- 13 Temmuz 2019
- 150
- -52
- 98
- 39
- Konu Sahibi zumra65555
-
Hersene gidip gezmeden geliyoruz diye yazdimdi aslindaaOraya gidip gezmek istemeniz gayet normal bence bu konuda eşiniz haksız , her sene ailesini görmeye gitmeniz normal sanki her ay her hafta gibi yazmışsınız bunda da siz haksızsınız
onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.
Konu başlığı kaynananız değil Eşim olmalı. Sorun eşinde. Saygısız bencilHersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
Evet duzeltemiyorum basligiKonu başlığı kaynananız değil Eşim olmalı. Sorun eşinde. Saygısız bencil
Ayyy ben olsam çıngar çıkarırım konu sahibi, oralara gidip gezip görmeden dönmekte ne bileyim.Birazdan yanan koca olacakHersene gidip gezmeden geliyoruz diye yazdimdi aslindaa
Abla yaşça benden büyüksün ama kocanın da bir ailesi var senede 1 kere gördüğü. Tamam sende haklısın ama biraz kibarca rica et belki kibarca teklif etsen kabul ederYok başlık kaynana ziyareti aslında yanan benimmm
Yazmadığım çok şey varda neysee anlatsam böyle demessinde ben iyiyim demekle yetineyimBaşlığı gören arabayı kaynana sürüyor zannedecek, gidin işte nereye gidiyorsanız evinde oturan kaynana ne alaka
Ailesi var zaten gitmesin demiyorum oraya gidincede hiç sorun çıkarmam herseye katlanırım ama gitmişken bu Kuşadası didim birkaç yer görmeden acil geliyoruz onca yol çocuklar kalacak yer sıkıntısı ama yanliz gitmek istediği zaman ailem değil gezme planları yapıyor inan gecen gideyim dedi tamam oğlanı al git dedim diyo bi deniz didim Muğla yaparız dedim beni götürünce niye bu planlar yok Allah büyük araba bozuldu son dk gidemediAbla yaşça benden büyüksün ama kocanın da bir ailesi var senede 1 kere gördüğü. Tamam sende haklısın ama biraz kibarca rica et belki kibarca teklif etsen kabul eder
Ben gezincede sorun oluyo evlilik değişik yaaKonu kv'den ziyade eş. Adam ya tembel yada cimri.
Eşinize bir yerlere gidelim demek yerine para isteyip siz gezin güzel fotolar çekilin atın instagrama. Biliyorum siz onun düşünmesini istiyorsunuz onunla gezmek istiyorsunuz ama adamın içinde olsaydı zaten götürürdü. Bu adamlar işe koyulmazsan hep hayır, ne gerek var moodundalar. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlamalısın.
Çok acayip bir eşiniz var. Benim annemin ailesi de ege de yaşıyor babam işlerinden dolayı gelemiyor eşimde gelemiyor ama bana araba veriyorlar biz o kadar saat yolu gidip gezip geliyoruz. Eşiniz gelmiyorsa çocuklarınızla gidinAilesi var zaten gitmesin demiyorum oraya gidincede hiç sorun çıkarmam herseye katlanırım ama gitmişken bu Kuşadası didim birkaç yer görmeden acil geliyoruz onca yol çocuklar kalacak yer sıkıntısı ama yanliz gitmek istediği zaman ailem değil gezme planları yapıyor inan gecen gideyim dedi tamam oğlanı al git dedim diyo bi deniz didim Muğla yaparız dedim beni götürünce niye bu planlar yok Allah büyük araba bozuldu son dk gidemedi
Hayır buna takılma bırak sorun olsun. Madem sorun yapıyor beyefendi o zaman niye gezdirmiyor. Şu aileye gitmeyi, iki markete gidince geziyoruz ya triplerinden gına geldi şu erkeklerin. İstedikleri gibi olsanız da eleştirecekler olmasanız da. Önemli olan sizin mutluluğunuz.Ben gezincede sorun oluyo evlilik değişik yaa
Aynen turla gidicem artik bana gelince borcum var borcummm anlatmak zor sadece buda gezme dedi bende bi sorayım gezmemi dedimHayır buna takılma bırak sorun olsun. Madem sorun yapıyor beyefendi o zaman niye gezdirmiyor. Şu aileye gitmeyi, iki markete gidince geziyoruz ya triplerinden gına geldi şu erkeklerin. İstedikleri gibi olsanız da eleştirecekler olmasanız da. Önemli olan sizin mutluluğunuz.
Çünkü hiçbir şey yapmamışsa bile, kesin bir şeyler yapmıştır.Baslik neden kaynana
Peki başka zaman gezdiriyormu?Hersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
Belki götürür diyimPamukkale Karahayit hiç gitmediniz mi ?
Kuzenim orada ama Ankara'ya yerlesecekler artık.
Oraya yakın Burdur Salda Gölü güzel.
Kendi hiç bir zaman hadi gezelim demez benim zorumla paramla okursa olur oda bak ne güzel gezdirdim yaranamadım der ya kendi ağzımla diyim neremle yiyim oluyorr bide haklı üste çıkıyor görünüşte evet gaz alfim yemek benden bide 10 kere söyledim götürür Allah razı olsunPeki başka zaman gezdiriyormu?
Aynen turla gidicem artik bana gelince borcum var borcummm anlatmak zor sadece buda gezme dedi bende bi sorayım gezmemi dedim
Sormadınız mı neden birlikte gidince denize girmiyoruz diye. Şu durum herkesi sinir ederKoyunları var bırakıp gidemiyor bide düğün var karnımın o yüzden gidiyoruz gitmemiz sorun değil kaynanamla hiç bir sorunum yok benim severim kendisini ama bu olaya gezmek diyor kendi başına plan yaptı geçen ailemi gidip göreyim gezip geleyim diye plan arasında deniz didim kuş adası var bana gelince gidip gelicezzz sorun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?