- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Bende çok erkek olan bir ortamda çalışıyorum. İş arkadaşlığı ne demek onu biliyorum. Ama beni hiç bir iş arkadaşım çok arıyorum diye engellemiyor. Yada saçma sapan sorular sormak için pazar akşamı adamları aramıyorum.bir de adamı uyandırıp böyle saçma birşey sormuşsunuz....kadını eve gelirken mi engelliyorsun diye
kızmakta haklı eşiniz..arada karıştırın peki ama çaktırmayın,bu denli kıskançlık da iyi değil..
bir de şu "işyerindeki kızlar" konusuna uyuz oluyorum.zira ben de birileri için o kızlardan biriyimnapalım çalışmayalım mı o harika kocişlerinizle beraber ???
Biri seni rahatsız etmiyorsa niye enegellersin ki. Ben ona engelle falan demedim. Ne alaka yani...Adam engellese bir dert engellemese de bu sefer benim istemediğim kişiyi engellememiş demek ki ona değer veriyor derdiniz.
Biri seni rahatsız etmiyorsa niye enegellersin ki. Ben ona engelle falan demedim. Ne alaka yani...
Biri seni rahatsız etmiyorsa niye enegellersin ki. Ben ona engelle falan demedim. Ne alaka yani...
Aynen öle yaptım. Sen hoşlanmıyoRsun diye engelledim diyor.Eh madem şüphe duydunuz uyandırıp sorsaydınız ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?