Eşimin sürekli başka kadınlara ilgi duyması

Bende öyle yapacağım artık .Bide o kocalar birde konu sonunda erkek güzeline dönmüyormu şaşakaliyorum ..Sanki biz yazarken birisi o kocaya bir anda karakterinin iyi yönleri ile süper tipiyle birşeyler yüklüyor.Ben neye yazıyordum bu koca o kocamı diye kendimden şüphe ediyorum .Koca bildiğin yoldan çıkmış kocaliktan çıkmış.Neresinden tutsan elinde kalır dediğin gibi

Böyle konular neden açılıyor anlamıyorum bence hickimseye anlatılamadigi için iç dökmek maksat bizim fikirlerimiz ve yorumlarımızın sizin icin hiçbir önemi olmayacak yine aynı hayatınıza devam edeceksiniz.. anlattıklarınız normal şeyler değil en başta affedilmeyecek seyler kararlı olun ve kendinize yapılan bu saygısızlığa son verin..

Boşanmayacaksanız, bir dakika bile burda kimseyi meşgul etmeyin.
Bizim böyle .ruspu çcuklarına diyeceğimiz şeyler belli, bu sitede kimse size “ay benimkinin de gözü dışardaydı da şimdi mum oldu düzeldi” demeyecek. Çünkü bu mümkün değil.
Hayatınızdan kaç yılı çöpe atacağınıza siz karar verin. Şimdiye kadarki üstüne kaç yıl daha gitsin çöpe?

Bazı erkekler her gördüğü güzel kadına aşık oluyor, kadın zaafları var. Eşiniz de öyle biriymiş. Ben olsam asla yapamazdım. Karakteri bu, degişmez.

Bazılarının hiç utanması yok gerçekten. Erkekleri anlamıyorum ben, aldattığı yalanlar söylediği kısacası adam yerine koymadığı bir insanla neden hala aynı yatağa girip bir hayatı paylaşma olayı içerisine giriyolar ki. Tam anlatamıyorum ne demek istediğimi ama bu adamla olmaz boşanmak şart olmuş.

canım bosanabiliyosan bosan lütfen kendinede çocuğuna da yazık etme bu adamdan baba da olmaz eş de.

`