Adamların telefonlarıyla ajanlık yapmayı bırakın yahu.
Mesaj geldiyse geldi ne yapacaksınız.
Hadi eşlerinize acımıyorsunuz bari kendinize acıyın. Stres hasta eder insanı.
Açıklayarak yazıyorsunuz iyi hoştaay benim neden ödüm kopsun üzerime iyilik sağlık.
bakın bilale anlatır gibi anlatcam,
iphone telefonlarda diyelim ki whatsapp uygulamasını sessize aldınız. ayarlardan yaptınız bunu. telefonun kendi içindeki ayarlar sekmesinden,whatsapptan değil. sadece ekrana gelen bildirimi engellemiş oluyorsunuz. yani sesi yine de geliyor.
bunun için de rahmetli Steve Jobs bir şey düşünmüş,uyarı sesleri sekmesi. hah işte orayı da kapatınca o uygulamanın içinde düğün olsa ruhunuz duymaz.
anlatabildim dimi? yani yapmanız gereken ayarlardan uyarı seslerini bulmanız ve hangisi aktif hangisi değil bakmanız. sonra da fight. hadi kolay gelsin daha ne diyeyim.
Açıklayarak yazıyorsunuz iyi hoşta
Fight derken kavga edin mi diyorsunuz
Gerçekten ne demek istediniz anlamıyorum
İyi birşey mi
Kötü birşey mi
Dalga mı geçiyorsunuz
Açık olmak bu kadar zor mu
Bu uygulamadan mesaj filan gelmiyor cnmAz önce baktım ama bu benim şu an adresimi buluyor
Telefonuma bildirim de gelmedi
Telefondan iyi anlıyorsunuz bellikavga edin demiyorum,eğer sessize alınmış bir uygulama varsa edersiniz diyorum o potansiyel var.
baksanıza beklediğiniz açıklama gelmedi diye beni döveceksiniz.
telefondan screen record yapıp mı atayım ne yapayım anlamadım ki.
Telefondan iyi anlıyorsunuz belli
Ama döveceksiniz filan demek ne demek
Beklediğim açıklama neymiş benim
Sizin yazdıklarınızı tek tek okuyup
Kendi telefonumdan bakıyorum
Benim telefonumda o phone
Ama pek anlamıyorum
Eşin değil telefon kullanılan uygulamaları kendi kendine günceller zira ben de öyle hergün bir güncelleme görüyorum ekranda bildirim seside onlardan da gelir,Ama eşim akşam güncelleme yapmamış ki
Eşinize sabah 6 buçukta gelse?Benim eşiminde gelir , alır bakmam.
Çok aklıma takılsa sorardım en fazla.
Buralara gelip bunu çözmem lazım, nasıl bulurum, görünen bir şey yok diye konu açmam.
Sorun mesaj sesi değil, güvensizliğiniz bence.
Siz bunun detayına inin.
Hesap sormak mıbana hesap sormazsanız sevinirim. yardımcı olmaya çalışıyorum teşekkür yerine ne yapıyorsunuz. komik duruma düşüyorsunuz eşiniz bu sesi merak etmiyorsa size ne. adam rahatsız olursa zaten araştırır öğrenir.
Hanım efendi bayıyorsam niye okuyorsunuzAy valla bayıyorsunuz artık yaa yok mail gelmiş yok işle ilgili mailmiş ama ortada birşey yokmuş anlamamışsın ya bırakın Allah aşkına eşlerinizin telefonunu da mailine de bakmayı biraz saygınız olsun ya ben nefret ederim eşim elime telefonumu aldığı zaman bende yapmam ya güvenmiyorsanız ayrılın konu açıyorsunuz biz nereden bilelim paranoyak olmuşsunuz.
Hanım efendi ajanlık yaptığım yok
İş için uyandım
Telefonuna ses gelince önemli birşey olabilir diye baktım
Ama birşey göremedim
Hanım efendi bayıyorsam niye okuyorsunuz
Niye yorum yazıyorsunuz
Telefonu o phone olan vardır
Aynı şekilde olmuştur
Bilgisi olan vardır diye yazdım
Benim eşim benimkine de bakar
Kendimden eminsem asla kızmam
Baksın
Umrumda olmaz
aldatıyor.Eşimin telefonundan sabah saat 07 de ses geldi
Telefonun mail sesi iş ile ilgili maili var
Ben ona geldi sandım
Ama oraya en son akşam 10 da gelmiş
Baktım birşey bulamadım
Telefonu o phone
Anlayamadım ben bu işi
Eşime dedim zatenÖnemli ne mail atılabilir ki o saate bari ajanlığnııa kılıf uydurmayın acele işi olan mail atmaz arar yok önemlidir diye baktım geçiniz onu sabah sabah ne olabilir bir de görünmemesinden iyice huy kapmışsınız madem masumca baktınız eşinize deseydiniz ya ses geldi baktım ama göremedim diye ama diyemezsiniz çünkü mimlenmişsinizdir artık kontrol ede ede..
Birincisi insan baydığı konuya bir harf bile yazmazİstediğim yere yorum yazarım illa olumlu yorum yazacaklarıma yorum yazacak değilim. Buraya konu açana kadar neden eşinize söylemediniz ben onu soruyorum eşinizi haberdar etmeniz gerekirdi mail geldi sesini duydum baktım ama göremedim neymiş bir bak belki önemlidir diye niye uyarmadınız da burada konu açıyorsunuz o niye görünmediğini ne olduğunu zaten biliyordur ama söyleyemiyorsunuz işte çünkü gizli baktınız.
Allah aşkına dalga mı geçiyorsunuzaldatıyor.
boşa.
iyi de senin tüm konuların, eşine güvenmemen üzerine.Allah aşkına dalga mı geçiyorsunuz
Doğru düzgün yorum yazsanız ne olur
Yada sinir oluyorsanız yazmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?