• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin teklifi

camasir yemek vs. hersey ayri olacakmi acaba ? oyle olacaksa bir dusun isterse ama seni kullanip camasirini yikkattirip yaptigin yemegi falan yiyecekse gitsin kendine bir usak tutsun.

İste ben de bunu soruyorum...ne yapayım diye..
Bunun için zamana ihtivanız var ki en az bir iki ay ya da Altı ay olabilir. Sizin yokluğunuzda burnu sürtmesi laızm ki öyle pişman ola ola Çiçek’le çikolatayla filan gelir yalvarır. Ama onda da sizin kararlı olmanız gerekiyor. Şöyle de bişey var bu şekilde de blöf yapamazsınız hadi diyelim başkan biri ile konuşmaya başladı kabul etti boşanmakya siz de istemiyorsunuz zaten boşanmak daha kötü duruma da düşebilirsiniz.

İyi geceler kızlar...eşimle 5 gündür ayriyız,bugün mesaj atmış oğlumuz için beraber yaşamaya devam edelim onu geleceği için birbirimize tahammül edelim,annesi babası birarada olsun bla bla bla saydirdi..ben de çok oğlunu düşünüyorsan adam akilli yuvana sahip çıksaydın istemiyorum dedim ama zorlayacak ısrarcı olacak gibi..sizce ne yapmayalım böyle bi yaşam mümkün mü..
Size bosucam demis ya sozde erkeklik yapiyo adim atamiyo bu sekilde yavas yavas barismak istio gbi

Eski konularınıza göz attım.
Maalesef eşiniz ataerkil görünümlü yiyici. Size aynı evde yaşayalım demesi, çocuğu düşündüğü için değil.
Kiraya çıkacak, kendine eşya yiyecek alacak parası yok muhtemelen.
Maaşınız olmasa aç kalır. Bu yüzden sizinle barışmak istiyor.
Sizden asla ayrılmaz çünkü maaşınızla geçiniyor.
Sigortasını, kirasını yatıramadığı işte inat etmesi, tembellik ve bencillikten.

Sizin ayrılmama nedeniniz sanırım yalnızlık korkusu.

Ailenize ya da eşinize muhtaç değilsiniz. Kendi başınıza yaşayabilirsiniz ama cesaretiniz yok.

Evli kalsanız sürekli mutsuzluk hali. Ayrılsanız cesaretiniz yok.
Mutlu olmak için bazen gözü karartmak lazım.
Bence dilekçeyi verin ve izleyin eşinizi.

Eğer dilekçeyi verdiğinizde size yalvarmaya gelirse, o zaman anlaşma yoluna gidin, şartlarınızı söyleyin.
Dükkanı kapatmak, sigortalı bir işe girmek, iş beğenmemezlik yapmamak gibi.

Bence biraz ayrı kalın yine barisirsiniz çünkü defalarca deneyip ayrilamamissiniz. Belki bu defa ayrı kalınca birşeyler fark edilir.

Eski konularınıza göz attım.
Maalesef eşiniz ataerkil görünümlü yiyici. Size aynı evde yaşayalım demesi, çocuğu düşündüğü için değil.
Kiraya çıkacak, kendine eşya yiyecek alacak parası yok muhtemelen.
Maaşınız olmasa aç kalır. Bu yüzden sizinle barışmak istiyor.
Sizden asla ayrılmaz çünkü maaşınızla geçiniyor.
Sigortasını, kirasını yatıramadığı işte inat etmesi, tembellik ve bencillikten.

Sizin ayrılmama nedeniniz sanırım yalnızlık korkusu.

Ailenize ya da eşinize muhtaç değilsiniz. Kendi başınıza yaşayabilirsiniz ama cesaretiniz yok.

Evli kalsanız sürekli mutsuzluk hali. Ayrılsanız cesaretiniz yok.
Mutlu olmak için bazen gözü karartmak lazım.
Bence dilekçeyi verin ve izleyin eşinizi.

Eğer dilekçeyi verdiğinizde size yalvarmaya gelirse, o zaman anlaşma yoluna gidin, şartlarınızı söyleyin.
Dükkanı kapatmak, sigortalı bir işe girmek, iş beğenmemezlik yapmamak gibi.
Çok iyi analiz etmişsiniz..gerçekten durum bu..

Çok iyi analiz etmişsiniz..gerçekten durum bu..
Ayrılmasanız bile dilekçe verseniz, eşinize tebliğ gitse, tutuşmaz mı?

Çünkü birkaç kez babaevine gidip dönmüşsünüz, o yüzden sizi ciddiye aldığını sanmıyorum. Nasıl olsa yine dayanamaz eve alır diye düşünüyor.
Eşinizle iletişimi tamamen kesin, her yerden engelleyin, kapı kilidini değiştirin.
İşte o zaman sizi kararlı görüp, ayaklarınıza kapanabilir.

İyi geceler kızlar...eşimle 5 gündür ayriyız,bugün mesaj atmış oğlumuz için beraber yaşamaya devam edelim onu geleceği için birbirimize tahammül edelim,annesi babası birarada olsun bla bla bla saydirdi..ben de çok oğlunu düşünüyorsan adam akilli yuvana sahip çıksaydın istemiyorum dedim ama zorlayacak ısrarcı olacak gibi..sizce ne yapmayalım böyle bi yaşam mümkün mü..
Çocuk için birlikte yaşanmaz

Pişmanlığını gurur yaparak dile getiremeyip sırf sözde oğlunuz hatrına barışmak istiyor olabilir mi? Belki düzelmesi için çabalayacaktır bu raddeden sonra? Uzaklık bazen iyidir.

Back
X