• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tavrı

Kendisi abartı kıskançtır bana karşı, böylr bi insanın bu şekilde konuşmalarının pek de normal karşılanmıcanı kestirmesi gerekmez mi
Ama söz konusu olan kardeş.
Başka biri olsa, davranışlarından rahatsız olsanız birşey demem.
Kardeşle ilgili imada bulunmak için ciddi şüpheleriniz olması gerekir. Öyle bir durumda da evlilik devam edemez zaten.
İnsan 9 yıllık eşine bir akşam da böyle birşey konduramaz normalde.

Bu zamana dek anlaşamıyorsa ilk defa nazik davranıyorsa ben heralde eşim de zamanla olgunlaşıyor daha ılıman davranıyor derdim. Birkaç kez dikkatimi çekse belki düşünürdüm ama ilk seferde şak diye böyle söylerseniz tabii kızar eşiniz.
Yok bu konularda ondan olgunluk beklemem kızkardeşimin ablası olarak benimde sâcma bulduğum tavırları vardır. Keza eşimde aynı fikirde yani olgunluk ibaresi arayı düzelteyim çabası die bişey olmaz

Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
Bu tür durumlarda 3. Bir kişinin gözüne ihtiyaç duyarsınız bu konuyu paylaşabileceğiniz güvendiğiniz bir yakınınıza içinize kuruntu düştüğünü söyleyin ve eşinizin kız kardeşinizinde olduğu bir ortama o yakınızı da alarak onun gözlemlemesini isteyin bu sayede objektif bir gözden eşinizin davranışları gerçekten anormal derecede mi yoksa normal bir boyutta mı anlamış olursunuz. Tabi ki o yakınınız objektif bakabilecek biri olmalı ve güvendiğiniz birisi olmalı.

Kendisi abartı kıskançtır bana karşı, böylr bi insanın bu şekilde konuşmalarının pek de normal karşılanmıcanı kestirmesi gerekmez mi

Aynı cümleyi kocanız, kaynınıza dair size kursaydı ne yapardınız ?

Ağzınızdan çıkan söz , ne yenir ne yutulur ne de unutulur.

Diyelim ki ortada acik secik bariz bir şey var, o durumda bile konduramaz insan kardesine, esine.
Aklina gelmez, gozu görmez...

Cünkü beklemiyorsun, Cunku boyle bir seye ihtimal vermiyorsun, bakin olmaz demiyorum
Olsa dahi goremeyeceginizi söylüyorum.

Siz ufacik seylerden bu raddeye geldiyseniz
Kusura bakmayin ama ortada bir sey yok ve sorun sizdedir.

Ve benim hayattaki en korktugum insanlar, sizin gibi ufacik seylerden laf cikartip ortaligi karistiran tipler.

Aynı cümleyi kocanız, kaynınıza dair size kursaydı ne yapardınız ?

Ağzınızdan çıkan söz , ne yenir ne yutulur ne de unutulur.
Valla ben kaynıma desem bu akşam çok yakışıklı olmuşun 2 3 kez, şu çok yakışmış, yarın bize gel davetlisin çerez falan alır otururuz. Ne bileyim sizce nasıl duruo

Diyelim ki ortada acik secik bariz bir şey var, o durumda bile konduramaz insan kardesine esine.
Aklina gelmez, gozu görmez...

Cünkü beklemiyorsun, Cunku boyle bir seye ihtimal vermiyorsun, bakin olmaz demiyorum
Olsa dahi goremeyeceginizi söylüyorum.

Siz ufacik seylerden bu raddeye geldiyseniz
Kusura bakmayin ama ortada bir sey yok ve sorun sizdedir.

Ve benim hayattaki en korktugum insanlar, sizin gibi ufacik seylerden laf cikartip ortaligi karistiran tipler.
İnan öyle bi insan değilim, eşim bana karşı fazla kıskançlık yapar bu kafada bi insan bu kadar rahat konuşabilir mi

Valla ben kaynıma desem bu akşam çok yakışıklı olmuşun 2 3 kez, şu çok yakışmış, yarın bize gel davetlisin çerez falan alır otururuz. Ne bileyim sizce nasıl duruo
Ben görümcemin eşine diyorum. Abi saçların yakıyor çok yakışmış maşallah diyorum. Bence samimiyet olunca çok absürt değil.

İnsan 9 yillik kocasini da tanir herhalde ya, 9 yildir kocasi ve kardeşinin arasindaki muhabbeti de bilir. Bunca zaman sonra farkli tavirlara girdiyse boyle dusunmeniz bana normal geldi. 🤷

Düşeceği varsa düşer, benim bir iki sözüm kaygım aklına düşürecekse zaten kopacağı varmış derim, karpuz kabuğu bahane olur
İtham ettiğiniz şey çok ciddi bir şey farkında mısınız? Hem eşinizi hem kardeşinizi zan altında bırakıyorsunuz. Önce gözlemleyip sonra bu konuyu konuşabilirdiniz. Bana biri böyle bir ithamda bulunsa sakın cevap almazdı benden.

İnsan 9 yillik kocasini da tanir herhalde ya, 9 yildir kocasi ve kardeşinin arasindaki muhabbeti de bilir. Bunca zaman sonra farkli tavirlara girdiyse boyle dusunmeniz bana normal geldi. 🤷
Demek ki diyorum kıllandigi başka şeyler de var ama buraya yazmadı.

Kocamın muhabbetinide biliyorum kardeşiminde, ama ne bileyim 9 yıllık değil 29 yıllık olsun güvendiklerimiz vurmuo mu zaten sırtımızdan

İtham ettiğiniz şey çok ciddi bir şey farkında mısınız? Hem eşinizi hem kardeşinizi zan altında bırakıyorsunuz. Önce gözlemleyip sonra bu konuyu konuşabilirdiniz. Bana biri böyle bir ithamda bulunsa sakın cevap almazdı benden.
Asla kardeşime ithamda bulunmuyorum ben, eşimin tavrına karşı ithamım

Asla kardeşime ithamda bulunmuyorum ben, eşimin tavrına karşı ithamım
O zaman sizin eşinizin tek tavrı ile bu kanıya varmış olamazsınız. Bunun öncesi de olması lazım ki sizi böyle düşündürdü.

Back
X