- 2 Temmuz 2020
- 58
- 2
- 88
- Konu Sahibi bilinmeyen40
-
Eğer kocası cevap atarsa elinde kanıt olur ve bu durumda sen bana güvenmiyor musun diye hesap soracak yüzü de bulmasın bir zahmet. Başka türlü bir kanıt bulamaz konu sahibi çünkü kocasına sorarak onu ayıktırmış eğer kadınlarla konuşuyorsa şimdi daha da dikkatli olacaktır hiç iz bırakmayacaktır.WunderLost bence bu doğru yöntem değil çünkü o zaman sen bana güvenmiyorsun benimi deniyorsun ne hakla diyip haksızken haklı olur bu sefer hiç bi şekilde bişey ögrenemez
Bilemedim yaa ya yüz bulursa oda var erko sonuçta sağı solu belli olmayan varlıklarEğer kocası cevap atarsa elinde kanıt olur ve bu durumda sen bana güvenmiyor musun diye hesap soracak yüzü de bulmasın bir zahmet. Başka türlü bir kanıt bulamaz konu sahibi çünkü kocasına sorarak onu ayıktırmış eğer kadınlarla konuşuyorsa şimdi daha da dikkatli olacaktır hiç iz bırakmayacaktır.
Tam benim yapacağım hareketOyunu siz de indirin takma ad ile eşinize yazın cevap atacak mi bakın bakalım sonra ekran fotosu alır eşinize atarsınız devamı belli zaten
Ayyy kelimelikse eğer eşin abazanın teki çok severdim o oyunu abaza doldu diye sildim her önüne gelene yazıyorlar engelliyorsunuz kelime yazarak taciz ediyorlarİyi akşamlar, eşim sürekli elinde telefon bir oyun oynuyor, sözcük bulmayla ilgili bir oyun, birkaç kere birine mesaj yazıyor gibi geldi sorduğumda hayır dedi, bir iki kere de aniden yanına gittiğimde de sanki o an açık olan ekranı kapattığını hissettim, neyse birgün tuvalate gitti, telefonuna bir bildirim geldi, yine o oyundan, açtım tıkladım bildirime, bir kadın eşime "evimden" yazmış ve gülücük atmış, sadece tek mesaj bu, öncesi yok mesajların ya eşim sildi veya başka birşey bilemiyorum, bu da bir nevi aldatmak değil midir sizce? Sonuçta yabancı bir kadınla oyun oynuyor ve yazışmış büyük ihtimalle, sorduğumda tabiki inkar etti, bilmiyorum yazışmadim niye yazdı bilmiyorum falan dedi ama yalan tabiki de bundan sonra nasıl yapmalıyım nasıl bir yol izlemeylim
O kelime oyununda sohbet özelliğide var, isterse normal arkadaşlarınıda davet edip oynuyordur. Erkek arkadaşıyla mesajlaştığını sanmıyorumİyi akşamlar, eşim sürekli elinde telefon bir oyun oynuyor, sözcük bulmayla ilgili bir oyun, birkaç kere birine mesaj yazıyor gibi geldi sorduğumda hayır dedi, bir iki kere de aniden yanına gittiğimde de sanki o an açık olan ekranı kapattığını hissettim, neyse birgün tuvalate gitti, telefonuna bir bildirim geldi, yine o oyundan, açtım tıkladım bildirime, bir kadın eşime "evimden" yazmış ve gülücük atmış, sadece tek mesaj bu, öncesi yok mesajların ya eşim sildi veya başka birşey bilemiyorum, bu da bir nevi aldatmak değil midir sizce? Sonuçta yabancı bir kadınla oyun oynuyor ve yazışmış büyük ihtimalle, sorduğumda tabiki inkar etti, bilmiyorum yazışmadim niye yazdı bilmiyorum falan dedi ama yalan tabiki de bundan sonra nasıl yapmalıyım nasıl bir yol izlemeylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?