Eşimin tehditleri

Ya bunun maddeyle bi ilgisi yok adam adi. Bostan yere zavalli maddeye suç atmaya kalkmayın. Yeryuzunde bunlari yaptiracak bi madde yok emin olun.

Ya bunun maddeyle bi ilgisi yok adam adi. Bostan yere zavalli maddeye suç atmaya kalkmayın. Yeryuzunde bunlari yaptiracak bi madde yok emin olun.
Hiç madde kullanan birini gördünüz mü? Maddeye ulaşmak için yapabileceği şeyleri biliyor musunuz?

Haklısınız bir yerde, madde insanın içinde karanlıkta kalmış, bastırılmış ne kadar şey varsa açığa çıkartıyor.

Bu nasıl bir şerefsizliktir ya? Hadi eski sevgililer yapıyor da karı kocasınız siz. Bu nasıl mantık? Boşanma dosyanıza bunu da ekleyin, özel hayatı gizliliği ihlalden.

Bu nasıl bir şerefsizliktir ya? Hadi eski sevgililer yapıyor da karı kocasınız siz. Bu nasıl mantık? Boşanma dosyanıza bunu da ekleyin, özel hayatı gizliliği ihlalden.
Bunları isteyerek yapmadığını o madde etkisi ile yaptığını biliyorum savunmak amacıyla demiyorum ama böyle birisi asla değildi beni çok seviyor ama sağlıksız bir sevgi kendine de bana da zarar veren bir sevgi.. keşke bunlar yaşanmasaydı..

Son konuşmanın iyi bittiğine sakın kanma rol yapıyor kendini güvende hissetmeni saglamak için sakın sışarı falan çıkma iyice emin olana kadar

Öncelikle sosyal medyadan engelleyin ve yemin edin içinizde " bakarsam en sevdiğin insanın ismini söyle o ölsün " de

Bu paikopatlar hemen başkasını ve basirt ama güzelleri bulmakla ünlüdür

Onunla foto atıp sizi kendine geri çekebilir

Derhal bir daha fotosunu görmeyecek şekilde engelleyin

Çünkü ayrılmak bitirmezde, evinizde başka kadınla alem yapması sizin dengenizi bozar

Sonra vaşka şehire gidin en az 5 ay içinde başkasına aşık olur

Ondan sonrada uzakta kalmaya devam edin

Sakın buluşma taleplerini kabul etmeyin

Önce sizi sonra kendini öldüren öldürür

Bağımlıların en sevdiği sey ölümdür.

Zaten farklı şehirlerdeyiz. Sosyal medya kullanmıyorum ayrıca haklısınız tabiki ama içim soğudu artık ..

Foruma giremedim arkadaşlar bayağı olaylar oldu müsait olduğum bir zaman konu açar anlatırım...Yorumlarına cevap veremediğim arkadaşlardan özür dilerim. Avukata vekalet verdim dava için. 1 Eylül e kadar adli tatildeymis adliyeler. 1 eylülde açılacak dava ve duruşma günü verilecek. Maddi manevi herhangi bir tazminat talep etmedim.Nafakada talep etmedim.1-1 buçuk sene sürermis dava çekilmeli olduğu için. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Dilerim kimse yaşadığım durumu yaşamaz. Benim çok hayalim yarım kaldı ama çok şükür hayattayım. Benim yaşayamadığım mutluluğu dilerim sizler yaşarsınız. İyi geceler...

Maddeyle alakalı değil bu ,resmen karakteri! Banada musallat oldu böyle bir ruh hastası geçmişte madde falan kullanmıyordu.Bunlara cevap verdikçe esir alırlar karşılarındakini. Bi pişman oldum özür dilerim der,sonra sen kabul etmeyince tehditlere hakaretlere geri döner.. Kaç tane karakteri var sayamazsın. Kişilik bölünmesi denen şey var çünkü,stabilite bekleme kendini koru..İzahat vermemeye çalış çünkü sen normal bir insanla muhatap değilsin

Canım Allah'ım beterinden esirgesin seni yolun açık olsun herşey gönlünce olsun

Sizin tanıdığın mesajları en az eşinizinkiler kadar mide bulandırıcı. Damara basılmakl
bu iğrençliğe bahane olamaz. Sizin namusunuza dil uzatmış ne demek bu?!

Baslarim onun madde kullanimina bilmem nesine...bir de demissiniz ki kullanmiyorken cok iyi adamdi. Yerin dibine batsin onun iyiligi. Iyi adamin aklina karisiyla cekilen ozel fotolarini kayinpederine atip iftira atmak gelmez. Onun ici pismis. Zihniyeti pis. Siz evlenmeden once beraber olsugunuz icin kotusunuz de kendi ne oluyor acaba? Intikam icin sectigi yolun ucuzluguna bakin. Ne derse desin yumusamayin. Bosandiginiz gun de kurban kesin bence. Mutluluklar dilerim.

Birşey istemiyorsunuz, çok diretmez bence.

O kadın neden karının yemediği halt kalmadı boynuzlandın falan demiş.Kocanızı aldattınız mı

Ne olur beni şikayet et kendimi asla affetmeyeceğim cok pişmanım dilerim karşına iyi birileri çıkar Allah yoluna güzellikler çıkarsın yazdı.
Tehditlerim tutmadı azıcık kendimi acındırayım da adam olduğumu düşünüp geri dönsün cümleleri bunlar.

Hala sevgi diyorsunuz Allah aşkına sevginin sağlıksızı olur mu? Belli ki adamın ruhu hasta madde kullanımı da zıvanadan çıkarmış. Takıntısının adı da sevgi olmuş güya. Hır gür çıkararak iftira atarak bir boşanma oluyorsa ortada hiç sevgi olmamıştır. Çünkü benim için saygı olmayan yerde sevgi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…