- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
-
Lütfen ailenle beraber onun sizi bulamayacagı bir yere gidin buradaki bir üye annesiyle birlikte öldürüldü esi tarafından.. esiniz sizin izinizi bulamasn isminizi degstrin bunlarla ugrasamam demeyin hayatta kalabilmek icin yapın lütfen canımız tekrar yanmasın orta yol bulmaya affetmeye kalkamayin öldürulen her kadın son kez dinlediler eslerini ve hayatta degiller simdi... Allah yardımcınız olsunForuma giremedim arkadaşlar bayağı olaylar oldu müsait olduğum bir zaman konu açar anlatırım...Yorumlarına cevap veremediğim arkadaşlardan özür dilerim. Avukata vekalet verdim dava için. 1 Eylül e kadar adli tatildeymis adliyeler. 1 eylülde açılacak dava ve duruşma günü verilecek. Maddi manevi herhangi bir tazminat talep etmedim.Nafakada talep etmedim.1-1 buçuk sene sürermis dava çekilmeli olduğu için. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Dilerim kimse yaşadığım durumu yaşamaz. Benim çok hayalim yarım kaldı ama çok şükür hayattayım. Benim yaşayamadığım mutluluğu dilerim sizler yaşarsınız. İyi geceler...❤
Çok doğru. Belki adam düzeldim diye bir araya gelip öldürecek. Buradaki üyeye de üzüldüm nereden duydunuz hiç okumadım çok yazıkLütfen ailenle beraber onun sizi bulamayacagı bir yere gidin buradaki bir üye annesiyle birlikte öldürüldü esi tarafından.. esiniz sizin izinizi bulamasn isminizi degstrin bunlarla ugrasamam demeyin hayatta kalabilmek icin yapın lütfen canımız tekrar yanmasın orta yol bulmaya affetmeye kalkamayin öldürulen her kadın son kez dinlediler eslerini ve hayatta degiller simdi... Allah yardımcınız olsun
Valla kardeşim okudum hepsine kac yasındasın cocugun varmı bilmiyorum ama senin yerınde olsam hemen ayrılırım cunku esin Ahlak boyutunu cok ciddi derecede asmiş cok tehlikeli ve sakın üzülme kendini yıprarmana zarar vermene degmez ilk zamanlar çok acı cekersin zamanla iyiki dersin bence çalış ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma bu adamlan gelcegin hic hayırlı görünmüyorGünaydın arkadaşlar... İlk konumda anlattığım gibi ben boşanma aşamasındaydim. Esimde bulunduğum sehire geldi ve benimle görüşmek istedi son kez oturup konuşalım dedi. 2 saat boyunca oturup konuştuk , aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Ailem kendisinin madde kullandığını öğrenmişti eşimin bir tanıdığından. Görüşme esnasında bana dedi ki biliyorum X söyledi annene madde kullandığımı bende bos bulunup evet o söylemiş dedim demez olaydım ben yanından kalktıkdan sonra kadina tehdit mesajları atmış kizlariyla tehdit etmiş kadını bu kadında damarına basilinca sen önce karina ve annene sahip çık sonra gel karşıma, karının ve annenin ne mal olduğunu biliyor musun midesiz annen uckuruna sahip çıkamadı karıninda yemediği halt kalmadı miden alıyorsa barış karınla boynuzlu vs. Gibi şeyler söylemiş. Sonra beni aradı eşim, tehdit hakaret şantaj. Paralı o.... kahpe öldüreceğim seni. Ben öldürmeden sen intihar et hayatın bitti ailen ve babanın arkadaşları dahil herkes ne mal olduğunu öğrenecek gibi bir sürü şey söyledi. Bizde annemle emniyete gittik uzaklaştırma kararına rağmen beni tehdit ettiğini söyledik. Polis ise mesaj ve aramanın bir şey ifade etmeyeceğini sadece karşıma çıkarsa veya bana şiddet uygularsa uzaklaştırmayi ihlal etmiş olduğunu söylediler . anladım ki bu ülkede kadınların yeri yok.. Peki ben ölünce mi yardım edeceksiniz ben evden çıkamayacak mıyım yani dedim. Polis ise bana herhalde karşına çıkarsa imdat diye bağırabilirsin 112 veya 155 i ararsın evine gelirse de Sakın açma kapıyı dedi.. Devletin umurunda değilim. Cok afedersiniz eşimle çekilmiş fotoğraflarım vardı onları babama göndermiş babam su an yolda evde değildi başka bir şehire gitmesi gerekti is dolayısıyla. Düğünden önce çekildik yazmış fotoğraflarin altına. Önce veya sonra ben cok utandım hayatımda yaşadığım ilk ve son utançdi sanırım. Sonra babam aradı beni, bana fotoğraf atmış ama bakmadan sildim ve engelledim onu dedi bakmıştır babam ben utanmayayim diye öyle söylediSonra bana mesaj atmış kerhaneden..... Cikatsaydim daha iyiydi falan diye. Cevap vermedim bir saat sonra aradı açmadım. Mesaj atmis cok pişmanım ben nasıl attim babana Cok özür dilerim kendimden nefret ediyorum kendimde değilim falan diye. Madde kullanıyor önceki konumu okuyanlar bilir. Muhakeme yeteneği yok. Sonra hesap numaranı gönder sana para göndereceğim evin tapusunu sana vereceğim( altınlarimizla aldığımız küçük bir evimiz vardı öyle bos duruyordu eşyalarımız sigmadigindan oturmuyorduk) her sey senin olsun yazdı. Çok defaya girdim helal edin hakkınızı. Ben de tek bir mesaj attım. Ne bir hakaret ne bir beddua kötü soz hiç bir onur kırıcı bir şey söylemedim. Yazdığım mesaj" Senden hiç bir şey istemiyorum ben sana güvenmiştim her anında yanındaydım şartlar ne olursa olsun ben seni asla böyle rencide etmezdim ben ne olursa olsun senin nikahli karindim.Bende ailemin yüzüne bakacak yüz bırakmadın.Bugün benim icin gerçekten öldün. Davayı açıyorum pazartesi, ben senin yanlışlarına bile inanmıştım oysa sen benim doğruma bile inanmadın dilerim gun gelir sanada kimse inanmaz" yazdım o da demiş ki bizi kullandığım maddeler bitirdi , olmasaydı sonumuz böyle.Ne olur beni şikayet et kendimi asla affetmeyeceğim cok pişmanım dilerim karşına iyi birileri çıkar Allah yoluna güzellikler çıkarsın yazdı. Cevap vermedim.Konusma sonlandı pazartesi açıyorum davayı. Ama ben cok kötüyüm kendime zarar vermeyi bile düşündüm hak etmediğim cok sey yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum hala psikolojimle oynaniliyor.Ailemin yüzüne bakacak yüzüm kalmadı. Ve hala arkamda destekçimler tek kötü kelime etmedi babam. Ben nasıl atlayacağımi bilmiyorum. Ahım oyle büyük ki başına ne gelirse beni hatırlasin. Çok çıkmazdayım. Bu kadar uzun olduğu yazdığım için kusura bakmayın..
Gazetelere çıkmış mersinde kadın cinayeti yazarsan bulursunÇok doğru. Belki adam düzeldim diye bir araya gelip öldürecek. Buradaki üyeye de üzüldüm nereden duydunuz hiç okumadım çok yazık
Canım Allah'ım beterinden esirgesin seni yolun açık olsun ❤ herşey gönlünce olsun
Mekânları cennet olsun çok üzüldüm gerçektenLütfen ailenle beraber onun sizi bulamayacagı bir yere gidin buradaki bir üye annesiyle birlikte öldürüldü esi tarafından.. esiniz sizin izinizi bulamasn isminizi degstrin bunlarla ugrasamam demeyin hayatta kalabilmek icin yapın lütfen canımız tekrar yanmasın orta yol bulmaya affetmeye kalkamayin öldürulen her kadın son kez dinlediler eslerini ve hayatta degiller simdi... Allah yardımcınız olsun
Çok üzüldüm çok. Ben tüm eşyaları bıraktım şehirlerimiz farklı zaten. Eşya bulunursa can gelmez ecel işte bilemezdi o da.Gazetelere çıkmış mersinde kadın cinayeti yazarsan bulursuncok çok üzüldüm bende annesiyle evine gidip esyalarini almak istemis boyle durumlarda asla eve gitmemk lazm esya falan onemli degil kalsin hersey eger gitmeseydi hayatta olacaktı belki bu yuzden topik sahibide ayni hatayi yapmasn istedim insallah okur geç olmadan ..
26 yaşındayım çocuğum yok ailem arkamda babam ister ilerde evlen ister evlenme ömür boyu benim paramı ye kızım benim maaşım sana bir ömür yeter diyor yanlarında olduğum için çok mutlular. Dava için vekalet verdim yakında açılacak mahkemeValla kardeşim okudum hepsine kac yasındasın cocugun varmı bilmiyorum ama senin yerınde olsam hemen ayrılırım cunku esin Ahlak boyutunu cok ciddi derecede asmiş cok tehlikeli ve sakın üzülme kendini yıprarmana zarar vermene degmez ilk zamanlar çok acı cekersin zamanla iyiki dersin bence çalış ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma bu adamlan gelcegin hic hayırlı görünmüyor
Kpss ye gireceğim ve atanacağım inşallah babam atanamazsanda sana bir dükkan açarım diyor26 yaşındayım çocuğum yok ailem arkamda babam ister ilerde evlen ister evlenme ömür boyu benim paramı ye kızım benim maaşım sana bir ömür yeter diyor yanlarında olduğum için çok mutlular. Dava için vekalet verdim yakında açılacak mahkeme
Çok haklısın.Allah kimseyi böyle durumlara sokmasin herkesi aydınlığa çıkarsın inşallah...Maddeyle alakalı değil bu ,resmen karakteri! Banada musallat oldu böyle bir ruh hastası geçmişte madde falan kullanmıyordu.Bunlara cevap verdikçe esir alırlar karşılarındakini. Bi pişman oldum özür dilerim der,sonra sen kabul etmeyince tehditlere hakaretlere geri döner.. Kaç tane karakteri var sayamazsın. Kişilik bölünmesi denen şey var çünkü,stabilite bekleme kendini koru..İzahat vermemeye çalış çünkü sen normal bir insanla muhatap değilsin
Güvende olmana ailenin arkanda olmasına sevindimÇok üzüldüm çok. Ben tüm eşyaları bıraktım şehirlerimiz farklı zaten. Eşya bulunursa can gelmez ecel işte bilemezdi o da.Ben şehir değiştiriyorum zaten guvendeyim
üyenin ismi nedir biliyor musunuzGazetelere çıkmış mersinde kadın cinayeti yazarsan bulursuncok çok üzüldüm bende annesiyle evine gidip esyalarini almak istemis boyle durumlarda asla eve gitmemk lazm esya falan onemli degil kalsin hersey eger gitmeseydi hayatta olacaktı belki bu yuzden topik sahibide ayni hatayi yapmasn istedim insallah okur geç olmadan ..
Silent scream di üyenin nickiüyenin ismi nedir biliyor musunuz
En hızlı bir biçimde bu kişiden kurtulmanızı dilerim. Hayatınızdaki sorunları çıkartan belli ki o. Uzaklaşın, görüşmeyin, hatta başka bir şehire gidin imkanınız var ise.Günaydın arkadaşlar... İlk konumda anlattığım gibi ben boşanma aşamasındaydim. Esimde bulunduğum sehire geldi ve benimle görüşmek istedi son kez oturup konuşalım dedi. 2 saat boyunca oturup konuştuk , aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Ailem kendisinin madde kullandığını öğrenmişti eşimin bir tanıdığından. Görüşme esnasında bana dedi ki biliyorum X söyledi annene madde kullandığımı bende bos bulunup evet o söylemiş dedim demez olaydım ben yanından kalktıkdan sonra kadina tehdit mesajları atmış kizlariyla tehdit etmiş kadını bu kadında damarına basilinca sen önce karina ve annene sahip çık sonra gel karşıma, karının ve annenin ne mal olduğunu biliyor musun midesiz annen uckuruna sahip çıkamadı karıninda yemediği halt kalmadı miden alıyorsa barış karınla boynuzlu vs. Gibi şeyler söylemiş. Sonra beni aradı eşim, tehdit hakaret şantaj. Paralı o.... kahpe öldüreceğim seni. Ben öldürmeden sen intihar et hayatın bitti ailen ve babanın arkadaşları dahil herkes ne mal olduğunu öğrenecek gibi bir sürü şey söyledi. Bizde annemle emniyete gittik uzaklaştırma kararına rağmen beni tehdit ettiğini söyledik. Polis ise mesaj ve aramanın bir şey ifade etmeyeceğini sadece karşıma çıkarsa veya bana şiddet uygularsa uzaklaştırmayi ihlal etmiş olduğunu söylediler . anladım ki bu ülkede kadınların yeri yok.. Peki ben ölünce mi yardım edeceksiniz ben evden çıkamayacak mıyım yani dedim. Polis ise bana herhalde karşına çıkarsa imdat diye bağırabilirsin 112 veya 155 i ararsın evine gelirse de Sakın açma kapıyı dedi.. Devletin umurunda değilim. Cok afedersiniz eşimle çekilmiş fotoğraflarım vardı onları babama göndermiş babam su an yolda evde değildi başka bir şehire gitmesi gerekti is dolayısıyla. Düğünden önce çekildik yazmış fotoğraflarin altına. Önce veya sonra ben cok utandım hayatımda yaşadığım ilk ve son utançdi sanırım. Sonra babam aradı beni, bana fotoğraf atmış ama bakmadan sildim ve engelledim onu dedi bakmıştır babam ben utanmayayim diye öyle söylediSonra bana mesaj atmış kerhaneden..... Cikatsaydim daha iyiydi falan diye. Cevap vermedim bir saat sonra aradı açmadım. Mesaj atmis cok pişmanım ben nasıl attim babana Cok özür dilerim kendimden nefret ediyorum kendimde değilim falan diye. Madde kullanıyor önceki konumu okuyanlar bilir. Muhakeme yeteneği yok. Sonra hesap numaranı gönder sana para göndereceğim evin tapusunu sana vereceğim( altınlarimizla aldığımız küçük bir evimiz vardı öyle bos duruyordu eşyalarımız sigmadigindan oturmuyorduk) her sey senin olsun yazdı. Çok defaya girdim helal edin hakkınızı. Ben de tek bir mesaj attım. Ne bir hakaret ne bir beddua kötü soz hiç bir onur kırıcı bir şey söylemedim. Yazdığım mesaj" Senden hiç bir şey istemiyorum ben sana güvenmiştim her anında yanındaydım şartlar ne olursa olsun ben seni asla böyle rencide etmezdim ben ne olursa olsun senin nikahli karindim.Bende ailemin yüzüne bakacak yüz bırakmadın.Bugün benim icin gerçekten öldün. Davayı açıyorum pazartesi, ben senin yanlışlarına bile inanmıştım oysa sen benim doğruma bile inanmadın dilerim gun gelir sanada kimse inanmaz" yazdım o da demiş ki bizi kullandığım maddeler bitirdi , olmasaydı sonumuz böyle.Ne olur beni şikayet et kendimi asla affetmeyeceğim cok pişmanım dilerim karşına iyi birileri çıkar Allah yoluna güzellikler çıkarsın yazdı. Cevap vermedim.Konusma sonlandı pazartesi açıyorum davayı. Ama ben cok kötüyüm kendime zarar vermeyi bile düşündüm hak etmediğim cok sey yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum hala psikolojimle oynaniliyor.Ailemin yüzüne bakacak yüzüm kalmadı. Ve hala arkamda destekçimler tek kötü kelime etmedi babam. Ben nasıl atlayacağımi bilmiyorum. Ahım oyle büyük ki başına ne gelirse beni hatırlasin. Çok çıkmazdayım. Bu kadar uzun olduğu yazdığım için kusura bakmayın..
Yeni konu açıp olanları anlatacaktiniz ?Çok üzüldüm çok. Ben tüm eşyaları bıraktım şehirlerimiz farklı zaten. Eşya bulunursa can gelmez ecel işte bilemezdi o da.Ben şehir değiştiriyorum zaten guvendeyim
Allah razı olsun, sizde Allah'a emanet olun...Güvende olmana ailenin arkanda olmasına sevindimAllaha emanet olun
Taşınıyoruz zaten yirmi güne kadar. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimEn hızlı bir biçimde bu kişiden kurtulmanızı dilerim. Hayatınızdaki sorunları çıkartan belli ki o. Uzaklaşın, görüşmeyin, hatta başka bir şehire gidin imkanınız var ise.
Ev toplamakla uğraşıyoruz taşınacağımı için ayrıca sürekli yatılı misafirlerimiz oldu kafamı toplayıp konu açıp anlatacak vaktim olmadı. Bugün gitti misafirler beni görmeye gelmişti kuzenimgil. Yarın anlatacağım inşallah canım bitti işler musaitim yarınYeni konu açıp olanları anlatacaktiniz ?
Hazır yola gelmişken hemen anlaşmalı boşanma protokolü hazırlasaydınız sonra bir de boşanmak istemez mahkeme celseleri uzar gider... kusura bakmayın işin bir de bu boyutu var.Günaydın arkadaşlar... İlk konumda anlattığım gibi ben boşanma aşamasındaydim. Esimde bulunduğum sehire geldi ve benimle görüşmek istedi son kez oturup konuşalım dedi. 2 saat boyunca oturup konuştuk , aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Ailem kendisinin madde kullandığını öğrenmişti eşimin bir tanıdığından. Görüşme esnasında bana dedi ki biliyorum X söyledi annene madde kullandığımı bende bos bulunup evet o söylemiş dedim demez olaydım ben yanından kalktıkdan sonra kadina tehdit mesajları atmış kizlariyla tehdit etmiş kadını bu kadında damarına basilinca sen önce karina ve annene sahip çık sonra gel karşıma, karının ve annenin ne mal olduğunu biliyor musun midesiz annen uckuruna sahip çıkamadı karıninda yemediği halt kalmadı miden alıyorsa barış karınla boynuzlu vs. Gibi şeyler söylemiş. Sonra beni aradı eşim, tehdit hakaret şantaj. Paralı o.... kahpe öldüreceğim seni. Ben öldürmeden sen intihar et hayatın bitti ailen ve babanın arkadaşları dahil herkes ne mal olduğunu öğrenecek gibi bir sürü şey söyledi. Bizde annemle emniyete gittik uzaklaştırma kararına rağmen beni tehdit ettiğini söyledik. Polis ise mesaj ve aramanın bir şey ifade etmeyeceğini sadece karşıma çıkarsa veya bana şiddet uygularsa uzaklaştırmayi ihlal etmiş olduğunu söylediler . anladım ki bu ülkede kadınların yeri yok.. Peki ben ölünce mi yardım edeceksiniz ben evden çıkamayacak mıyım yani dedim. Polis ise bana herhalde karşına çıkarsa imdat diye bağırabilirsin 112 veya 155 i ararsın evine gelirse de Sakın açma kapıyı dedi.. Devletin umurunda değilim. Cok afedersiniz eşimle çekilmiş fotoğraflarım vardı onları babama göndermiş babam su an yolda evde değildi başka bir şehire gitmesi gerekti is dolayısıyla. Düğünden önce çekildik yazmış fotoğraflarin altına. Önce veya sonra ben cok utandım hayatımda yaşadığım ilk ve son utançdi sanırım. Sonra babam aradı beni, bana fotoğraf atmış ama bakmadan sildim ve engelledim onu dedi bakmıştır babam ben utanmayayim diye öyle söylediSonra bana mesaj atmış kerhaneden..... Cikatsaydim daha iyiydi falan diye. Cevap vermedim bir saat sonra aradı açmadım. Mesaj atmis cok pişmanım ben nasıl attim babana Cok özür dilerim kendimden nefret ediyorum kendimde değilim falan diye. Madde kullanıyor önceki konumu okuyanlar bilir. Muhakeme yeteneği yok. Sonra hesap numaranı gönder sana para göndereceğim evin tapusunu sana vereceğim( altınlarimizla aldığımız küçük bir evimiz vardı öyle bos duruyordu eşyalarımız sigmadigindan oturmuyorduk) her sey senin olsun yazdı. Çok defaya girdim helal edin hakkınızı. Ben de tek bir mesaj attım. Ne bir hakaret ne bir beddua kötü soz hiç bir onur kırıcı bir şey söylemedim. Yazdığım mesaj" Senden hiç bir şey istemiyorum ben sana güvenmiştim her anında yanındaydım şartlar ne olursa olsun ben seni asla böyle rencide etmezdim ben ne olursa olsun senin nikahli karindim.Bende ailemin yüzüne bakacak yüz bırakmadın.Bugün benim icin gerçekten öldün. Davayı açıyorum pazartesi, ben senin yanlışlarına bile inanmıştım oysa sen benim doğruma bile inanmadın dilerim gun gelir sanada kimse inanmaz" yazdım o da demiş ki bizi kullandığım maddeler bitirdi , olmasaydı sonumuz böyle.Ne olur beni şikayet et kendimi asla affetmeyeceğim cok pişmanım dilerim karşına iyi birileri çıkar Allah yoluna güzellikler çıkarsın yazdı. Cevap vermedim.Konusma sonlandı pazartesi açıyorum davayı. Ama ben cok kötüyüm kendime zarar vermeyi bile düşündüm hak etmediğim cok sey yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum hala psikolojimle oynaniliyor.Ailemin yüzüne bakacak yüzüm kalmadı. Ve hala arkamda destekçimler tek kötü kelime etmedi babam. Ben nasıl atlayacağımi bilmiyorum. Ahım oyle büyük ki başına ne gelirse beni hatırlasin. Çok çıkmazdayım. Bu kadar uzun olduğu yazdığım için kusura bakmayın..
Canım sen bakma onunHazır yola gelmişken hemen anlaşmalı boşanma protokolü hazırlasaydınız sonra bir de boşanmak istemez mahkeme celseleri uzar gider... kusura bakmayın işin bir de bu boyutu var.
Fotoğraf göndermesi onun ayıbı bundan dolayı siz utanmayın... Inşallah bu günler geçecek madde kullanan biriyle birlikte olmak eminim çok zordur. Çocuğunuz olsa onun önünde kötü bir örnek.. O yüzden kurtuldunuz gözüyle bakın..
Canım o kaç kere bana dedi davayı aç diye istemiyor boşanmayı sadece öyle diyor psikolojik olarak kendini rahatlatmak için artık onun dediklerini tepkilerini ne amaçla yaptığını öyle iyi biliyorum ki ailesi bu kadar bilemez. Ayrıca anlaşmalı boşanma için protokol hazırlayıp ona fax çekmem gerek onun imzalayıp bana fax çekmesi.. Ve anlaşmalı boşanmada kural olarak iki taraf duruşma günü ve saatinde mahkeme salonunda hazır bulunmak zorunda. Ve hiç bir baskı ve tesir altında kalmadan o protokolü imzaladıklarını hakime beyan etmek zorunda yani avukat katilamiyor kişiyi temsilen eğer taraflardan biri gelmezse duruşma usulden reddediliyor. Ki gelmez . Fax çekeceğim bir adres vermez. Geri göndermez protokolü adam ayrılmak istemiyor ki benden sadece dilinde . Buraya geldi benim her dediğime ne bakıyorsun ben seni almaya geldim buraya istemiyordum ki ayrılmak dedi. Yani tutarsız. O yüzden boşa kürek çekmiş olurum anlaşmalı boşanmada. Çekişmeli olarak verdim vekaleti işte o yüzdenHazır yola gelmişken hemen anlaşmalı boşanma protokolü hazırlasaydınız sonra bir de boşanmak istemez mahkeme celseleri uzar gider... kusura bakmayın işin bir de bu boyutu var.
Fotoğraf göndermesi onun ayıbı bundan dolayı siz utanmayın... Inşallah bu günler geçecek madde kullanan biriyle birlikte olmak eminim çok zordur. Çocuğunuz olsa onun önünde kötü bir örnek.. O yüzden kurtuldunuz gözüyle bakın..
Evet onun ayıbı... Çok zordu Allah kimseye yaşatmasın..Hazır yola gelmişken hemen anlaşmalı boşanma protokolü hazırlasaydınız sonra bir de boşanmak istemez mahkeme celseleri uzar gider... kusura bakmayın işin bir de bu boyutu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?