• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tatil planlarııııı...

sende eşine şöyle bi teklifte bulun o zaman
ilk hafta tatilinizi beraber yapın
sonra hem senin anneler hemde kv ler beraber yapın
hesabı 3 e bölün :ssz:eşin kabul etmezmi

Yaw arkadasım kızma ama :) birsey sölicem , eşin seni aleni tehtid edior , o tatildende olma dior, iyisi sen annenlere git diyor bilmem ne dior da diyor...senin fikrini almayı bırak senin fikrin bile yok ortada su durumda, sen neyin kavgasını yapıosun ben anlamadım ? diorsunki sen annenlere git dedi kavga koptu ? ne kavgası yapacaın sey tamam paşa gönlün bilir aten su saatten sonra tatilinde senin olsun demek değilmi ? bu kadar basit arkadasım nie kavga ediosun :) adamın seninle tatil yapmak gibi bir derdi yok suan ailesiyle tatil yapmak gibi bir derdi var sen neyin tartıssmasını yapıosn ? Dost acı söyle kızma bana ama tavırların yanlıs geldi hiç o tartısmayı yapmadan sen dicektin ona o zaman size ii tatiller die.Bak benim eşimin halası tain dolaısı ile bizim memlekete geldi kadın 50 yasında bir bakanlıkdan digerine gecmek için 2 aylık ara tain yaptırdı neymiş maaşı 300 lira artıcakmıs kadının 2 evi var altında arab abankada para ve bekar hiç evlenmemiş ee ne var bunda diceksin kpeder dahil kimse benim fikrimi sormuyor 2 ay sen rahatsız olurmusun gecne yıl ramazandı bide esime bir iki serzenişde bulundum halamın benim üzerimde emeyi cok dedi ve ben yeni dogum yapmıstım işim yok onlara yemek hazırla filan falan , ha yeni tain olan bir iolur paraya ihtiyacı olur Allah rızası için ben teklif ederim zaten , e baktım bu beni aramıorda gelebilirmiim filan die , eşime dedim ben ramazanı annemlerin yanında geciorum sana halanla ii yaşamlar ne zaman gider beni o zaman cagırısın :) eşim şok oldu 2 ay sınra gitti kadın geldi beni almaya ben biraz daha kalıcamsen dön dedim anladı anyayı konyayı ...Bu örnegi nie verdim elbette hepimiz sıkıntılar yasıoruz ama böle kavga ederek bişey çözülmez sen vazgec o tatilden senin gururundan önemli dil gitsin tatil yapsınlar hem acıklamada yaosın senin nie gitmediini beyfendi Bu işin bundan baska çözümü kabul etmendir ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen , simdilik git bakalım anladın seni kırdıgını ....

erkek ailesi ile gelin tatile gidebilir, kız ailesiyle de damat.

Benim karşı olduğum tek nokta hep bana, hep bana olması. Benim aileme evet, senin ailene hayır. Evlenildiyse herkes 2 aileye de eşit olacak.

hep banalrarın önüne ancak geçebilyorum bu tavırlarımla,bu arada egemin anası:::)ve siz iyi kaynatmışsınız...güldüm valla::)

Back
X