- Konu Sahibi Gelincik88
-
suanda ikimizde isteyiz ve telefon üstüne telefon aciyo. ben bakmiyorum aksama kadar beklesin düsünsün
Çok basit ki çözümü konuşmican eşinle. Misal oturma odasında oturuyorsunuz. Telefonu alıp güzel sohbet ettiğin birini arayacaksın hatta öncesinde ayarlayabilirsin şöyle şöyle yapalım diye. Sonra arayacaksın bi sohbet bi muhabbet bi kahkaha. Telefonu kapattığın gibi suratın normale donecek ben odaya geçiyorum diyip çıkacaksın yanından. İki kelimeyi geçecek seyler konuşmayacaksın. Arkadaşlarınla daha sık görüşeceksin çıkarken detay vermeyeceksin. Dışarı çıkıyorum diyip çıkacaksın. Sordu mu kimle diye sadece kişi adı vereceksin. Nereye dersen Cafeye deyip çıkacaksın. Marketi kendin hallet ona iş verme su alınacak falan diye. Ailenle şen şakrak ol.
Sevmeyerek mi evlendi eşiniz?Görücü usulu falan.Çünkü tavırları onu gösteriyor birazcık.
Ne oluyo derse direk safa yat. Ne ne oluyo ya zaten sıcak of aman de mutfağa git. Kasıtlı bişey yaptığını da anlamasın. Akşama kadar iştekilerle konuşmaktan yoruldum zaten evde biraz dinlenmek istiyorum de. Fazladan fedakarlık yapma. Ne gerek var şimdi fazladan fedakarlığa. Yaptığım fedakarlıklar bi süre sonra üzerine görev yapılır anlamazsın bile. Bırak o seninle konusmaya çabalasıneveeet peki sonra?? ne oluyo dediginde ne yapayim?
Belki de adamın yapısı bu. Hep mi böyleydi. Yoksa sonradan mı size karşı bu tavrı oluştu? Mesela benimde arkadaşımın eşi var. Aynı sizin eşiniz gibi. Adam zorla konuşur. Arkadaşımda alıştı ona. Sessiz yani. Benim eşimde ben ne dersem sorsam adama batar. Yanlış anlar. Öyle bir iletişimsizlik var aramızda. Sizinki bunlardan hangisi? :)))
Umursama onu. Artık sürekli zıtlaşmaktansa salla gitsin. kendisi de sıkılır belki bu iletişimsizlikten.sonradan oldu böyle. sanirim benim ona gösterdigim ilgiye aliskin degil. aman ne bilim erkek milleti kadinlara zor derler kendileri bi muamma kus misali.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?