daha önce benzer bi konu açmıştım aslında ama fikir almak için burdan devam etmek istiyorum.
kızlar benim eşim uyanık olduğu her dk telefona yapışık olarak geziyo.. artık o kadar bunaldım sıkıldım ki herşeyi unutup sırf bu yüzden boşayabilirim bu adamı.
bi örnek verim mesela.dün arkadaşlarla akşam konsere gittik, orada bile iki dk sonra ortadan kayboldu, sap gibi kaldım ben ortada.. gitmiş bi yerlerde telefonla konuşuyo. konser bitti eve döncez adam yok ortada. herkes bana soruyo kocan nerde diye. kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam.
neyse eve döndük. kimle konuşuyodun çok mu acilde orda kayboldun yanımdan dedim. kardeşi aramış iki kere çağrı bırakınca aramak zorunda kalmış falan... ama hep böyle. sınırsız faturası var aylık ve kim çağrı bırakırsa arıyo. faturanın sınırsız olduğunu bilen arkadaş akraba kim varsa resmen telefonda sohbet ediyo. gerçekten bıktım artık ama ben. her aradığım da biriyle görüşüyo. ne kadar ben bu durumu bilsemde içime şüphe düşüyo. ki ben kardeşiyle bile konuşsa rahatsız oluyorum artık. saatlerce ve yersiz telefon konuşmaları gerçekten beni hayattan soğuttu bu adamın. artık onla hiç bi yere gitmek istemiyorum..
söyleyin kızlar ya ben abartıyor muyum ?
aranızda böyle eşi telefon bağımlısı olan var mı ? bu durumu nasıl düzeltebiliriz. yoksa gerçekten kafayı yicem ben ya ???
kızlar benim eşim uyanık olduğu her dk telefona yapışık olarak geziyo.. artık o kadar bunaldım sıkıldım ki herşeyi unutup sırf bu yüzden boşayabilirim bu adamı.

bi örnek verim mesela.dün arkadaşlarla akşam konsere gittik, orada bile iki dk sonra ortadan kayboldu, sap gibi kaldım ben ortada.. gitmiş bi yerlerde telefonla konuşuyo. konser bitti eve döncez adam yok ortada. herkes bana soruyo kocan nerde diye. kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam.

söyleyin kızlar ya ben abartıyor muyum ?
aranızda böyle eşi telefon bağımlısı olan var mı ? bu durumu nasıl düzeltebiliriz. yoksa gerçekten kafayı yicem ben ya ???