Eşimin sürekli beni azarlaması

Nerede yazıyormuş bu söylediği? Bu kafadaki adama birşey de anlatılmaz kolay kolay.

Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama baştan itibaren tepkinizi koysaydınız böyle olmazdı sanırım. Size değer verse zaten bile bile incitmez.
Kendine gore uyarladiklari din kitabinda !!!!!!

Hanımlar sizin eşleriniz nasıl benim kocam haklı da olsam biriyle tartıştığım an beni azarlamaya başlar ele karşı beni küçük düşürür bu huyları yüzünden ondan çok soğudum ne yapmalıyım
Bunu eşinizle konuştunuz mu hiç? Neden bunu yapıyorsun, bu davranışın beni rahatsız ediyor dediniz mi?

Eşinizin yaptığı hoş değil ama onun bu davranışı ne kadar sık oluyorki siz adamdan soğumuşsunuz.
Başka bir açıdan bakınca da "biriyle tartıştığım an beni azarlamaya başlar" diyorsunuz yani siz sürekli birileriyle mi tartışıyorsunuz?

Susma. O seni azarliyorsa cevabini ver. Bak bakalim bir daha azarliyormu.

Daha çok sinirleniyorum ve tüm öfkem ona dönüyor kavga ediyoruz çok şiddetli bir şekilde
Kac yasında kadınım mılletın yanında brnı bozup duruyorsun bırdaha yaprsan aynı skeılde bemde seni rencıde ederım de. Insan karısını savunacagı yerde baskası ıcım karısını bozuyor de. Boyle yapacaksan bende x ve ya baska kısıyıyle sen tartıstıgında o kısıyı destekleyımde ne hissettiğimi anla de

eşim yapmaz öyle bir şey ama yaparsa da çok sinirlenirim tavrımı anlar. 1kez tartıştığım kişiye karşı beni savunmadı karşı taraftan yana oldu. her zaman söylerim toplum içinde haksız bile olsam beni savun diye ki ben de öyle yaparım. olması gereken odur bence. evde başbaşayken konuşup çözülür her şey.

Çocuğunuzu ve sizi elinin altındaki insanlar olarak görüyor.
Bazıları böyledir. Ne kadar yakın olursanız o kadar kolay ezebileceklerini düşünürler. Çok üzücü ama öyle.
Dışardaki herkese kibar davranırlar. En yakınının üzerinde güç gösterisi yaparlar. Nazının geçtiğine gerçek yüzlerini gösterirler.
Çok üzücü bir durum.
Sakince konuşup anlatın diyeceğim ama hiçbir işe yaramayacak biliyorum.
Sizde onu azarlayın . Bu bekli işe yarayabilir. Ama herkesin bir tarzı var. Siz onun gibi yapamayabilirsiniz. Ayrıca kadın olduğunuz için ciddiye almaya bilir.
Nasıl azarlıyor sizi bana bir örnek verebilir misiniz. Durumun seviyesini anlamaya çalışıyorum.

Hanımlar sizin eşleriniz nasıl benim kocam haklı da olsam biriyle tartıştığım an beni azarlamaya başlar ele karşı beni küçük düşürür bu huyları yüzünden ondan çok soğudum ne yapmalıyım

Babam öyle. Bir evde erkek çok önemli. Biz yıllardır babamın bu huyu yüzünden çekiyoruz.. ve bende kardeslerimde artık büyüdük çok yorulduk insan icine cikamiyoruz bu durumdan ötürü.

ya size saygi duymayi ogrencek, birakicak disaridakilere iyi gozukmeyi evindekine insan olucak

ya da bu sogumalariniz bi gun dayanilmaz hale gelecek, bosayacaksiniz

secim kocanizin

Başkasının yanında benimle tartışması, sesini yükseltmesi benim kaldırabileceğim bir şey değil. Varsa bir kusurum, hoşuna gitmeyen bir şey evimizde, baş başa söylesin. Ellerin ağzına laf vermeye gerek yok. Ben de aynısını yaparım. Dışarıda eşimi rencide etmem.

Back
X