Eşimin tehditleri

Lütfen ailenle beraber onun sizi bulamayacagı bir yere gidin buradaki bir üye annesiyle birlikte öldürüldü esi tarafından.. esiniz sizin izinizi bulamasn isminizi degstrin bunlarla ugrasamam demeyin hayatta kalabilmek icin yapın lütfen canımız tekrar yanmasın orta yol bulmaya affetmeye kalkamayin öldürulen her kadın son kez dinlediler eslerini ve hayatta degiller simdi... Allah yardımcınız olsun

Çok doğru. Belki adam düzeldim diye bir araya gelip öldürecek. Buradaki üyeye de üzüldüm nereden duydunuz hiç okumadım çok yazık

Valla kardeşim okudum hepsine kac yasındasın cocugun varmı bilmiyorum ama senin yerınde olsam hemen ayrılırım cunku esin Ahlak boyutunu cok ciddi derecede asmiş cok tehlikeli ve sakın üzülme kendini yıprarmana zarar vermene degmez ilk zamanlar çok acı cekersin zamanla iyiki dersin bence çalış ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma bu adamlan gelcegin hic hayırlı görünmüyor

Çok doğru. Belki adam düzeldim diye bir araya gelip öldürecek. Buradaki üyeye de üzüldüm nereden duydunuz hiç okumadım çok yazık
Gazetelere çıkmış mersinde kadın cinayeti yazarsan bulursun cok çok üzüldüm bende annesiyle evine gidip esyalarini almak istemis boyle durumlarda asla eve gitmemk lazm esya falan onemli degil kalsin hersey eger gitmeseydi hayatta olacaktı belki bu yuzden topik sahibide ayni hatayi yapmasn istedim insallah okur geç olmadan ..

Teşekkür eder
Canım Allah'ım beterinden esirgesin seni yolun açık olsun ❤ herşey gönlünce olsun
Mekânları cennet olsun çok üzüldüm gerçekten Merak etmeyin şehirimi değiştiriyorum,gidiyoruz ailemle birlikte . Allah'ın izniyle bir şey olmayacak..

Çok üzüldüm çok. Ben tüm eşyaları bıraktım şehirlerimiz farklı zaten. Eşya bulunursa can gelmez ecel işte bilemezdi o da. Ben şehir değiştiriyorum zaten guvendeyim

26 yaşındayım çocuğum yok ailem arkamda babam ister ilerde evlen ister evlenme ömür boyu benim paramı ye kızım benim maaşım sana bir ömür yeter diyor yanlarında olduğum için çok mutlular. Dava için vekalet verdim yakında açılacak mahkeme

Kpss ye gireceğim ve atanacağım inşallah babam atanamazsanda sana bir dükkan açarım diyor

Çok haklısın.Allah kimseyi böyle durumlara sokmasin herkesi aydınlığa çıkarsın inşallah...

üyenin ismi nedir biliyor musunuz

En hızlı bir biçimde bu kişiden kurtulmanızı dilerim. Hayatınızdaki sorunları çıkartan belli ki o. Uzaklaşın, görüşmeyin, hatta başka bir şehire gidin imkanınız var ise.

Yeni konu açıp olanları anlatacaktiniz ?
Ev toplamakla uğraşıyoruz taşınacağımı için ayrıca sürekli yatılı misafirlerimiz oldu kafamı toplayıp konu açıp anlatacak vaktim olmadı. Bugün gitti misafirler beni görmeye gelmişti kuzenimgil. Yarın anlatacağım inşallah canım bitti işler musaitim yarın

Hazır yola gelmişken hemen anlaşmalı boşanma protokolü hazırlasaydınız sonra bir de boşanmak istemez mahkeme celseleri uzar gider... kusura bakmayın işin bir de bu boyutu var.
Fotoğraf göndermesi onun ayıbı bundan dolayı siz utanmayın... Inşallah bu günler geçecek madde kullanan biriyle birlikte olmak eminim çok zordur. Çocuğunuz olsa onun önünde kötü bir örnek.. O yüzden kurtuldunuz gözüyle bakın..

Canım sen bakma onun
Canım o kaç kere bana dedi davayı aç diye istemiyor boşanmayı sadece öyle diyor psikolojik olarak kendini rahatlatmak için artık onun dediklerini tepkilerini ne amaçla yaptığını öyle iyi biliyorum ki ailesi bu kadar bilemez. Ayrıca anlaşmalı boşanma için protokol hazırlayıp ona fax çekmem gerek onun imzalayıp bana fax çekmesi.. Ve anlaşmalı boşanmada kural olarak iki taraf duruşma günü ve saatinde mahkeme salonunda hazır bulunmak zorunda. Ve hiç bir baskı ve tesir altında kalmadan o protokolü imzaladıklarını hakime beyan etmek zorunda yani avukat katilamiyor kişiyi temsilen eğer taraflardan biri gelmezse duruşma usulden reddediliyor. Ki gelmez . Fax çekeceğim bir adres vermez. Geri göndermez protokolü adam ayrılmak istemiyor ki benden sadece dilinde . Buraya geldi benim her dediğime ne bakıyorsun ben seni almaya geldim buraya istemiyordum ki ayrılmak dedi. Yani tutarsız. O yüzden boşa kürek çekmiş olurum anlaşmalı boşanmada. Çekişmeli olarak verdim vekaleti işte o yüzden

Evet onun ayıbı... Çok zordu Allah kimseye yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…