- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
bu bir hastalık artık başka bişey değil.
benim esim de sabahları haberleri okur o kadar.
onun dışında mesaj arama gelmediği sürece sosyal aglarda takilmayi sevmez.bakarsada kısa süreli dir.
bende onun yanında ugrasmam fazla.hoşlanmaz .
birlikte film izlemek çekirdek citlemek daha keyifli.
birde su var ki biz gün boyu hem yemeği hem evi hem çocukları idare edip hemde burada takilabiliyoruz.
ama erkekler hayattan kopuyor telefonla ilgilenirken.
duymuyorlar bile.
o yüzden bence hastalık
cok haklisiniz tlf saklamiyo elinde hep ugrasiyo ama,sifreyi ver resim bakcam cekcem dersem yok kendi parmak iziyle acip veriyo tlf kamerayi acip bide cekoyorum hemen geri aliyo ne sakliyosun dersem galeriyi gosteriyo bise,saklamiyorum tlf ugrasilmasinj sevmiyorum diyo kapatiyo kendi konuyu yada kaciyo lavaboya diye dilinden kurtuluyo kendncebu arada şifre olması sorun değil bana göre ama köşe bucak telefon saklanıyor.
size lazım olduğunda şifre açılıp elinize verilmiyorsa sıkıntı orda başlıyor demektir.
bunu yasiyan bilir cidden felaket sinir bkzucu bksey dirşifresini biliyorum bende eşimin ama bu telefon merakı hakketten bazen cinnet geçirtiyor bana sürekli elinde
bunu yasiyan bilir cidden felaket sinir bkzucu bksey dir
canım kesinlikle senin birşeyler yapman gerekiyor..... Durum çok kötü görünüyor gerçekten yerinde olmak istemezdim..Ne yaptiysam olmuyo bu tlf askindan vazgeciremiyorum 2.5senelik evliyiz isten geliyo surekli tlf elinde face instagram ha bire muhabbet kusu besliyo facede onlari koyuyo satmak icin araba tutkusu var hep alip satmak ister hep arabalara bakar
Hamileligimde bu duruma artik asiri sinirlendim ve senin tlf kiricam yeter artik biktim faceden tlfdan diye kiyamrt kopardim tmm dedi sildi hersryi tlf kullanmadi hep benle ilgilendi takii sancilanip hastaneye kaldirilincaya kadar ben has. Yatarken cok bunalmis geri yuklemis sosyal medya hesaplarini o gun bu gun tam gaz devam tek kelime yok aramizda ben kizimla oynarim o tlf bazen kizim zorla baba diye bagirarak biraktirir tlf 10dk sonra yine elinde ne yapiyosun diyorum araba kus vs paylasiyorum pazarli kyapiyorum surekli bu
Ve sifre var tlf bi ay once degistirdi ben biliyodum eski sifreyi bunu vermiyo bana kavgalar ettim yok onemlo mesajlari varmis patronuyla ilgili silinirse delil kalmazmis oyle diyo
10gundur konusmuyorum tek hosgeldin iyi geceler bu
Ben tlf kullanmaya kalksam kiyamet kopariyo cok ugrasiyosun tlf diye sosyal medya hesaplarim falanda yok tek oyun oynatim foto duzenlerim
Gunduz bile annemle ablamla konusaam laf eder cok tlf oynuyomusum ama kendini hic gormuyo maalesef
Cok bunaldim bu sorundan bi cozum saglayan bu durumu yasayan varni veya bi onerisi olan
(bnm tlf kirik suan ekrani kizom kirdi bana tlf al diyorum yok almiycakmis kendisi enn pahalilarindan faturasi 90tl bana 20tl yuklemek istemez hic)
eşinizi en iyi siz tanırsınız.gerçekten sevmiyorda olabilir.cok haklisiniz tlf saklamiyo elinde hep ugrasiyo ama,sifreyi ver resim bakcam cekcem dersem yok kendi parmak iziyle acip veriyo tlf kamerayi acip bide cekoyorum hemen geri aliyo ne sakliyosun dersem galeriyi gosteriyo bise,saklamiyorum tlf ugrasilmasinj sevmiyorum diyo kapatiyo kendi konuyu yada kaciyo lavaboya diye dilinden kurtuluyo kendnce
kankam yaa biliyon demi neler yasadigimi arrik takk etti bende hösttt dicemm vallaCanım benim eşimin de var her şeyinde şifre vs ama hepsini bilirim gizlisi yoktur. Hatta bazen şifreleri unutur bana sorar
Canım esin baştan kendisi falso. Ne demek kendisi her moku yesin ama sana gelince yok. Hösssttt derim ben adama. O yüzden eşimin yanında onun elinde olduğu kadar olur elimde telefonum. KK ne girdiğimi vs hepsini biliyor ben eşimin telefonunu kurcalarım benim telefon 5 gün yanında dursa dönüp bakmaz.
Asla taviz verme herşeyi göze aldığını aklına iyice şok eşinin. Cinnet geçir ortalığı ayağa kaldır. Çünkü böyle ömür geçmez. Eşin ömür törpüsü ne yazık ki..
icimde beni aldatiyo diye bi suphe yok suan tlf ugrasirken yanina oturunca gorurum facede araba kus vs yorumlasir falan bn bakinca,saklamiyo ama,sifreyi isteyince yok diyo sinirlendigim ianlarsada kus oaylasiyorum bu arabayi takas etcem begendim gibi soyluyo bana tlf accik biraksa elinden huzursa,mitluluk ta olcak huzir mutluluk sifir suan yatakda bana,sarilip yatmasini bile istemiyorum o kadar cok sinirleniyorumkies
eşinizi en iyi siz tanırsınız.gerçekten sevmiyorda olabilir.
bende hiç hoşlanmam esimin telefonuma bakmasindan oda bakmaz zaten.
bende onunkine bakmam.sifresinide bilmem.sormam da.
ama dedigim gibi telefon bağımlısı bir adam değil.kafama bişey bakılırsa hemen acar gösterir izahını yapar.ama her telefon çaldığında mesaj geldiğinde kimmiş o diye koşan insanlar değiliz.
karşılıklı iletişim ve güvenle alakalı bir durum.
kadınlar anlar zaten.hissediyorsanız vardır bişey ama yok adamın huyu buysa durduk yere huzursuz olmaya gerek yok.yanınızda uğraşırken ekranı size gostermiyorsa görmek istemeyecegiz yerlerde takılıyor olabilir ama rahatlıkla görüyorsanız sırf bagimliliktir büyük ihtimal.
keske bende olmasaydim bu durumdacanım kesinlikle senin birşeyler yapman gerekiyor..... Durum çok kötü görünüyor gerçekten yerinde olmak istemezdim..
çok haklısınız.icimde beni aldatiyo diye bi suphe yok suan tlf ugrasirken yanina oturunca gorurum facede araba kus vs yorumlasir falan bn bakinca,saklamiyo ama,sifreyi isteyince yok diyo sinirlendigim ianlarsada kus oaylasiyorum bu arabayi takas etcem begendim gibi soyluyo bana tlf accik biraksa elinden huzursa,mitluluk ta olcak huzir mutluluk sifir suan yatakda bana,sarilip yatmasini bile istemiyorum o kadar cok sinirleniyorumki
okuudmda bahane bu sadecebana savunmasini okumussunurdur konuda yazmistim dahada uzerine gittim neden diye tlf format attim iphone eski sifreyi kabul etmedi ondan yaptim yeni dedi eyeniyi ver onada yok sebebp tlf karistirilmasini,sevmiyomus bendensevmiyorum diyorum ama yok bnmki karistirilirmis oyle diyo bana
Konuscam bakalim artik acikca yasakmi koyar kendine tlf kirar bilemiyorum gittikce is kotu oluyo huzur yok artik bnde resmen bunalimdaykm diyebikirkmçok haklısınız.
ne yapilirki böyle bir durumda.
birlikte oldugunz zamanları daha keyifli hale donusturseniz.
aranızda konuşup en azından haftanın belli günü telefon yasağı koysanız ikinizde.o gün birlikte film izlesenuz.
çekirdek mısır abur cubur bir taraftan sohbet.algiyi dikkati telefondan uzaklastirsaniz.
amin.Allah kolaylık versin canım benim .çok zor durumun :/
Telefon hastalığı hepimizde var ,kötü olan adamın senin üzülmeni umursamaması. Benim kaşım,gözüm oynasın benimki hemen bırakır telefonuamin.akabam
her yerim oynuyo ama,tik yok olmuyo malesef aynen tam gaz devammTelefon hastalığı hepimizde var ,kötü olan adamın senin üzülmeni umursamaması. Benim kaşım,gözüm oynasın benimki hemen bırakır telefonu
O zor işte,korkutsan biraz nasıl olur ?her yerim oynuyo ama,tik yok olmuyo malesef aynen tam gaz devamm
oyle yapcam bendetavrınızı koyun nedır bu telefon askı benım bılmedğim şeyler mı var dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?