıyorum. şunum var bunu yapamıyorum diyor.
bir kere konserve yaptık berabar, 3 gün komada yattı. terlememeliymiş. ben kendimi yaptığım iyilikler için aptal yerine konduğumu hissediyorum
Siz yokken kim yapiyosa o yapsin canim ne munasebet ya, Bence geri adim atma seni sindirmeye calisiyolar resmen

Aileci erkekler evlenmesin mümkünse. Benimde buna benzer sorunum var. Eşim ailesine çok düşkün. Her haftasonu tam bir günü ailesinde geçiriyoruz kahvaltıdan akşam çayına kadar. Ben çok konuştum güzellikle kavgayla çirkeflikle ama kötü olan yine ben oldum. Aşamadık aşamıyoruz da.

Daha dün akşam bu sebepten tartıştık yine. Bana sormadan pazar günü gidemedik diye salı akşamı geliriz demiş eşim. Tam eşimi ikna ettim Kayınvalidemde mesaj attı ve gittik. Başka bi nedenden ötürü bütün gün moralim bozuktu ama yine gittik.

Ben 2 yılı aştı çok çabaladım ama çare bulamadım. Buraya da konu açmıştım ama taktikler benim eşime sökmedi. Kahvaltıya gittik madem akşam yemeği evde yeriz diye kalkmaya zorladım eşim bastırdı ve biz yemekten sonra çayımızı içmeden kalkamadık. Bi pazar da başbaşa kalalım gitmeyelim dedim ama eşim gitmediğimizde evin içinde benim yüzüme bile bakmadı tavır aldı. Artık yoruldum bıktım. Çözüm bulursanız bana da söyleyin

Konu sahibinede sanada yaziyorum
Esiniz surat yapsin siz ondan once yapin olmadi mi gittiginizde susun konusmayin teliniz vardir alin onunla oynayin yemegi begenmeyin
Gitmek istemiyorum dediginizde surat mi yapti kavga mi etti tamam demeyin 2 yapar 3 yapar 4. de unutur
Pes etmeyin

Ayrica sen hizmetci misin konu sahibi kizlari yapsin yapmiyolarsa temizlikci tutsunlar oglu ve kizlari tamam
Senden once nasilsa oyle olsun

İyyy ayni brnim kovam okuyunca bi kez daha kocamdan nefret ettim. Canim benimki de oyle hatta daha fazlasi hergun annesinde isi varken yokken izin gunlerinde tatillerde bayramda seyranda. Gezmeye yemege alisverise heryere annesiyle gider ben evde cocuklarimla. Benim kv cok camur bir kadindir cok pislikler yapti bana artik kesinlikle gorusmuyoruz. Ogluyla da ne hali varsa gorsun dedim karismiyorum. Hic takmiyorum ikisini de artik.

Boyle adamları çok mu ariyorsunuz yoksa benimki mi çok umursamaz ya.
Ayrıca bu KV temizliğe gel deme cesaretini nerden buluyor?

şekerim var, şunu yapamıyorum. şunum var bunu yapamıyorum diyor.
bir kere konserve yaptık berabar, 3 gün komada yattı. terlememeliymiş. ben kendimi yaptığım iyilikler için aptal yerine konduğumu hissediyorum
Benimki de anlatıyor komşunun gelini güneşliklerini ütülemiş, x teyze senin belin ağrıyor ver ben ütüleyim demiş. Vay efendim damadı gelince yemeğe yardım ediyormuş. Hiç oralı olmadım, o övdüğü insanlarla birbirlerine girdiler.
Komşunun gelinini söyledikçe anne geç kalmışsın keşke oğluna alsaydın onu diyecek oldum ama attım içime. Kusura bakmasın kimsenin işini yapamam, herkesin eli kolu tutuyor çok şükür.

Bende kv’deyle çok sorunlar yaşadım kısacık zamanda.
Suratsız mendebur bir kvdeye sahibim.
Benim en büyük şansım eşimin bunu görüyor ve annesinden bıkmış olması.
Önceleri yaptığına pişman üzgün vs gibi konuşur beni zorla götürürdü ama Son bayramda kv’de bizi dövmekten beter edince eşim de elini eteğini çekti iyice.
Umarım bir gün eşiniz de ayar olaylara ve huzurun evinde olduğunu görür.
Yoksa gerçekten çözümsüz bir konu.

Neden oğlunun sevip hayatını birleştirdiği kadın kaynanasına temizlik yapar? Lütfen bana biri bunu acıklayabilir mi? Neden yanii ne alaka? Bir insan kendine bunu neden yaptırır?????

Az yesin de kendine yardımcı alsın! Olmadı doğurduguuu kıymetli oğlu ya da kızları temızlesın.

Bunların hepsi fazla insan olmaktan ve verici olmaktan kaynaklaniyor.Biz esrefi mahlukatlar boyleyiz iste cig süt emmisiz. Tobe tobe. Kiz Kuran-ı Kerim 'i mi fırlattı?
Allah ıslah etsin ne diyelim.
Esinde gercekten enteresan yani haftada 1 gun spor 1 gun anne napiyorlar dedikodumu ana ogul?
Birde çalışmayan gelin oldugu zaman hizmetcimi zannediyor bu kayinvalideler anlamiyorum açıkçası. Sizin de eviniz var,dağınıktir,pistir ne bileyim bi yemek yapacaksınızdır ogun haliniz yoktur zar zor yapmissinizdir. Ütü vardır. Misafir vardir. Bu ne ya dip dibe yaşasan daha iyi
Haftada 3 gitmek bile cok
Biz haftada 1 gideriz yemek yeriz doneriz. Kendisi çağırır. Sagolsun gittigimde de germez.
Bazen haftada 2 olur ben çağırırım ama pazar günü gelsin diye o gun çalışmıyor çünkü .
Sizin acilen bu islerden kurtulmaniz siyrilmaniz lazim evlendirmeseymis degerli oglunu

Back
X