• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tavrı

Kocamın muhabbetinide biliyorum kardeşiminde, ama ne bileyim 9 yıllık değil 29 yıllık olsun güvendiklerimiz vurmuo mu zaten sırtımızdan
Eşiniz sizi kendisine benzetmiş. Üzüm üzüme baka baka kararır.. Çok kiskancmis ya siz de o yoldan gidiyorsunuz.

O zaman sizin eşinizin tek tavrı ile bu kanıya varmış olamazsınız. Bunun öncesi de olması lazım ki sizi böyle düşündürdü.
Somut bişey olmadı öncesi ile ilgili, ama eşim kadınlarla muhabbeti sever belki bunlar benim bilinçaltıma işledide onun kavgasını şimdi veriyorum

Kocamın muhabbetinide biliyorum kardeşiminde, ama ne bileyim 9 yıllık değil 29 yıllık olsun güvendiklerimiz vurmuo mu zaten sırtımızdan

Yani insan eşini, kardeşini tanır. Her zaman ki hal ve tavirlara 9 yildir durup durup bir gece kurulmuş degilsinizdir diye tahmin ediyorum ama hemen sorgulamak yerine keşke diger görüşmelerde hali tavri nasil olacak diye biraz gozlemleseydiniz, belki o gunluk icinden gelmiştir iltifat etmek.

bu ara eşim çok gözüme batıo belki ben büyütüyorum bilemiyorum

Konu basliklariniza soyle bir baktim ve sebep kesinlikle bu. Ben derim ki hakliyken kendinizi haksiz duruma dusurmeyin. Hakliyken deme sebebim esinizle baya bir sorununuz var gibi sadece konu basliklariniza baktim icerigi bilmiyorum. Olasi bir bosanma durumda taraflarin ne kadar cirkinesebilecegini bdv.de okuyoruz, bu sebeple kendinizi haksiz duruma dusurmeyin derim.

Somut bişey olmadı öncesi ile ilgili, ama eşim kadınlarla muhabbeti sever belki bunlar benim bilinçaltıma işledide onun kavgasını şimdi veriyorum
Kadınlarla muhabbeti sever diyorsunuz da karşısındaki kardeşiniz.. Muhabbetin de bir dozu var. Dışa dönük olmak başka. Kardeşi gibi görüp konuşması başka. İmalı konuşması başka. Bakışlar bile önemlidir. Öyle birşey diyorsunuz ki burada akıllara başka şeyler geliyor

Eşiniz sizi kendisine benzetmiş. Üzüm üzüme baka baka kararır.. Çok kiskancmis ya siz de o yoldan gidiyorsunuz.
Asla güzel bi bayan görsem çok güzelmiş diye ben gösteririm. Valla umrum olmaz. Ama bu kadar bana kıskançlık yapıp kendi kafa yapısında bi insan bu akşam ki belirttiğim tavırlarda olabilir mi

Asla güzel bi bayan görsem çok güzelmiş diye ben gösteririm. Valla umrum olmaz. Ama bu kadar bana kıskançlık yapıp kendi kafa yapısında bi insan bu akşam ki belirttiğim tavırlarda olabilir mi
Eşinize güvenmediğiniz açık. Ben ne demek istediğinizi az çok anladım. Kardeşinizin yerinde olsam sizin evinize gelmem.

İllaķi ama eşim o kafada görmez bence. Zamanjnda apartman görevlisinden bile kıskandığı için

Bu kadar kiskanc insanlar bana hic masum gelmez. Kardesinizle olan muhabbet icin demiyorum bunu genel dusuncem bu yonde. Zaten yukarida kadinlarla muhabbeti cok sevdigini yazmissiniz ama ne hikmetse apartman gorevlisini bile kiskaniyor.

Eşinize güvenmediğiniz açık. Ben ne demek istediğinizi az çok anladım. Kardeşinizin yerinde olsam sizin evinize gelmem.
Kardeşime kapım sonuna kadar açık birine kapalı olcak olsa o eşim olur. Ben yazımda eşimi eleştirmişim zaten.

Bu kadar kiskanc insanlar bana hic masum gelmez. Kardesinizle olan muhabbet icin demiyorum bunu genel dusuncem bu yonde. Zaten yukarida kadinlarla muhabbeti cok sevdigini yazmissiniz ama ne hikmetse apartman gorevlisini bile kiskaniyor.
Aynen öyle

Eşinizden bıkmışsınız fazlasıyla eski konuklarınıza şöyle bir baktım.
Sizi apartman görevlisine kadar kıskanıp kendi kadınlarla rahat diyaloglar kuruyorsa zaten sıkıntılı bir tiptir.
Ama kardeş konusu yine de başka, bunu eşinize konduracak noktaya geldiyseniz, boşanmaniz gerekir. 🤷

Kardeşime kapım sonuna kadar açık birine kapalı olcak olsa o eşim olur. Ben yazımda eşimi eleştirmişim zaten.
Bana göre çok kıskanç insan, zihni kötü olan insandır. Kendisi yapıyor ki böyle davranıyor. Demek ki esinizin falsosu var. Korkunuz eşiniz yönünden. Olur da bir şey yaparsa diye.. O zaman şöyle diyeyim kız kardeşiniz kendi selameti için eşinizle arasına mesafe koysun. Merhaba merhaba..

Eşinizden bıkmışsınız fazlasıyla eski konuklarınıza şöyle bir baktım.
Sizi apartman görevlisine kadar kıskanıp kendi kadınlarla rahat diyaloglar kuruyorsa zaten sıkıntılı bir tiptir.
Ama kardeş konusu yine de başka, bunu eşinize konduracak noktaya geldiyseniz, boşanmaniz gerekir. 🤷
Aynen bıktım,

Bana göre çok kıskanç insan, zihni kötü olan insandır. Kendisi yapıyor ki böyle davranıyor. Demek ki esinizin falsosu var. Korkunuz eşiniz yönünden. Olur da bir şey yaparsa diye.. O zaman şöyle diyeyim kız kardeşiniz kendi selameti için eşinizle arasına mesafe koysun. Merhaba merhaba..
Yok bişey yapmaz okadar değil ama işte batıyo bana her haltı ima edip bi yanlışım olmadığı halde onun bu şekil konuşması sinir edio

Anlattığınız konu ve durumda, eş eleştirisi yapmış olmuyorsunuz yalnız.

Eşiniz bu cümleyi duyduğu anda "bitti, buraya kadarmış" demediği için hata etmiş gibi görünüyor.

Evliliğinizi sonlandırma niyetiniz varsa, bunu kimsenin içini bulandırmadan da yapabilirsiniz.

Anlattığınız konu ve durumda, eş eleştirisi yapmış olmuyorsunuz yalnız.

Eşiniz bu cümleyi duyduğu anda "bitti, buraya kadarmış" demediği için hata etmiş gibi görünüyor.

Evliliğinizi sonlandırma niyetiniz varsa, bunu kimsenin içini bulandırmadan da yapabilirsiniz.
Nasıl eş eleştirmesi olmuyor, yazımda kardeşimi eleştirme var mı? Eşimin tavırlarını eleştiriyorum. Kendisi işyerindekilerden, apartman görevlisinden kıskanıp saçma saçma imalarda bulunup bu şekil tutarsız davranırsa , iç bulandırma yapan ben olmuyorum

Nasıl eş eleştirmesi olmuyor, yazımda kardeşimi eleştirme var mı? Eşimin tavırlarını eleştiriyorum. Kendisi işyerindekilerden, apartman görevlisinden kıskanıp saçma saçma imalarda bulunup bu şekil tutarsız davranırsa , iç bulandırma yapan ben olmuyorum

Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz.

Abartmış olabilirsiniz.
Eşiniz insan olmaya karar vermiş .
Sıkılmıştır muhabbet aramıştır kardesiniz en yakindadir ona gel oturalım demiş ne var bunda denk gelmiş kayinco olsa bugun çok yakışıklısın dicekti belki

Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
Ay takıldım ben birine
Sana değil kardeşine
Bir el atsan şu işime

Fena olmaz :KK75:

Back
X