Eşimin telefon oyununda kadınla yazışması

madem online oynanıyor ve konuşuyor eşinizin oyunda adına bakın siz adınızı başka bir ad yapıp oyuna kaydolun siz yazın eğer cevap veriyorsa net fikriniz olur ama şuan emin değilsiniz sanırım

Boşverin kurcalamayın. Bu aldatmak değil diyip boşanmayacaksınız adam yüzsüzleşecek,arsızlaşacak gerek yok.
Nerden mi biliyorum bir tanıdığım yaşadı aynısını hala evliler çocukları 13 yaşında olay yaşandığında kız lohusaydı. Adam hala pişkin pişkin anlatır ben oyunda kızlarla yazıştım, yazışıyorum diye. Tip yok tabi reelde yapamadığını sanalda yapıyor Eşide bunu aldatmadan saymıyor.

Dün sizin konunuzu gördüm, kelimelik olduğunu anladım. Ben de çok oynarım, bu ara bıraktım. En çok da eşimle oynarım.

Konuyu görünce bugün eşimin oyununa girdim, biten oyunlar kısmına girdim. Orada sohbet kısmını karıştırdım. Birkaç kadınla konuştuğunu gördüm. Birine fotodaki çocuklarını sormuş, "güzel doğurmuşsun" demiş. Birine hiç diyalog yokken hangi şehirden olduğunu sormuş. Canım çok sıkıldı ya.. hayatta beklemezdim aşırı şaşırdım. Bu oyunda bir süre sonra geçmiş oyunlar da siliniyor ne yazık ki. En geriye gitme şansı da yok. Hemen kendimi ele vermek istemedim ondan hesap da soramadım

Mesaj geçmişini bulabilir miyim bu oyunun
Bulursunuz. Biten kısmına gireceksiniz, orada farklı oyunlar oluyor. Tıklayınca skor çıkıyor ama o kutucuğu kapatırsanız sohbet kısmını açabilirsiniz. Ama işte o biten kısmındaki oyunlar bir süre sonra siliniyor.

Yeni oyuncuyu rastgele buluyorsunuz ya da nickini bildiğiniz kişiye davet yolluyorsunuz. Ondan kendiniz hesap açıp ona davet yollarsanız özellikle onun adını arattığınız anlaşılır. Zor bir ihtimal şu, davet yollarsınız sonra hemen onun telefonundan oyuna girip daveti kabul edersiniz. Böylece yeni oyun ekranı açılır. Rastgele oyun modundan oyuncu bulduğunu onun açılmış olduğunu sanabilir o şekilde. Karışık oldu biraz ama, azıcık oyunda vakit geçirirseniz anlaşılır ne demek istediğim

Birine hiç diyalog yokken hangi şehirden olduğunu sormuş.
Farklı bir hesap açıp eşinizin evde olmadığı bir gün oyun daveti ve mesaj atın. Sohbet başlatın. Sohbet ediyorsa geçmiş olsun. Ki bu dediğiniz hangi şehirden olduğunu sorması da sıkıntı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…