Eşimin telefon geçmişi

Eş de olsa bu kadar özeli karıştırılmamalı, bir şeyler izlemekten ne çıkar yani.

2 farklı adroid telefonda aynı gmail adresi kullanıldığında , birinin internet geçmişi diğerinin geçmişine otomatik gelir mi ?

Eğer 2 tarafta da çevrimiçi ise gelir tabi.
Çevrimiçi değilse de şifreyi girdiğin zaman gelir.
Benimkinde 2015te arattığım şeyler bile duruyor

Evet oyle oluyor ama neden kardesiyle ayni mail hesabini kullansin, cok sacma.

yine de sinir oldum .

bir de geçmişte eşimin twitterından aratılmış kişiler vardı . bunu da mı kardeşin yaptı diyorum o girmiştir ben kullanmıyorum diyo :bicak:

Hep aynı hikaye:KK51:

Hadi mail ortak, twitter da mı ortak

YouTube geçmişi gelir yada indirdiği uygulamalar gelir ama arama geçmişinde yazılanlar çıkmaz. Bende eşimle aynı hesap kullanıyoruz.

Evet kesinlikle eminim çünkü eşimin gmaili de benim telefonumda açık ve ne arattığını kaçta arattığını görüyorum :))

Kesinlikle doğru bu, ben bir gmail hesabımı yıllarca kullanmadım daha sonra o hesabı yeni telefonumda açtım bana 2 yıl önceki google geçmişimi gösterdi.

Yapacağın eşinin gmail hesabını degistiricn.. Aynı olan hesabı silip farklı bir hesap acacan.. Ondan sonra arada kontrol et hala ayni siteler varsa ne yine kardesimin arattığı diyemez en azindan

Mümkün tabi ki. Hatta eminim.
Ama neden kardeşi ayrı bir gmail açmıyor ki? 2 dakikalık iş.

Eşin dogru söylüyor bence. Ki zaten telefon androidse gmail hesabi nerde acilirsa tum bilgiler arama gecmisi dahil senkronize olur telefonda gmail senkronu açıksa default olarak da açıktır zaten. Ergen gibi yatip kalkip izleyen o degildir bence. Ama kardesiyle niye ortak kullaniyorlar parali falan mi saniolar bi hesap aliversin kendine. Siz ortak kullanin guvenim sarsildi deyin.

Gayet mümkün. Tablet ve telefonumda eş zamanlı gmail adresim açık. Tüm bildirimler aynı anda iki androide de geliyor mesela.

Selam kızlar,

2 farklı adroid telefonda aynı gmail adresi kullanıldığında , birinin internet geçmişi diğerinin geçmişine otomatik gelir mi ?

Eşimin telefonunda geçmiş kısmında internette bazı şeyler arattığını ve ahlaksız sitelere girildiğini gördüm (1 günlük değil yaklaşık 1-2 aylık geçmişi gördüm).

bana kardeşiyle aynı gmaili kullandığı için onun arattığı şeylerin girdiği sitelerin otomatik olarak kendi telefonuna da geldiğini söyledi. Aynı şekilde eşimin arattığı şeylerde kardeşinin internet geçmişine geliyormuş.

Böyle bir şey mümkün mü ? olabilir mi ?

Tableti eşimin telefon gmaili ile açtım ben tabletten ne yapsam eşimin geçmişinde. Eşim ne aratsa tabletin geçmişinde. Olabiliyor bu mümkün evet ama kardeşiyle aynı gmail adresini neden kullanıyor.
Kardeşi küçük mü? Bence söyleyin eşiniz gmail adresi açsın yeni.

Olabilir ama eşiniz nedense hiç samimi gelmedi. Kendi yapsa ben yaptim demeyecek nasilsa. Atabildigine atsin suçu. Hem neden ayni maili kullanıyorlar ki? Mail almak parayla sanki.

doğru söylüyor eşin eski telefonumda arattğm şeyler yeni telefonumda da çıkıyor çnkü aynı gmail i kullanıyorum

Selam kızlar,

Eşimin telefonunda geçmiş kısmında internette bazı şeyler arattığını ve ahlaksız sitelere girildiğini gördüm (1 günlük değil yaklaşık 1-2 aylık geçmişi gördüm).

bana kardeşiyle aynı gmaili kullandığı için onun arattığı şeylerin girdiği sitelerin otomatik olarak kendi telefonuna da geldiğini söyledi. Aynı şekilde eşimin arattığı şeylerde kardeşinin internet geçmişine geliyormuş.

Mümkün evet
Hesaplar farklı cihazlara aynı bilgiyi gönderiyor senkronizasyon nedeniyle.

Selam kızlar,

Evet birbirlerine düşüyor geçmişleri
Hatta resimleri bile picassa albümünde düşüyor
Bi arkadaşıma oyun indirmek için benim gmailimi kullanmıştım. Kapatmamıştım kız oyun vs indirsin diye anlamıyo su o işlerden. Aaa bi baktım benim telimde bunun sevgilisiyle filan resimleri. Ordan biliyorum

Back
X