- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Eşiniz eş değil kusura bakmayın odunun önde gideni karşındakinin insan olduğunu farkında değil sanırım,sirkeleyin şunu bir an önce.
Gerekirse dişlerinizi gösterin azıcık sizi dinlemiyorsa basın azarı,sesi bazı erkeklere cingarlık yapmak gerekiyor...nasil yapayim bunu? silkelenmeye ihtiyaci oldugunun gaaayyett farkindayim ama nasil?
Eşimi anlattiniz,azarlama dışında diğer söylediklerinizle hemen hemen aynı.Benim eşim de sohbet etmeyi ,sakalasmayi çok sevmez.arkadaslar ben esimin bagzi hareketlerine sinir oluyorum. ne kadar iyi olsada ben busekilde muamele görmek istemiyorum.
sorun su:
esim beni her firsatda azarliyor.
esim normalde konuskan biri sever sohbeti konusmayi. ama bana gelince konusmak istemez. bazen zorlarim hemen azarlar.
ne bilim naptin napiyosun derim gün icinde ayri oldugumuz veya o biyere gidip geldigi zaman. bana cevabi bisey yapmadim. bu kadar. sohbet sifir. yanlis anlasilmasin ben hesap sorar sekilde sormuyorum.
acikca söylüyorum bunda hoslanmadigimi. degismiyo.
beni hep erteliyo annesi ablasiyla bol sohbet hos sohbet bana gelince sonra yapariz sonra sonra sonra....
sinir oluyorum.
az önce annemi havaalanina götürdüm kac saat yoktum aradi napiyon nerdesin ucak gecikmeli biraz daha burdayim dedim hadi iyi geceler. sen naptin bugün hic bisey yapmadim ve kapatti. niye böyle tavirli gibi konsuyosun dedigimdeyse azarladi. bu cok oluyo.
icimden konusmamak az uzak durmak belkide tavir yapmak geliyo bana karsi böyle olmasini istemiyorum.
sizce ne yapabilirim arkadaslar?
ben onun her zaman gözünün icine bakan biriyim o bir ister ben 2 veririm her zaman tatli tatli konusmaya özen gösteririm......
ne yapmaliyim?
Fırsat önüne gelmiş aslında.Sen havaalanındayken eşin arayınca napıyon demiş.Sen de hiiç deseydin :) Onun verdiği gibi cevaplar verip açıklama yapmasaydın keşke.Ben olsam kısa kesip merak ettirirdim.
Napiyon ? Hiç.
Nerdesin ? Havaalanındayım.
Fırsat önüne gelmiş aslında.Sen havaalanındayken eşin arayınca napıyon demiş.Sen de hiiç deseydin :) Onun verdiği gibi cevaplar verip açıklama yapmasaydın keşke.Ben olsam kısa kesip merak ettirirdim.
Napiyon ? Hiç.
Nerdesin ? Havaalanındayım.
arkadaslar ben esimin bagzi hareketlerine sinir oluyorum. ne kadar iyi olsada ben busekilde muamele görmek istemiyorum.
sorun su:
esim beni her firsatda azarliyor.
esim normalde konuskan biri sever sohbeti konusmayi. ama bana gelince konusmak istemez. bazen zorlarim hemen azarlar.
ne bilim naptin napiyosun derim gün icinde ayri oldugumuz veya o biyere gidip geldigi zaman. bana cevabi bisey yapmadim. bu kadar. sohbet sifir. yanlis anlasilmasin ben hesap sorar sekilde sormuyorum.
acikca söylüyorum bunda hoslanmadigimi. degismiyo.
beni hep erteliyo annesi ablasiyla bol sohbet hos sohbet bana gelince sonra yapariz sonra sonra sonra....
sinir oluyorum.
az önce annemi havaalanina götürdüm kac saat yoktum aradi napiyon nerdesin ucak gecikmeli biraz daha burdayim dedim hadi iyi geceler. sen naptin bugün hic bisey yapmadim ve kapatti. niye böyle tavirli gibi konsuyosun dedigimdeyse azarladi. bu cok oluyo.
icimden konusmamak az uzak durmak belkide tavir yapmak geliyo bana karsi böyle olmasini istemiyorum.
sizce ne yapabilirim arkadaslar?
ben onun her zaman gözünün icine bakan biriyim o bir ister ben 2 veririm her zaman tatli tatli konusmaya özen gösteririm......
ne yapmaliyim?
not alinmistir. ikiside tamamdir:)Fazla gozunun icine bakma
Bi de bagzi deme
Ama oyle gercektennot alinmistir. ikiside tamamdir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?