Eşimin Telefonu ile ilgili

Maili okunmamış
Fakat senkronize ne demek
Niye 6 buçuk gibi geldi
Sabahın köründe
Onu anlamadım
e-posta hesabinda yeni gelen-giden posta var mi diye telefonda,bilgisayarda hesap nerelerde kurulu ise bunlar es zamanli calisir, senkronize olarak yani. Mail okunmadikca bildirim gelebilir tekrar ben de geliyor. Mail serverden bu senkronizasyonu yaparken de sabahin koru mu degil mi kontrolu yapmaz dogal olarak.

Eşinize sabah 6 buçukta gelse?
Benim telefonumda aynı ama bana sadece mesaj bildirimi 2 kere geliyor
Yahu geldiği oluyor,
Geledebilir. Çalışan adam. Is arkadaşı (erkek) bazen sen otobüsle gelme ben alırım diye, iphone kullanıyor, güncelleme sonrası kendi kendine titriyor, çalıyor, bu şüpheniz normal mi sandınız? Varsa ona şüpheci yaklaşma sebebiniz söyleyin ona göre bir şey diyelim.

Benim eşime gece 3 de bile msj geliyor ama dönüp baktığım yok kolay kolay. İş ile ilgili olduğundan eminim çünkü. Adamın telefonunu elime almayalı heralde aylar oluyor :) rahat olun biraz yapacak olsa telefondan yapmaz,yapsa da ruhun duymaz yani..

I Cloud hesabında da olur mu acaba
Okunmamış mail vardı
Ondan mı oldu acaba
Mailde okunmayınca bildirim sabah geldi ya
Neye göre geliyor

I Cloud hesabında da olur mu acaba
Okunmamış mail vardı
Ondan mı oldu acaba
Mailde okunmayınca bildirim sabah geldi ya
Neye göre geliyor
Canım buraya bak bakalım başka mail hesabı varsa ordan gelmiş olabilir

Bu şekilde telefonunda

Eşinize sabah 6 buçukta gelse?
Benim telefonumda aynı ama bana sadece mesaj bildirimi 2 kere geliyor
Ya gelirse gelsin ,bırak da kocan merak etsin .
Benim tele de oluyor ,ses gelir telefon titrer bakarım bişey yok,koyarım kenara .sonra güvensizsiniz dediğimizde kızıyorsunuz

Sormayı denedınmı geçen sabah oldu bize böle bişey bune ya dedım ondan önce aldım telefonu bu arada benımde esımın ayfon sıfresıde ıkımızınde parmak ızi rahatlıkla gırıyorum yanı banka mesajıymıs

Bu ne ya senkronize ne demek niye sabah ses geldi ne olabilir????ayrıntıyla cevap veren arkadaşları sabırlarından dolayı kutluyorum.bu kadar merak etsem gider kocama sorarım ne arıyorsunuz anlamadım.ona çaktırmadan açığını mı bulmaya çalışıyorsunuz.burda vakit kaybedeceğinize eşinizle ilgilenin daha çok işinize yarar.
Kocanızın telefonunu hiç karıştırmıyormusunuz diyenler istediğim zaman ulaşıyorsam şifrelerini biliyorsam iş dışında genellikle berabersek psikopat gibi niye sürekli kontrol edeyim.hele ki şüphelensem ilk eşime sorarım.

Tamam o zaman başka mail hesabı Yok yani ses mailden gelmedi. Boşver Sende artık sıkıntı yapma yoktur bişey
Anladığım kadarıyla mail yok
Akşam iş telefonuna mail gelmişti
Onu okumamış
Onu okumadığı için bildirim geldi herhalde
Diye düşünüyorum
Çok karışık bir telefon

Ya gelirse gelsin ,bırak da kocan merak etsin .
Benim tele de oluyor ,ses gelir telefon titrer bakarım bişey yok,koyarım kenara .sonra güvensizsiniz dediğimizde kızıyorsunuz
Eşim merak etmiyor işte
Merak etmesi gerekir aslında
Yani bana olsa merak ederim

Eşime sordum zaten
Bana açıklama yapAn kişilerin yorumlarını okuyup tebrik etmeyi biliyorsunuz da

Benim daha önce eşime sorduğum yorumları okumuyorsunuz
Eşim bilmiyorum dediği için olabilen birşey mi diye buraya sordum ne var?
Burda vakit harcayacağınıza eşinizle ilgilenin ne demek Allah aşkına
Benim de eşimin telefonu meydanda
Şifresi filan yok
Ama illa bunlar olunca yapmıcak anlamına gelmiyor ki

Yani illa yapıyordur

bu sabah da benim telefonuma geldi mail sesi. uyuyordum sevgilim bakmış bir şey yok. "beklediğin bir mail var mıydı burda bir şey görünmüyor" dedi. hayır dedim uyudum.

o da kendi kendine "eheheheheh apple fanboyu seni ios 11 nasıl boka çevirdi ama" dedi dalga geçti geri uyuduk.

umarım şimdi forumlarda "sevgilimin telefonuna bildirim geldi ama mesaj yoktu" yazıp telefonumdan ss atıp akış aramıyodur. Adamın zamanına üzülürüm yahu.

Tekrar söylüyorum bu bir sistem hatasıdır,ios 11den sonra ortaya çıkmıştır.

ios 11 bütün cihazları alt üst etti,benim ipadim ve apple penim de birbirine senkronize olamıyor. telefonumdan gereksiz bildirim sesleri geliyor. ama kafayı yemedim henüz. sakin olun o bir cihaz,hata yapabilir.

siz "önemli" adlı altındaki gelen kutusuna bakmışsınızdır. "tüm postalar"a bakmanız daha doğru olur.

Eşimin telefonundan sabah saat 07 de ses geldi
Telefonun mail sesi iş ile ilgili maili var
Ben ona geldi sandım
Ama oraya en son akşam 10 da gelmiş
Baktım birşey bulamadım
Telefonu o phone
Anlayamadım ben bu işi
eşim telefonumu karıştırsa ona demediğimi bırakmazdım

adam cvevap vermiş,buradaki bir kaç hanımda böyle söylemiş,cevaplar neden tatmin etmiyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…