Eşimin tatil anlayışı kayınvalide evinde oturmaktan ibaret.

Ne kadar sure kaliyorsunuZ kv de?
3-5 gun kaliyorsaniz belki yetmiyordur.

Onun disinda denizli yaz gecirmek icin cok sicak, gitmek istemeseniz bile haklisiniz. Benim bir arkadasim denizlide yasiyor, yazin cok sicaklarda ailesine gidiyor ic anadoluya, denizlide yasanmiyor o sicakta diyor.

Yalniz git. Ben bazen yalniz gidiyorum. Yurtdisina cikiyorum hic karismiyor cok sukur

Ozaman neden hala evlisin?

Bu arada kaynanama gitmede sorun yok benim için okadar yol yorgunluk gezmeden moral bozuk gell

ya herkes konu başlığına takılmış da konu sahibi neden kaynanama gidiyoruz dememiş kadın oraya gitmişken bari gezelim onu bile yapamıyorum demiş. Demekki yolculuk yaparak gittikleri tek yer kv ve onu betimlemiş hani oraya gidiyoruz ama ilerisi yok bu yeter oluyor

Gezmedim diye bosanayimmi
Allah akıl fikir versin gerçekten.
Sizce burda sorun sadece gezmekmi?
Adam seni sevmiyor, seni mutlu etmek için ne para nede çaba sarf ediyor.
Ot gibi yaşamak istiyor. Herşeyi sen yap, gece onu mutlu et. Başka birşey isteme bekleme. Oh ne güzel. Kendin diyosun benim paramla gezdiriyor on kere söyleyince.
Seni sevse kendi yapar eder.
Madem savunacaksın bunu neden şikayet ediyosun. Mutlusun zaten halinden.

bunu eşinize ifade ederken iletişim olarak pozitif bir tutum mı sergiliyorsunuz yoksa suçlayıcı rencide edici başa kalarak mı konuşuyorsunuz bu önemli. kendinizi doğru ifade ediyor musunuz mesela. bunu bi mihenge vurun derim. kılıçları çekerek konuştuğunuzda ya da yanlış bir zamanda konuştuğunuzda kendinizi doğru ifade edemezsiniz. karşılıklı suçlamalar başlar birbirinizi anlamayan iki insan olarak masadan kalkarsınız. Ben dilini kullanarak isteklerinizi samimiyetle, suçlamadan, geçmişi gündeme getirmeden güzel güzel pozitif bir tutum la ifade ederseniz eşiniz de sizin çephenizden bakmaya başlar ve anlam verir. Bir sefer de olmasa da uzun vadede bir bakış açısı kazandırırsınız. bazen gerçekten erkekler gezmeyi sevmeyebilir. ortak bir paydada buluşabilsek için olumlu bir iletişim dilinin önemli olduğunu düşünüyorum

mesela şöyle deseniz "canım ben muğlaya gittiğimde oraları çok merak ediyorum. doğa harikası bir yerde oturuyorsunuz. deniz güneş kum. ama sadece köye gidip geldiğimizde denizi görme isteğim havada kalıyor. Bu da bana kendimi kötü hissettiriyor. senin için de uygınsa bizi bir gün ya da 3 gün gezdirebilirim misin. biliyorum sen de köyünü özledin annende oturmak istiyorsun ama bizim için bu fedakarlığı yapabilir misin. buradaki bazı bayanların söylemleri çok itici. sanki karşısında eşi değil de düşmanı var ondan haklarını söke söke alma derdindeler gibi akıl veriyorlar. böyle ortamda ne sevgi kalır saygı. en basit bir problemi bile dağ gibi gösteriyorlar.

kendi başına plan yaptı geçen ailemi gidip göreyim gezip geleyim diye plan arasında deniz didim kuş adası var bana gelince gidip gelicezzz sorun burda
Oha bencile bak! İstediginde gayet guzel plan yapabiliyormuș ve kendi yapinca bencillik olmuyormuş öyle mi?
Adam siz ve cocuklariyla vakit gecirmek, plan yapmak istemiyor.
Bakin bu tipten herşey beklenir. Olay sadece sizinle gezmesi vakit gecirmesi boyutundan cikabilir.
Maddi özgürlüğünüz varsa da yoksa da kendinizi bir şekilde garantiye almaya bakin ve ileriki zamanlar icin bir B plani hazırlayin derim.

Çoluk çocuk zor oluyoo mus uzanmış para yok borç varr
Eşiniz tek başına plan yapınca deniz kum plaj hayali kuruyor o zaman borçları hiiiç kafasına takmıyor size gelince mi borçlar aklına geliyor?
Kayınvalidenize gidince siz de eşinizi dahil etmeden çocuklarla plan yapın, Denizli içinde dahi olsa gezin mesela kaplıcaları var, Kleopatra havuzu diye bir yeri var, Güney şelalesi var, antik kent var, çarşılarını gezin, eşiniz gezmelerinize alışır başka bir seferde yakın illerdeki tatil beldelerine gidersiniz günübirlik bile gidip gelebileceğiniz yerler var Muğla Akyaka vb gibi.

Eşinin gezmesinden rahatsız oluyormuş adam.

Muğla yaparız dedim beni götürünce niye bu planlar yok Allah büyük araba bozuldu son dk gidemedi

Аdam sizi evde oturtup çocuk baktirmaya evlenmiş başka açıklaması yok. Gezmemek, görmemek yaşam tarzı olsa yalnız da yapmaz. Sorun sizinle yapmak istememesi yoksa kendine gezmeyi istiyor.

13 yıl dile kolay neden bu evliliği ısrarla devam ettirdiniz ki , belli ki düzelmiyor ve düzelmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…