Eşimin Telefonu ile ilgili

Benim de telefonuma gelen bildirimlere mesajlara eğer uyuyorsa o bakar
Unutuyorsa da ben bakarım
Bunun muhabbeti aramızda olmadı
Akşam da bana gece 12 de mesaj geldi
Eşim benden çok heyecanlandı
Bana geldi diye merak ermesin mi sormasın mı

ajanlık değilse o zaman doğrudan eşinize sorsanız ya o biliyordur
Sordum zaten
Bilmiyorum dedi
İşyerinin verdiği başka bir telefon var belki ona gelmiştir dedi
Ben sadece ortada mail olmadığı için merak ettim

Konu sahibi arkadaşım, hadi eşini geçtim kendine yazık ediyorsun. Hayat böyle geçmez. Eşinin maaş hesaplarını kontrol ettiğiniz yetmiyormuş gibi bir de telefonuna gelen mesajları ya da bildirimleri kontrol ediyorsunuz. Eşinizi de biraz rahat bırakın kendinizi de emin olun bu sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Ne demek istediniz anlamadım
Şifresi yok ortada geziyorsa ne demek
Yani telefonuna sifrr koymamissa, ve telefonunu istediginiz alip kurcaliyorsaniz aldatmiyordur demek. Aldatan erkek telefonuna sifre koyar ve hep cebinde olur. Demek istedi.

Okunmamis mail varsa hesap her senkronize oldugunda bildirim geliyor benimkinde. Sizinki de oyledir.

Şu kocanızın telefonuyla uğraşmayın onu karıştırmayın şunu etmeyin diyenleri de anlamıyorum.Erkeklere ne kadar güveniyorsunuz ya?Onların çok farklı dünyaları var.Vicdan azabı veya suçluluk duyguları en aza indirgenmiş şekilde.Çaktırmadan da olsa sürekli eliniz üzerlerinde olmalı.Tabi koca yalan bir hayatın içinde yaşamak istemiyorsanız.Eşime çok güvenirim hiç bişey yapmaz yanlışı olmaz diyen bayanlar,bir ara eşlerinin gizlice telefonlarını alıp baksa,yüzde sekseninin iddiasının çürük çıkacağından adım gibi eminim.Bu sadece benim fikrim.

Bende bir kac uygulamanin bildirim sesi mail ile ayni. Mail geldi diye aliyorum elime bakiyorum uygulama bildirimi. Oyle bisey olabilir.

Katılıyorum..
Telefona bakmamak nedir?
Kocanızın telini rahat bırakın karıstırmayıncılar nasıl merak etmiyosunuz anlamıyorum???
Ya da biz kocamızın teline bakınca ajanlık mı oluyor karısı olarak bakma hakkım yok mu?? Ne saçma!

Gerçekten öyle.Hayır adam farkında olmadan yapın,ama yapın.Erkeklere bu kadar güvenmenin anlamı yok.En azından takipte olun ki yanlışı en kısa zamanda yakalayıp yön verin kendinize.Bu kadar teslimiyetçi olmak iyi değil.Çoğu kişi için söylüyorum,olan yıllarınıza olur.

eşinizin telefonuna arada bakarsınız bunda bir sıkıntı yok da
mail sesi geldi ama ortada mail yok acaba o neydi???? diye sorun edip konu açacak kadar büyütmezsinizzzzz
mail değilse gelen maille aynı seste olan başka bir uygulama vardır hepsi bu
bütün uygulamalara bakmışsınızdır gerçi siz nereye geldi bu şey diye :))

Önceden şüpheli işleri yoksa boşuna ajanlık yapıyorsunuz..

Aynen ya güvenme konusunda ben de eşime güvenirim teline bakmam güvenmediğin anlamına gelmez ki
Ben madem hayatındayım madem eşiyim her eşyasıyla ilgilenirim onun her alanında olurum yani ne demek onun özel alanı var erkekleri rahat bırakın diyenler saçma düşünüyor maleseff bir gün kendi arkalarından bi iş çevirilirse ruhları duymayacakk

Benim arkadasım da sevgilisinin teline filan bakmamıs aylarca sonra bi gün bakcagı tutmus cocugun baska kızla resmini mesajlarjnı görmüşş
Aldatılcagımızdan değil ben de eşime güvenirim ama merak ediyorum kimle görüşmüş telde neler yapmıs vs

Aynen öyle,önlem alma maksatlı

Herhangi bir bildirim olabilir.zaten telefon ortada rahatca bakiyorsunuz.esinize sorsaydiniz bildirim sesi geldi diye.

Telefonu kurcalasanız ne olacak. Adam "karım telefonumu kurcalıyor aldatmayayım mı" diyecek.
Aldatacaksa aldatacak. Her daim aldatılıyor muyum paranoyası ile yaşamak istemem açıkcası.
Yakalarsam bitiririm olur biter.
Ben telefonumun karıştırılmasından asla hazetmem ve yakaladığım anda da kıyametleri koparırım. Bu nedenle de telefon kurcalamam.
Bu eşime güveniyorum yapmaz olayı değildir. Bu hayatımın her anını eşimi takip ederek geçiremem hayatımın her anı benim için daha kıymetlidir olayıdır.
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Kadın da erkek de aldatacaksa aldatır.
Bunu ne didiklemekle engelleyebilirsiniz ne de rahatlıkla.

Bende iphone kullanıcısıyım, sanırım demek istediğinizi anladım. Daha önceden gelmiş bir bildirim (gün içerisinde) açılmadığı zaman hatırlatmak amacıyla tekrarlıyor kendini. Ben öyle biliyorum emin değilim ama 2-3 kere bildirim geliyor aynı şey üzerinden bana.

Eşimin telefonundan sabah saat 07 de ses geldi
Telefonun mail sesi iş ile ilgili maili var
Ben ona geldi sandım
Ama oraya en son akşam 10 da gelmiş
Baktım birşey bulamadım
Telefonu o phone
Anlayamadım ben bu işi
Hemen söyliyim cnm iphonumu bul diye bi uygulama var ve o uygulamanın şifresi başka birisinde varsa o şifreyi girip tel sessizde olsa bile telefonu çaldırabiliyor kilitleyebiliyor konumunu görebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…