Eşimin tel.ini karıştırdım diye, bana çok kızdı. Moralim çok bozuk...

Belki biraz fazla abartmışsınız ama benim takıldığım nokta bu kadar kızması ve aranızın "çok kötü" hale gelmesi.
Çekincesi olmayan insan bu kadar tepki göstermez.

Benim telefonumda eşimin telefonu da ortadadır hep.
Ortalık yerdedir, eşim istediği zaman eline alır kurcalar, benim de bazen kendi telimde şarzım olmaz veya farklı bir durum olur, eşimin telefonundan hallederim işimi...
eşinizin tepkisi saçma geldi.

ayyy
ömür törpüsüü
kız adamı nıye uyandırıp hesap soruyosun
tamam kıskan ama boyle olmaz kı
bıde esler bırbırıne saygılı olsun ne oyle kurcalamak falan ne ayıp

benim eşimde bayanlarla calısıyordu.kıskanmıyordum ama kıskanmama da meyil vermiyordu.teline istedigim zaman bakabilirdim.benim anlamadıgım neden kızarlar madem bisey yok? :) haksız değilsin bu senin en dogal hakkın diye dusnuyorum ama sana bagırarak bu hakkını elinden almaya calısacak.

Karistirmakta haklisin ara ara yoklamak lazim erkekleri ama aklina cok takildiysa da uyaninca sorsaydin bari

Eşin haklı o onun özeli karıştırmaya hakkın yok hele birde saçma hesap sormak üstelik uyandırıpta <no go>

esiniz kizmakta son derece hakli.

Az önce ki konuya yorumum da buydu aynı durum
telefon da gormeni istemedigi şeyler var

Ay harbi beni uyandırıp biri bunlar sorsa dağılıtırım etrafı Herkes işinin peşinde insanlar, erkeklerle çalışıyoruz hepimiz, ama patron veya abi olarak gördüğümüz için sıkıntı olmuyor.. Eşinize güveniniz tamsa sıkıntı yaratmayın kendinize ..

Kiskanclikla biraz sınır tanı bence,kocan ne yapsa yaranamiyo engellese uykudan kaldirilip "sadece eve gelince mi engelliyosun" diye sorulur,konusmaya devam etse neden konusuyor olur yani sencede biraz tuhaf degilmisin? ne yapsada yaransin sana bu adam

Uyuyan adamı sırf bu saçma sebepten neden uyandırdınız.
Bende olsam o sersemlikle daha fazlasınıda yapardım
Adam engellemiş işte daha ne yani rahatsız olmuş ve önüne geçmiş olayın
Ağrısız başa ağrıyı girdirmek için bayağı çabalamışsınız.....

Eşinin telefonunu karıştırmak
mallerinden mesajlarından face ine kadar kurcalamak
İş yerinden bir kız arkadaşıyla konuşmasını istememek
Eşin o kızı engellediği halde,bu sefer noldu neden engelledi diye rahatsız olmak
Uyuyan insanı uyandırmak
Çalışan isan.Kadınlarla da görüşür erkeklerle de.Toplantılarıda olur seminerleri de .
Ya gerçekten aşın artık bunları.Bunun adı kıskançlık değil,zayıflık,özgüven eksikliği,can sıkıntısı.

Sevgilim/eşim beni uyandırıp, önce telefonumu kurcaladığını söyleyip sonra "şunu niye engelledin" dese valla o telefonu yastığımın altına koyar öyle uyurum.

Biraz saygınız olsun hayatınızdaki adama ya. Uykudan uyandırıp hesap sormak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…