Eşimin tatil planlarııııı...

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim,eşimin işi dolayısıyla biz başka şehirdeyiz kv yanında değilim yani,neyse tatil yapmadık balayı bile yapamadık hemen çağırmıştı kvler ozamanda şimdide bu seneki iznimizde 1 haftalık tatile niyetlendik başbaşa..eşimle anlaştık gitcez,bugünde bana diyoki tatilden döndükten sonra birde ailesiyle gidecekmişiz onlarıda götürecekmiş...bende sinir oldum açıkçası benim ailemden köşe bucak kaçar hiçbirşey paylaşmaz ama kendi ailesi söz konusu oldumu en iyisini yapmak ister...haksızmıyım ne yapmalıyım sizce???

erkekler kendi ailesi söz konusu olunca en olmaz şeyleri bile yaparlar. sen seneyede annemlerle gidelim desen(nabzını ölçmek için) bin dereden su getirir. istediğin kadar sinir ol sonuç değişmiyor

İnsanlar empati yapmayı becebildiği an,şu dünyada sorun denen hiç bişey kalmayacağına kalıbımı basarım

erkekler kendi ailesi söz konusu olunca en olmaz şeyleri bile yaparlar. Sen seneyede annemlerle gidelim desen(nabzını ölçmek için) bin dereden su getirir. Istediğin kadar sinir ol sonuç değişmiyor

sinir olunmıcak gibi değil zaten beni ailesinden nefret ettirende kendisi oldu sürekli ailem önceliği hayatı düşüncesi onlarrr..niye evlendin ozaman evlenmesin böyle adamlar şimdi zihniyet beni mutlu etti tatile götürdü onların boynu bükük kaldı herkez onun kadar hayırlı evlat olabilse keşke biz ailemizi resmen atıyoruz ama erkekler her durumda önce onların mutluluğu için mücadele veriyolar..

evlenince mi tatile çıkarmak aklına gelmiş, bekarken çıkarsaydı çok düşünüyorsa, sanmıyorum ki ailesiyle birlikte önceden tatile çıkmış olsun... aile ziyaretine gidin ama beraber tatil fikri konusunda surat asın istemiyorsanız...

evlenince canım aynen öyle,bekarken düğüne zor giden adam şimdi tatildi bayramdı hiçbirini kaçırmıyo gelin varya olmayasıca gelin ondan oluyo hayret bişe yaaa..

valla evlendikten sonra daha düşkün oluyorlar benim gözlemlediğim o.kadınlar evlilik hayatına daha çbuk adapte oluyor sapla samanı ayırt ediyor ama erkekler çocuk gibi davranıyor. peki sen ne yapacaksın gitcen mi 2. tatile

Bu modeller böyle maalesef.
Bekarken böyle şeyler yapmazlar,boşanınca da yapmazlar.
Ama evliyken nedense kanun var sanki yapılacak.
Maksat ailesini saydırmak,ailesinden laf işitmemek.
Nasıl bir manevi baskıyla büyüdülerse artık...

O zaman sen de şart koşsaydın.
A tabii götürelim canım,sonraki hafta da benimkileri götürürüz deseydin.

Tabi biz bir aileyiz de senin ailen benim ailem hep beraber
Gideriz nolcak de allahallah. ne diyecek bakalim

bilmiyorum ama gitmek istemiyorum gitsemde kayınbabanın yanında zaten rahat olamıycağım için pant giyer otururum oda tatil yapsın ailesiyle ya zaten tatile gidecez diye bi gönülsüzlük içine sinmiyodu resmen ailesiz sonunda kılıfını yaptı şimdi gönül rahatlığıyla tatilini yapar onlarıda götürcek çünkü gelincede 6 aya mal olur maddi yönden çok zorluyolar çok..çocuk gibi nazlıyolar sabrım taşıyor.....

benim ailem gelmezki kendi tatillerini yaparlar çocuk gibiler yaa eşimi bekliyolar tatil için varmı böyle bişey git yap tatilini allah allah...benimkiler nasıl beklemiyosa sende bekleme ama yoookkk kanımı emeceklerrrr nerdeyseeee bencil böyle insanlar olmaz olsun yaaa 2 senedir beni benden ettiler..

bunlar böyle bekarken benim eşim hiç bi yere gitmiyordu şimdi ördek ailesi gibi peş peşe geziyorlar sinir oluyorum bazen.bu sene bende yazlıklarına gittim inan insan rahat edemiyor. eşinle arana mesafe giriyor 1 hafta boyunca yyabancı gibi tatil yaptık.eşin belli ki tatil işini kafasına koymuş planlar yapılmış bundan sonra bi uğraş gösterme demem göster en azından seneye eşin cesaret edemesin

Dedimki benim açımdan rahat olmaz kendileri gitsinler,gidemiyolarmı illa berabermi gitmek lazım,bana dediki bence o 1 hafta tatil şansınıda zorlama,daha fazla büyütme,lafa bak yaaa..kafada bitirmiş o böyle kafada halldebiliyodaa,ben neden yapamıyorum düşünüyorum acaba...gitsinler yaaa,şimdi konu kaynanamın benle tatil yapmak istemesi aslında,hayret bişe yaaa,hastalık hastasılar...

Birde kv lerin durumu iyi tatil filan ne olursa oraya gittiğimizde masrafı bize yaptırıp burda geldikten sonra maddi anlamda bana çektiriyolar,yani olmasa anlarım ama durumları çok çok iyi hemde..böyle haksızlık olurmu,eşimde tek oğlan bu arada

şansını zorlama mı? ya ben erkekleri anlamıyorum artık emrivaki tatiller anne ile peşpeşe gezmeler cidden çocuk gibiler

Istedigin kadar sinirlen ofkelen ama bir de esin tek evlat iken, yapabilecek birseyin yok. Tek yapman gereken sey esinin hatrina tahammul etmek... Farzi missal tersini dusun, senin ailen olsaydi tatile gittiginiz? Sesini bile cikartmayacaktin degil mi? Bazen empati yapmakta yarar var. Zaten uzakmissin kayinvalidenlere, cok SIK gorusmemeniz avantaj, birakta senede 1 defada olsa, esin ailesi ile zaman gecirsin...

Ama tabii tek tarafli olmamali. Sonucta onun anasi-babasi varsa senin de var. Bu konuda esine `empati` yapmasini isteyebilirsin. Eger sen bu sekilde ozveride bulunuyorsan, esinin de bu anlamda ozveride bulunmasi gerekiyor. Bunu ondan rica edebilirsin. O zaman sende kendini o kadar kotu ve mecburi hissetmezsin. Onun ailesi ile gecirilen zaman ne ise, sende bunu kendi ailen icin de taleb edeceksin...

Eger esinin uzerine bu konularda ters anlamda gidersen, tepkisi istemedigin yonde olacaktir. O yuzden ters tepki almaktansa, esit sartlarda olmasini taleb et derim... En azindan ben oyle yapiyorum, hem kendi huzurum yerinde oluyor, hem de esimle tartismamis oluyorum...

bu erkekler neden evlenince anne babayla gezmek isterler anlamam ama belki kizacaksiniz ama bende oglum gelinimle tatil yapmayi isterim tabiki kizlarim damatlarim allahim uctum herhalde benim esi benzeri bulunmaz kv kp ikilisinin en sevdigim yanlari asla bizimle tatile gelmek istemiyorlar birkac denediler sevgili ogulsulari anne biz askimla gezecegiz cocuklara bakin deyince bunlarda biz bakiciliga geliyoruz diye o oldu bir daha gelmiyorlar esim ne zaman teklif etse yooooookkkkk oglum siz gidin gezin tozun diyorlarustelik evlerine gidincede yatiya kalmayalim diye gozumuzun icine bakiyorlar neymis bunlardan kurtulmanin caresi 3 cocuk ve bollll gurultu

çok haklısın erkeklerin geneli böyle nedese...

eşinin ailesiyle tatilmi?
bana bu kv teklif etse deski kızım gel bu sene birlikte tatil yapalım tüm masraflarınızıda biz karşılaycaz mümmmmmmmmmmmmkün diil kabul etmem kaldıki üstüne para vercem mutuz olcam enayi yerine koncam hemde eşim tarafından başka derdi varmıymış beyfendinin?

ben olsam derdim bekarken götürdünmü evlenincemi aklına geldi ben gelmiorum kapı orda ailenle gidiosan git tatile
şimdiye kadar tatil yüzü görmemiş(kendi açımdan konuşuorum sizinkilerin durumunu bilmiorum) insanların benimle tatil yapmasını anlayamam bunu teklif eden eşimede hiç iyi niyet besleyemem öyle bi cadolozluk yaparımki aklı şaşar!!!!!!!!

Biz ayrı gidecekmişiz döndüğümüzde onlarlarlada gidecekmişiz yani başbaşa olacakmışızya işte daha ne istiyomuşum,bugünde tartışması oldu götürmüyorum tatile,sen memleketine git dedi kıaymet koptu kavga ettik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…