Eşimin tel.ini karıştırdım diye, bana çok kızdı. Moralim çok bozuk...

ayyy haklı filan deil kocanız yani herkes çokmu geniş benmi yanlışım anlamıyorum. bayan iş arkadaşlarıyla konuşması normal tabiki hepimiz konuşuyoruzda nden engelliyor siz konuşmasını istemiyosanız demkki bişeylerden kıllanmışsınız bişeyler sezmişsiniz. bu engellemesi anlamına gelmez engellemeyi gerektircek ne oldu arkdaşlığın ötesinemi geçti kız elbette merak eder sorarsınız bende sorardım ne yalan söyliyim. ben işyerimdeki erkek arkadaşımı engellesem demekki var bsey engelliyorumdur eşimde sormasını normal karşılarım. eşin haksız cnm bu konuyu es geçme altından bseyler çıkar

o kız da eğer işyerindeki biriyse engellemiş olmasını ben de çok manidar bulurdum. neden engellemeye gerek duyuyor ki?

Bence esin için senin onun telefonu karışmañ önemli değil. Sadece senin verdiğin tepkilerden dolayı kızıyor. Yani uyuyan adamı uyandırmak hesap sormak ... Adam haklı :)

merhaba
mesaj falan atiyosa kiz seninde rahatsiz oldugunu biliyor tatsizlik cikmasin diye engellemistir canim. uyandirip sormak obsesif bi davranis olmus, uyandirdigin icin o kadar sinirlenmistir sana, sen fazla uzerinde durma konunun dicem ama buraya actigina gore merak ediyorsun, sakinlestigi zaman uzerinde bir sure gecince sorarsin cidden neden engellemistin diye, belkide en basindan beri engelledi sen konusmasini istemiyorsun diye...
ama boyle cok yuz goz olma olurmu , bende yapiyorum boyle kiskancliklar ve faydasini gormedim hic..

madem karıştırdn adamı niye uyandırıp soruyorsun bacım yaaa
eşşekğin aklına karpuz kabugu düşürüyorsun ,

biraz takip et üzerine gitme

Kafasından buz gibi su dökerek uyandirsaydin keşke. .Böyle yarım kalmış. Tam olmamış. .
Neyse tabiki kızacak adam hem telini karıştır hem uyandır sorguya çek. .

Eşiniz kızmakta sonuna kadar haklı. Baya bilinçli olarak bakmışsınız bence öyle bakarken buldum kendimi diye bir şey olmaz uyumasını fırsat bilip karıştırmadığınız yer kalmamış engellediği kişilere kadar varmış iş. Eve gelirken niye engellesin ki bir şey olsa kıza der evde yazma diye zaten. Çok saygısızca bir şey tabii ki kızar bende eşime kızarım bazen farklı odalarda oluyoruz ben dizi izliyorum o laptopta çalışıyor odaya geliyor ben arkadaşıma bir şey yazıyor oluyorum kime yazıyorsun ne yapıyorsun bakayım deyince küplere biniyorum biraz empati kurun lütfen.

Biri seni rahatsız etmiyorsa niye enegellersin ki. Ben ona engelle falan demedim. Ne alaka yani...

Rahatsız ediyor ya da etmiyor bu durumda eşinizin suçu ne? Farzedin ki ediyor, eşiniz de engellemiş işte daha ne yapsın. Hayır diyelim ki eve gelmeden engelliyor evden çıkınca da engeli kaldırıyor, uykudan uyandırıp sorunca "a evet hayatım eve gelmeden engelliyorum ama sonra hemen kaldırıyorum" mu diyecekti. Yani bu hareketlerinizle ne amaçladınız ben anlamadım.

Aynen öle yaptım. Sen hoşlanmıyoRsun diye engelledim diyor.

Ay bunu ben mi yazmışım ya Bende de bir miktar uyku vardi ondan ellam.

Aslında diyecektim ki madem şüphelendiniz eşinize duyurmadan engeli kaldırsaydınız ya?
Ehehe

Atalarımız bosuna soylememıs Bak ama Belli etme diye :) Sizde coşup bide uyuyan yılanı pardon adamı uyandırıyorsunuz..

kotu biseyse kokusu cikardi yakinda
hareketleriyle belli ederdi
bence direk esinize boyle bise sormaniz ona saygisizlik olmus

Adamları uykudan uyandırıp nasıl sorabiliyorsunuz şu saçma soruları anlayamıyorum? Adam uyku sersemi kızmayacağı varsa da köpürür yahu..

Yoo bence adamin tepkisi normal değil. Bende eşimi uyandirip hep akliam gwlen soruyu sorarim ama hic oyle kizmaz bana. Sapikmisin der bir tek. Ama kizmaz. Telefonu neden ellettirmez adamlar anlamam. Oyle birseyden kıl kaparim ben. Kocasi belli dürüst birisi engelledigine gore. Ama bence aklina sokma o seyleri. Aklinda yoksa bile siz hatirlatmis aklina sokmus olacaksiniz.
Okadar bagirip cagirip kizacak birsey yok. Benimde aklima birsey gelmdimi uyanmasini bekleyemem. Sabirsizlanirim. Uyandirip sorarim. Bana bagirmaz cagirmaz telefonumu elleme demez. Kocam sana birsey sorcam derim.birsey sorcam dedimmi korkar zaten. :) yine ne dicen der sorma der :) ama kacamaz.

Kocanızın telefonunu kendi telinize yönlendirip, önce bir kontrol edersiniz kocanızla konuşmaya uygun biri mi değil mi, onayınızı aldıktan sonra kocanıza yönlendirirsiniz.

Mailleri, mesajları zaten direk size atsınlar, öyle erkek adamın kendi maili, sosyal hesapları mı olurmuş, olacak şey değil..

nasıl kıydın uykusundan uyandırmaya yaa.hayır hani aldattığını falan görsen yada müstehcen konuşma neysede insan basit bir şey için uykudan uyandırılırmı ya.sinirleneceği katsayıyı on kat artırmışssın birde uyandırarak.ben uyurken eşim gelip sessizce şunun yeri nerde diye soruyorda bi dövmediğim kalıyor adamı.

Eşim hafta 2 gün gece mesaisine kalır. Sabah eve gelir getir bakalım rutin kontrolünü yapayım tlf derim. Ama uykudan uyandırmak nedir? Uyanınca sorardı nız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…