Eşimin tavrı

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana

Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana

Yani biri bana kardesime mi yürüyorsun diye imametse bende küfür ederim heralde

Kardeşinizden de eşinizden de eminseniz , bir şüpheniz yoksa; kendi içinizi de bizim içimizi de bulandırmasaydınız keşke.

D5MCDyDX4AA3OpJ.webp

Bence de çok tuhaf ve kafa karıştırıcı. Normalde eşlerin es kardeşleri ıle makul ölçüde şakalaşması oturması sohbeti güzeldir de şimdiye kadar hic anlasamaz olduklarını söylemişsiniz.Esiniz normalde nasıl? Herhangi bi vukuatı oldu mu tanımadığınız biriyle

Iyimser bakayım bir de; belki uzlaşma hatriniz için iyi anlasma yoluna girmistir?

Bence de çok tuhaf ve kafa karıştırıcı. Normalde eşlerin es kardeşleri ıle makul ölçüde şakalaşması oturması sohbeti güzeldir de şimdiye kadar hic anlasamaz olduklarını söylemişsiniz.Esiniz normalde nasıl? Herhangi bi vukuatı oldu mu tanımadığınız biriyle

Iyimser bakayım bir de; belki uzlaşma hatriniz için iyi anlasma yoluna girmistir?
Bayanlarla muhabbeti sever ne bileyim valla bi haltinıda yakalamadım ama

Bayanlarla muhabbeti sever ne bileyim valla bi haltinıda yakalamadım ama
Yani muhabbeti sevmesi kötü bisey değil de laçka mıdır flortoz gibi mi yani güvenilir ve dışa donukse problem yok bence de

Regli gününüz mü yaklaşıyor?

Bu ara fazla alıngan, takıntılı, kıskanç olabilir misiniz? Normal cümleleri, hareketleri kafanızda büyütüyor olabilir misiniz?

Bu zamana dek anlaşamıyorsa ilk defa nazik davranıyorsa ben heralde eşim de zamanla olgunlaşıyor daha ılıman davranıyor derdim. Birkaç kez dikkatimi çekse belki düşünürdüm ama ilk seferde şak diye böyle söylerseniz tabii kızar eşiniz.
Arada anlaşır arada anlaşamaz bu ara eşim çok gözüme batıo belki ben büyütüyorum bilemiyorum

bn esimin her hareketini yüzde doksan kestirebilirim ne ima ettiğini vs.. esinizden braz huylanmış gbisiniz bide direk demeden emin olaydınız keske onada söyleyince sanki aklına sokar gbi olmasın dewir kötü kimseye güven yok

Eşim kardeşime takılsa içime süphe düşmez keza kardeşimde eşime. Ki ben ailemden uzak yaşıyorum eşim kardeşlerimi çok sık davet eder evimize hiç farklı düşünmedim.Tam tersi beni mutlu etmek için olduğunu düşünerek sevindim.

Eşinizin küfür etmesi yanlış ama biri beni de kansız yerine koysa bende ne tepki veririm bilmem.Çünkü bir adamın baldızına asıldığını vs söylemek ima etmek onu kansızlıkla namussuzlukla suçlamaktır.

Regli gününüz mü yaklaşıyor?

Bu ara fazla alıngan, takıntılı, kıskanç olabilir misiniz? Normal cümleleri, hareketleri kafanızda büyütüyor olabilir misiniz?
Yok 😊kıskanmam pek öyle alıngan bi tip de deģilim ama saçma geldi tavırları.

Size öyle gelmis olma ihtimali neden tuafiniza gidiyor, sürekli kardesinizemi bakti napti.
Bana esim böyle imada bulunsa bende bozulurdum.
Aralarindaki samimiyet ne derecede bilemeyiz ama bakislari vs rahatsiz ediciyse o ayri ama kuruntu gibi geldi bana.

Kötü niyetle bakmayın siz yine de ya düşüncesi bile cok kötü.. Belki arayı düzeltmek için söylemiştir , eşinizi en iyi sız tanırsınız. Ima etmeye çalıştığınız sey için Allah korusun da daha somut daha sık tekrar eden durumlarin gelişmesi lazim

Back
X