- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz barış ya da barışma dersek ona göre davranmayacaksın , çünkü senin aklında eşin var , sen sadece egon okşansın istiyorsun ...İste ben de bunu soruyorum...ne yapayım diye..
9762782782 sonrasinı saymadım..bundan sonrasini siz sayarsiniz..
Esime de aynısını gösterdim ne dediğimi de yazdım iyi okuyun...valla dün ağlayarak derdini anlatmaya çalişan kadınla dalga geçilince hiç atarlı değildiniz..
Savunduysanız size diyeceğim bi sey yok..sadece oğlumu düşünüyorum..ve psikolojik baskı kuruyor oğlumuz için onun bana ihtiyaci var bilmem ne diyerek ve oğlum babasına cok düşkün gerçekten ikilemdeyim..ama hatasını anlamayana kadar bu sekil bi teklifi kabul etmeyecegim olmazsa da inceldiği yerden kopsun..dün ölmedim..öldürneyen acı güçlendirdi..dün gayet sizi savunur mesajlar yazmıştım. zira orada acı çeken bir kadın vardı.
bugünse aynı hataya düşmek için kendine destek arayan bir kadın var.
kusura bakmayın gerçekler acı yapacak bir şey yok.
Savunduysanız size diyeceğim bi sey yok..sadece oğlumu düşünüyorum..ve psikolojik baskı kuruyor oğlumuz için onun bana ihtiyaci var bilmem ne diyerek ve oğlum babasına cok düşkün gerçekten ikilemdeyim..ama hatasını anlamayana kadar bu sekil bi teklifi kabul etmeyecegim olmazsa da inceldiği yerden kopsun..dün ölmedim..öldürneyen acı güçlendirdi..
Issız sancınız geçecek işte, ne güzel.İyi geceler kızlar...eşimle 5 gündür ayriyız,bugün mesaj atmış oğlumuz için beraber yaşamaya devam edelim onu geleceği için birbirimize tahammül edelim,annesi babası birarada olsun bla bla bla saydirdi..ben de çok oğlunu düşünüyorsan adam akilli yuvana sahip çıksaydın istemiyorum dedim ama zorlayacak ısrarcı olacak gibi..sizce ne yapmayalım böyle bi yaşam mümkün mü..
Neden boşanma kararı aldınız?Çocuk için sadece aynı evde yaşanmaz aldatmalar başka eşler, başka hayatlar...İyi geceler kızlar...eşimle 5 gündür ayriyız,bugün mesaj atmış oğlumuz için beraber yaşamaya devam edelim onu geleceği için birbirimize tahammül edelim,annesi babası birarada olsun bla bla bla saydirdi..ben de çok oğlunu düşünüyorsan adam akilli yuvana sahip çıksaydın istemiyorum dedim ama zorlayacak ısrarcı olacak gibi..sizce ne yapmayalım böyle bi yaşam mümkün mü..
Ama böyle olmaz ki.9762782782 sonrasinı saymadım..bundan sonrasini siz sayarsiniz..
Ne güzel de özetlemişsinizBoşanma kararı kolay verilmiyor
Bunu bilin
Ama bazen tukendiginizi anlarsınız
Bunun için sizi aldatmış olması gerekmez
Bunun için size şiddet uygulaması gerekmez...
Bazen yolun sonuna geldiğinizi anlarsınız...
Bazen yolun çıkmaz sokağa çıktığını görürsün...
Bi ardına bakarsın...
Bi ne kadar önünde yol olduğuna...
Bazen sevgin biter...
Bazen verdiğini alamazsın...
Bunun maddi olmasına gerek yoktur
Sevgi sunarsın altın tepsilerde
Mutluluk sunarsın...
Yetmez öyle bir değer sunarsın ki; adam koca bir şehr-i yönetiyor sanır...
Bazen o da yetmez
Yeni bir nefes sunarsın
Canlı kanlı gülüp oynayan
Bir nefes...
Bazen nefese kardeş ıstersin...
Sonra bi nefes daha
Bi nefes daha...
Sonra bi bakarsın...
Herkese nefes olmuşsun...
Lâkin...
Senin alacağın bir nefes kalmamış...
Sana dar gelir mekanlar
Sığamazsın yeryüzüne..
Kimse seni sen olmadan üzemezdi aslında...
Sen izin vermeseydin aglatamazdi...
Değer verseydin kendine o da verirdi...
Yol belli...
Karar belli...
Elde avuçta olan da belli..