merhaba kızlar daha önceki konularımdada söyledim sonbahara kadar bekleyecektim ev durumuyla alakalı ama bu adam bu lanet apt taşınsada o iki yüzlü annesi yüzünden zulmedecek kadın bugün yani iki yüzlü kv diyoki senin çocuğun dışarı çıkarken yüzüme bakmıyo o kadar adi bi insan ki çocuk halbuki onlarla oynamayı çok seviyor bir önceki konumda hatta beni sevmiyo diye yakınmıştım neyse arabada oğluyla konuşuyoduk bana dediki beni kızdırma çocuğımu senden alırım dedi bende onu ben doğurdum bana bunu söylemeye hakkın yok dedim ve bana beddua etti tamam git o halde velayet davası aç dedim bana bak bana dedi ben istesem mahkeme dinlemem benim nasıl bi insan olduğumu biliyorsun çocuğu alıp giderim suratını göremezsin dedi çocuk uyudu arabada eve çıktım bana davranışlarını görmeniz lazım köpek muamelesi yapıyor ve bunların hepsi o kınalar yakası annesinin marifeti yılan gözleriyle oluna kaş göz yapıyo oğlu susuyo ben eve geldiğimizde içli içli ağladım yürekten çünkü kızımı onların elinde düşünemiyorum görümcem kızım doğduğunda biraz büyüsün otoyol kenarlarında mendil sattırırız diyodu kv hiç söylemiyorum başından beri derdi zaten benle kusura bakmayın uzun yazdım ama bi sorum olcak benim eşim içki tüketiyo her zaman değil çocuk olduktan aonra arada ama ben dedim bi daha olursa evde beni bulamassın ve içtiğinde gözü hiçbişey görmüyor daha önce araçtada yakalandı ve aileside kullanıyo ben çocuğumu bu zulmedenler arasında bıakmak istemiyorum tamam illaki görücek ama ben böyle insanların evinde kalmasını istemiyorum bu mümkünmü hakkınızı helal edin uzun oldu