- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
inanin demedigim sey kalmadi konustum konustum pisikolojik destek al dedim ayip birsey diyil dedim ben yanindayim dedim ihtiyacim yok diyor iki gun aclik grevine girdim bogazima su bile girmedi umrunda diyildi
onunla lavaboya yikanmaya gidiyor bir saniye birakmiyor
ozaman bir suru bayanla sarki soylemisti
bir ara takip ettim bir arkadasina evli bir kadindan bahsediyordu busra rahat durmuyor kanka demis oda nediyor kardesim demis esimde askimli falan konusuyoruz demis arkadasinda
hesabini sordum sakalastik busra benim sinif arkadasim evli 5 yasinda cocugu var kizin oyle birseyden haberi yok demis
1 yıllık evlilik. 7 aylık çocuk.daha bir yillik evliligimizin nasil hareket edicegimi bilmiyorum. aile me soylemek istemiyorum nasil davranacam onuda bilmiyorum
+11 yıllık evlilik. 7 aylık çocuk.
Bana kalirsa biraz da o dusunmeli. Al cocugu git bir iki gun evden bakalimMer haba gununuz de artik aldatilmalarnin en çok payi internet araciligiyla yapiliyor benim esim telefon hastasi basini hic kaldirmiyor beni 7 aylik oglumu gormuyor telefonla yatiyor onunla lavaboya yikanmaya gidiyor bir saniye birakmiyor ne yapicagimi bilmiyorum kavga da konusmak bir ise yaramadi iki gun aclik grevine girdim yine birakmadi evliligimiz tehlikede bu isin sonu aldatmayla bitecek diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?