Eşimin tehditleri

Papatyaakadiin

E Y L Ü L
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
735
1.046
63
Günaydın arkadaşlar... İlk konumda anlattığım gibi ben boşanma aşamasındaydim. Esimde bulunduğum sehire geldi ve benimle görüşmek istedi son kez oturup konuşalım dedi. 2 saat boyunca oturup konuştuk , aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Ailem kendisinin madde kullandığını öğrenmişti eşimin bir tanıdığından. Görüşme esnasında bana dedi ki biliyorum X söyledi annene madde kullandığımı bende bos bulunup evet o söylemiş dedim demez olaydım ben yanından kalktıkdan sonra kadina tehdit mesajları atmış kizlariyla tehdit etmiş kadını bu kadında damarına basilinca sen önce karina ve annene sahip çık sonra gel karşıma, karının ve annenin ne mal olduğunu biliyor musun midesiz annen uckuruna sahip çıkamadı karıninda yemediği halt kalmadı miden alıyorsa barış karınla boynuzlu vs. Gibi şeyler söylemiş. Sonra beni aradı eşim, tehdit hakaret şantaj. Paralı o.... kahpe öldüreceğim seni. Ben öldürmeden sen intihar et hayatın bitti ailen ve babanın arkadaşları dahil herkes ne mal olduğunu öğrenecek gibi bir sürü şey söyledi. Bizde annemle emniyete gittik uzaklaştırma kararına rağmen beni tehdit ettiğini söyledik. Polis ise mesaj ve aramanın bir şey ifade etmeyeceğini sadece karşıma çıkarsa veya bana şiddet uygularsa uzaklaştırmayi ihlal etmiş olduğunu söylediler . anladım ki bu ülkede kadınların yeri yok.. Peki ben ölünce mi yardım edeceksiniz ben evden çıkamayacak mıyım yani dedim. Polis ise bana herhalde karşına çıkarsa imdat diye bağırabilirsin 112 veya 155 i ararsın evine gelirse de Sakın açma kapıyı dedi.. Devletin umurunda değilim. Cok afedersiniz eşimle çekilmiş fotoğraflarım vardı onları babama göndermiş babam su an yolda evde değildi başka bir şehire gitmesi gerekti is dolayısıyla. Düğünden önce çekildik yazmış fotoğraflarin altına. Önce veya sonra ben cok utandım hayatımda yaşadığım ilk ve son utançdi sanırım. Sonra babam aradı beni, bana fotoğraf atmış ama bakmadan sildim ve engelledim onu dedi bakmıştır babam ben utanmayayim diye öyle söyledi Sonra bana mesaj atmış kerhaneden..... Cikatsaydim daha iyiydi falan diye. Cevap vermedim bir saat sonra aradı açmadım. Mesaj atmis cok pişmanım ben nasıl attim babana Cok özür dilerim kendimden nefret ediyorum kendimde değilim falan diye. Madde kullanıyor önceki konumu okuyanlar bilir. Muhakeme yeteneği yok. Sonra hesap numaranı gönder sana para göndereceğim evin tapusunu sana vereceğim( altınlarimizla aldığımız küçük bir evimiz vardı öyle bos duruyordu eşyalarımız sigmadigindan oturmuyorduk) her sey senin olsun yazdı. Çok defaya girdim helal edin hakkınızı. Ben de tek bir mesaj attım. Ne bir hakaret ne bir beddua kötü soz hiç bir onur kırıcı bir şey söylemedim. Yazdığım mesaj" Senden hiç bir şey istemiyorum ben sana güvenmiştim her anında yanındaydım şartlar ne olursa olsun ben seni asla böyle rencide etmezdim ben ne olursa olsun senin nikahli karindim.Bende ailemin yüzüne bakacak yüz bırakmadın.Bugün benim icin gerçekten öldün. Davayı açıyorum pazartesi, ben senin yanlışlarına bile inanmıştım oysa sen benim doğruma bile inanmadın dilerim gun gelir sanada kimse inanmaz" yazdım o da demiş ki bizi kullandığım maddeler bitirdi , olmasaydı sonumuz böyle.Ne olur beni şikayet et kendimi asla affetmeyeceğim cok pişmanım dilerim karşına iyi birileri çıkar Allah yoluna güzellikler çıkarsın yazdı. Cevap vermedim.Konusma sonlandı pazartesi açıyorum davayı. Ama ben cok kötüyüm kendime zarar vermeyi bile düşündüm hak etmediğim cok sey yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum hala psikolojimle oynaniliyor.Ailemin yüzüne bakacak yüzüm kalmadı. Ve hala arkamda destekçimler tek kötü kelime etmedi babam. Ben nasıl atlayacağımi bilmiyorum. Ahım oyle büyük ki başına ne gelirse beni hatırlasin. Çok çıkmazdayım. Bu kadar uzun olduğu yazdığım için kusura bakmayın..

Resmen piskopat bu adam sakin kendine zarar vermeyi aklından bile geçirme kurtulmaya çalış bu ruh hastasından

Hiç düşünmeden uzaklaş. Kendiniz için yapamıyorsanız ailenizin gururu için yapın bunu. Bu adam size ve ailenize zarar vermeye devam edecek.
Benim de lisede bir erkek arkadaşım vardı, aynı sizin eşiniz gibi dengesiz tavırları vardı, bir özür diler bi küfür ederdi, öğrendim ki madde kullanıyormuş. Hemen irtibatı kesmiştim. Yıllarca pes etmedi. Kapılarıma çıktı, aradı, internetten yazdı vs. Ama sonunda kurtuldum Sizin de kurtulmanızı diliyorum. Cidden böyle insanla ömür geçmez. Şimdi süper bir kocam var herkes ondan güzel bahseder gurur duyuyorum hem onunla hem onunla evlendiğim için kendimle. İnsanın saygınlığını yanındakiler belirler.

Adamın damarına basmadan zıtlaşmadan sessız sedasız bıtır kurtul.. Korkma üzülme sen korktukça üstüne gelir.. Atmışsa atmış resim evlenmişsiniz sonucta.. Ondan gelecek herşeye hazırlıklı ve güçlü ol.. Bu ülkede kadına verilen değer ortada üzülme.. Dediğim gibi sessız sedasız bitir gitsin.. O şimdi senden ayrılma mevzusunu inkar sürecinde biraz zaman sonra kabullenecek sen sakın korkma üzülme dik dur güçlü dur bi halt edemez

Adam tam bir ruh hastasi. Cidden hic normal degil. Kendi pisliginde bogulsun.
Bir söz var "sen dogru dur, egri belasini bulur zaten" diye. Siz de buna güvenin lütfen, o adam daha cooook bela bulacak hayatinda, belki birgün katil oldugunu ögreneceksiniz. Böyle insanlara hic birsey yapamazsiniz, siz sadece kendinizi kurtarmaya bakin.

Dengesızlıgı madde kullanımından galıba tahrık edıcı cumleler kurmamaya calıs ne derse desın umursama. Bısey dersın gıder yıne ıcer allah korusun basınıza bela getırır. Bence aılenıde al uzaklas ordan oçkımsenın bılmedıgı bıyere tasının nolur nolmaz. Bu ulkede adaletın a sı yok olsaydı okadar kadın olmezdı serefszleer yuzunden. Hala guvende degılsın o madde kullandıgı surece onu kullanıp cesaret alıyor bellıkı zaten bıldıgım kadarıyla o esnada ne yaparsa yapsın ceza almıyor dıye bılıyorum(yanlıssam duzeltın). Allah bu ınsandan kurtulmayı nasıp etsın bır an once ınsallah cok uzuluyorum ya. Onada akıl fıkır versın umarım bırakır ve duzelır.

O herifle bir daha yan yana gelme. Maddi haklarını almak istiyorsan sadece kanunlara güven, onun insafına kalma. Evi altınları verecem diye çağırır, gittiğin yerde Allah korusun ya keser doğar, ya da tecavüz eder. Kafede bile buluşma, ya içeceğine birşeyler atsaydı, nasılsa hala kocan o, kucaklar götürürdü karım diye; kimse de ne yapıyorsun demezdi. Adam uyuşturucu krizi geçirip geçirip sana bulaşıyor, sakinleşince özürler falan. Uyuşturucu kötü; ne din ne iman ne namus, ne de değer yargıları bırakır insanda. Ona ulaşmak için her şeyi yaparlar. Aman diyeyim gördüğün yerde depar at.

Ay o kadar tanıdık bir konu ki. Benim de beraberken düzgün ve sevgi dolu olan - bazen madde kullanan bir sevgilim vardı. Ben de onu terketmistim, sonra hayatıma biri girmişti. Bunu da görüşmek istediği bir gün söylemiştim. 'Sen söyle iyisin,böyle mükemmelsin,sana laf etmeye hakkım yok,herşeyi ben hakettim,sana değil kendime kızacagim bir ömür,mutlu ol, bilmemne'
Ben güzel güzel konuştuk sanarken akşam pislik arkadaşımın tekini aramış (yeni flörtümle tanismama istemeden vesile olan kızı) kız da sağolsun olan olmayan bir ton şey söylemiş, aldatildigina dair. Hatta yetmemiş çocuğun evine gidip konusmuşlar.
Sonrası hem anneme hem babama hem de yeni flörtüme atılan mesajlar, hatırlamak istemedigim zamanlar...
Ama diyebilirim ki; geçiyor. İyi tarafından bakarsan bu olaydan sonra bir daha asla onu içinde aklayamayacaksin. Ben mesela ilk ayrıldığım zamanlar (bu olay yaşanmadan) gerçekten sevgi dolu, sevgisini hissettiren, bir ömür yanimda olabilecek birini terkettiğimi sanıyordum ve icimde hala bir sevgi vardi. Oysa bu olaylar olunca 'sen ne yaptın' diye arama isteği bile hissetmedim. Hayatımdan gerçek anlamda sildim-bu şekilde konular açılmasa aklıma bile gelmiyor asla.
Yani sana yalniz değilsin demek istiyorum.
İnşallah cocuklarin da sen de hasarsız bir şekilde atlatirsinz.
Merak etme, aile söz konusu olunca her zaman el oğlu haksız oluyor böyle konularda. Onlar da unuturlar bir süre sonra

Madde kullanımı evet insanın muhakeme yeteneğini kaybettiriyor ancak asıl karakterlerini ortaya koymalarını sağlıyor. Bilinçaltı dökülüyor.

Aileniz yanınızda. Bakın babanız siz utanmayın diye ne güzel yaklaşmış. Bir hata deyip geçin. Malınızı da alın. Eyvallah etmeyin kimseye.

Çok şükür ailem arkamda. Onlarda olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Yarın davayı açıyorum..

Böyle böyle tecrübe kazanıyoruz canım. Bir daha sana böyle şeyler yaşatmasin rabbim. En azından o aslında iyi biriydi diye savunabilecegimiz bir yan bırakmıyorlar. Ben yarın açıyorum davayı ayrıca çocuğum yok. Guzel dilekklerib içinde çok teşekkürler ❤

Haklısın, görüşmeyeceğim zaten yarın davayı açıyorum, malum kötü senaryolari yaşamadan atlatabilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…