Eşimin tatil planlarııııı...

niye onun ailesi kendileri tatile gidemiyolar mıymış elinden tutup götürmek mi lazımmıi bi sormak lazım :):):)

Hiç gitmeyin evde günü birlik bişiler yaparsınız. Eşine de maddi külfetinin kendisini zor durumda bırakmasını istemediğini filan söyle. Böyle olacağına hiç olmasın o tatil değmez

istemiyosan gitme zorla kolundan çekip götürecek hali yok
kabile hayatından hoşlanmıyorum de
kendisi gitsin tatilini yapsın ailesiyle sende annenlere gidersin

Vavvvvvvv tehdit hı.

Ben sizin yerinizde olsam o bir haftalık tatilede gitmezdim, kayınvalidem ve kayınpederimle tatilede gitmezdim.

Eğer kendisi giderse de bir yıldır biriktirdiğimiz ortak bütçeden ona tatil parasıda vermezdim.

Çok sinir oluyorum böyle adamlara, sen bir yıl boyunca çalış, çabala, yorul, tatil yapacağım diye bekle beyefendi ailesinide şart koşsun. (Ailemi ziyaret edelim dese tamam, ama ailemle de gideceğim demek çok saçma)

Anlamıyorum şu insanları benim eşim mesela kayınpederimin, erkek kardeşinin yanında benim mayo, bikini giymeme izin vermez, onlarda mı aklına gelmiyor eşinin?

Arkadaşım kızma ama eşin en azından ailesi ile birlikte gitmeden önce seninle gidip 1 hafta tatil yapıcak. Burada bunu bulamayan, her senlik iznini eşinin ailesi ile geçirmek zorunda kalan hanımlarda var.

O insanlar eşinin ailesi, evlatlarıyla tatil yapmak istemeleri kadar doğal birşey yok. Evlendin diye adamı zimmetine geçirmedin heralde. Ne var yani ne olur ailesi ile tatil yapsa? Dünya mı yıkılır? Bu insanlar okadar doğurup büyüttüler, kahrını çekip adam ettiler, bir tatili hak etmediler mi? Çok mu yani bir tatil?

Eğer eşin 15 günün hepsini ailesiyle geçirmek isteseydi sana hak verirdim ama seni düşünüyor ne güzel 1 hafta baş başa tatil yapıcaksınız. Bu tavırlarınla eşini kendinden soğutursun, kıskanç damgası yersin gözünde.

yorumları okudum da çok mutlu oldum.biz hep oğullarımla tatil yaparız.demek ki evlendiklerinde de birlikte tatil yapmaya devam edebileceğiz

ben kayınvalidemle heryere giderim ama kayınpederle cennete bile gitmem...
ikisiylede anlaşamıyorsam yapacağım şey bellidir...
sizinkiler çekilmez ise sürekli laf sokup burnundan getirecekse
işin ucunda sen ve eşin huzursuz olacaksanız
kesin hastalanırdım onunda gitmesiini engellerdim...

amaaa
ikisininde bi zararı yok sana karşı iyilerse yanlışları olmadıysa neden olmassın ki
hem eşim benimle 1 hafta başbaşa geçirecek
hemde ayrıca 1 haftalık tatil yapacam
+ bonus gibi olur ben isterim şahsen kayınvalidemle gitmek gezmek tozmak
ama sen yok onlarla eşim gidemez dersen bencilce olur açıkcası
eşin ne yardan ne anadan vazgeçebiliyor bu iyi bişi kıymet bilen biri
kıymetini bil derim...

Son düzenleme:
yorumları okudum da çok mutlu oldum.biz hep oğullarımla tatil yaparız.demek ki evlendiklerinde de birlikte tatil yapmaya devam edebileceğiz

sanırım oğlan annesisiniz burdan kendinize ne gibi bir pay çıkarıp sevindiniz hiç anlayamadım...

Ya ben kp ve kv yarı çıplak halde görmek onlarla denize girmek ve o tatil ortamını o şekilde paylaşmak zorundamıyım,ziyaretlere gidelir onlar gelir ailesini atmasınıda kimse istemiiyo ondan tabiki bunlar amenna ama tatil ne demek oluyor,yani 1 hafta beni götürdün ödüllendirdin,ailenide götürmek zorundasın?bu zihniyeti anlayamıyorum,halleri vakitleri yerinde,çok yaşlı değiller,niye bizi bekliyolar,paylaşımsa yanlarına gitcez zatennn ooofff:

çok haklısın canım..tabii ki doğurmuşlar büyütmüşler falan filan ama sen de ağaç kavuğunda büyümedin yani seni de birileri doğurup büyüttü. öleyse senin de mi onları tatile götürmen gerekiyor anlamadım ki..böle olursa evlilik düzeni sarsılmaz mı..herkes ailesinin duracağı yeri iyi bilmemli özellikle erkekler..illaki ailesine birşeyler yapmak istiyorsa yılın başka bir gününde termal otel falan bişiler ayarlasın sürpriz yapsın..annesi babası beraber gitsinler yapsınlar tatillerini.. siz de yıllık izinlerinin bir kısmında gidin onlarda kalın.. ne demekmiş beraber tatil..hiç ben çevremde kv siyle kb sıyla tatile giden duymadım.duycağımı da pek sanmıyorum. eski köye yeni adet getirmesinler..el kızı bizim oğlanın paralarını yiyor moduna girmişler zaten sen çalışıyor musun bu arada..

sanırım oğlan annesisiniz burdan kendinize ne gibi bir pay çıkarıp sevindiniz hiç anlayamadım...

evet oğlan annesiyim

hani yorumlarda diyorsunuz ya,bekarken götürmüş mü,birlikte gitmişler mi tatile sanki diye.ben de demekki bekarken birlikte gidilince evliyken de gitmeye hak kazanılıyor diye düşündüm veeeeee çok mutlu oldum

Bak demedi deme biri IP'den adresini bulacak sonra laf çıkaracak bu evde Egem oturuyor diye sonra oğlanlar evde kalacak. Bu kadar da açık edilmez ki, az içinde sakla gelin planlarını.

Erkek ailesi ile gelin tatile gidebilir, kız ailesiyle de damat.

Benim karşı olduğum tek nokta hep bana, hep bana olması. Benim aileme evet, senin ailene hayır. Evlenildiyse herkes 2 aileye de eşit olacak.

Bak demedi deme biri IP'den adresini bulacak sonra laf çıkaracak bu evde Egem oturuyor diye sonra oğlanlar evde kalacak. Bu kadar da açık edilmez ki, az içinde sakla gelin planlarını.

ahhh ahhh daha ne planlarım var.kk bana çok şey öğretiyor.burdaki gelinlerden tiyo alıp oğullarıma subliminal mesajlar veriyorum ki,evlenince benden uzaklaşmasınlar

ahhh ahhh daha ne planlarım var.kk bana çok şey öğretiyor.burdaki gelinlerden tiyo alıp oğullarıma subliminal mesajlar veriyorum ki,evlenince benden uzaklaşmasınlar

Bitti anam senin gelin bitti, çıra gibi yandı.

Altlı üstlü oturun, yemeği birlikte yiyin, tatile birlikte gidin, evlerinin anahtarı sende olsun. Hatta oğlanlar babalarıyla çalışsın bütçeniz ortak olsun.

hepsi,hepsihatta oğullarım beni hergün gezdirecekler,şimdi yaptıkları gibi

nasılsa buradaki gelinlerden takdiklerini de öğreniyorum kaynanaya karşı yapacakları.ben öğrendiklerimle hepsini ekarte edeceğim.

Rahatsız olduğunuz şey onları yarıçıplak görmek mi
Etraftaki yarı çıplak herhangi biri olduklarını düşünün onların
Ben sizin yerinizde olsam kayınvalidenin evinde görüşmek yerine tatile gitmeyi tercih ederdim onlarla.
Eğer sizin 1 haftalık tatilinize katılacak olsa idiniz kesinlikle hak verirdim size,ama öyle değilmiş, niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım.
Mis gibi 2 hafta tatil yapacaksınız işte

Ama eğer eşiniz sizin ailenizle bu tip planlardan kaçıyorsa , gitmeden önce açık açık konuşun" önümüzdeki yılda bizimkileri tatile götürelim " diye .

:k

Bu kadar konuştuğunu görenlerde seni tam kaynana sanıyor abla
Keşke kaynanalık potansiyeli olsa sende
Nerdeeeee

Eşin de amma bencilmiş. Ne o öyle, şansını zorlama, götürmüyorum tatile falan. Sanki 5 yaşındaki çocuğu parka götürüyo. Kusura bakma da sen eşinin bu laflarını düzeltmesini sağla tatilden önce. Yoksa ilerde iyi sindirir seni.

Kv konusuna gelince. Şimdi bi kere tatile gidince ileriki yıllarda da gidersiniz. Ben de birlikte tatil yapmak istemem, niye isteyim? Gitsinler kocasıyla beraber yapsınlar. Hadi kv neyse, kp yanında rahat giyinemezsin, oturamazsın, yayılamazsın..nerde tatil.. Tatil olur zehir. Iyy hiç çekilmez.

Bu arada egem abla senin gibi empati yapan kayınvalidem olaydı ne olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…