erkekler kendi ailesi söz konusu olunca en olmaz şeyleri bile yaparlar. Sen seneyede annemlerle gidelim desen(nabzını ölçmek için) bin dereden su getirir. Istediğin kadar sinir ol sonuç değişmiyor
evlenince mi tatile çıkarmak aklına gelmiş, bekarken çıkarsaydı çok düşünüyorsa, sanmıyorum ki ailesiyle birlikte önceden tatile çıkmış olsun... Aile ziyaretine gidin ama beraber tatil fikri konusunda surat asın istemiyorsanız...
valla evlendikten sonra daha düşkün oluyorlar benim gözlemlediğim o.kadınlar evlilik hayatına daha çbuk adapte oluyor sapla samanı ayırt ediyor ama erkekler çocuk gibi davranıyor. peki sen ne yapacaksın gitcen mi 2. tatilesinir olunmıcak gibi değil zaten beni ailesinden nefret ettirende kendisi oldu sürekli ailem önceliği hayatı düşüncesi onlarrr..niye evlendin ozaman evlenmesin böyle adamlar şimdi zihniyet beni mutlu etti tatile götürdü onların boynu bükük kaldı herkez onun kadar hayırlı evlat olabilse keşke biz ailemizi resmen atıyoruz ama erkekler her durumda önce onların mutluluğu için mücadele veriyolar..
valla evlendikten sonra daha düşkün oluyorlar benim gözlemlediğim o.kadınlar evlilik hayatına daha çbuk adapte oluyor sapla samanı ayırt ediyor ama erkekler çocuk gibi davranıyor. Peki sen ne yapacaksın gitcen mi 2. Tatile
bu modeller böyle maalesef.
Bekarken böyle şeyler yapmazlar,boşanınca da yapmazlar.
Ama evliyken nedense kanun var sanki yapılacak.
Maksat ailesini saydırmak,ailesinden laf işitmemek.
Nasıl bir manevi baskıyla büyüdülerse artık...
O zaman sen de şart koşsaydın.
A tabii götürelim canım,sonraki hafta da benimkileri götürürüz deseydin.
bunlar böyle bekarken benim eşim hiç bi yere gitmiyordu şimdi ördek ailesi gibi peş peşe geziyorlar sinir oluyorum bazen.bu sene bende yazlıklarına gittim inan insan rahat edemiyor. eşinle arana mesafe giriyor 1 hafta boyunca yyabancı gibi tatil yaptık.eşin belli ki tatil işini kafasına koymuş planlar yapılmış bundan sonra bi uğraş gösterme demem göster en azından seneye eşin cesaret edemesinbilmiyorum ama gitmek istemiyorum gitsemde kayınbabanın yanında zaten rahat olamıycağım için pant giyer otururum oda tatil yapsın ailesiyle ya zaten tatile gidecez diye bi gönülsüzlük içine sinmiyodu resmen ailesiz sonunda kılıfını yaptı şimdi gönül rahatlığıyla tatilini yapar onlarıda götürcek çünkü gelincede 6 aya mal olur maddi yönden çok zorluyolar çok..çocuk gibi nazlıyolar sabrım taşıyor.....
şansını zorlama mı? ya ben erkekleri anlamıyorum artık emrivaki tatiller anne ile peşpeşe gezmeler cidden çocuk gibilerDedimki benim açımdan rahat olmaz kendileri gitsinler,gidemiyolarmı illa berabermi gitmek lazım,bana dediki bence o 1 hafta tatil şansınıda zorlama,daha fazla büyütme,lafa bak yaaa..kafada bitirmiş o böyle kafada halldebiliyodaa,ben neden yapamıyorum düşünüyorum acaba...gitsinler yaaa,şimdi konu kaynanamın benle tatil yapmak istemesi aslında,hayret bişe yaaa,hastalık hastasılar...
sinir olunmıcak gibi değil zaten beni ailesinden nefret ettirende kendisi oldu sürekli ailem önceliği hayatı düşüncesi onlarrr..niye evlendin ozaman evlenmesin böyle adamlar şimdi zihniyet beni mutlu etti tatile götürdü onların boynu bükük kaldı herkez onun kadar hayırlı evlat olabilse keşke biz ailemizi resmen atıyoruz ama erkekler her durumda önce onların mutluluğu için mücadele veriyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?