AnlamadımHemen söyliyim cnm iphonumu bul diye bi uygulama var ve o uygulamanın şifresi başka birisinde varsa o şifreyi girip tel sessizde olsa bile telefonu çaldırabiliyor kilitleyebiliyor konumunu görebiliyor.
Bende kendim yapmıyorum telde uygulama kendi kendine guncelliyor bip diye uyarı veriyorAma eşim akşam güncelleme yapmamış ki
Ama güncellendiğine dair bir yazı bildirim olması gerekmiyor muBende kendim yapmıyorum telde uygulama kendi kendine guncelliyor bip diye uyarı veriyor
Bu şekil bi uygulama var eğer hiç bildirim yoksa burdan ses çalmış olabilir tabi günahını almak istemem başka bişeyde olabilirAnlamadım
Hayır elbette kontrol edildiğinde aldatmaz olayı değil anlattığım.Sadece hiç bir erkeğe bu konuda güvenilmez.Bir hata yapsalar belli etmezler dışa vurmazlar.Kontrol etmediğinizde bir yalanın içerisinde yaşıyor olabilirsiniz ve bunun farkına bile varmazsınız.Olan geçen günlerinize olur anlamında söyledim.Eşini kontrol etmeyip yıllar sonra dur şu telefonuna bi bakayım şunun deyip de dünyası başına yıkılan çok kadın tanıyorum.Ben sadece kadınların gözünün açık olmasından ve yanlışları anında farkedip yolunu çizmesinden yanayım.Erkekler sürekli farkettirmeden kontrol altında olmalıdır ben bundan yanayım.Tabi ki hayatı kendine zindan edecek şekilde değil.Telefonu kurcalasanız ne olacak. Adam "karım telefonumu kurcalıyor aldatmayayım mı" diyecek.
Aldatacaksa aldatacak. Her daim aldatılıyor muyum paranoyası ile yaşamak istemem açıkcası.
Yakalarsam bitiririm olur biter.
Ben telefonumun karıştırılmasından asla hazetmem ve yakaladığım anda da kıyametleri koparırım. Bu nedenle de telefon kurcalamam.
Bu eşime güveniyorum yapmaz olayı değildir. Bu hayatımın her anını eşimi takip ederek geçiremem hayatımın her anı benim için daha kıymetlidir olayıdır.
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Kadın da erkek de aldatacaksa aldatır.
Bunu ne didiklemekle engelleyebilirsiniz ne de rahatlıkla.
Ben giril yapamıyorumEki Görüntüle 2051790
Bu şekil bi uygulama var eğer hiç bildirim yoksa burdan ses çalmış olabilir tabi günahını almak istemem başka bişeyde olabilir
Az önce baktım ama bu benim şu an adresimi buluyorEki Görüntüle 2051790
Bu şekil bi uygulama var eğer hiç bildirim yoksa burdan ses çalmış olabilir tabi günahını almak istemem başka bişeyde olabilir
Eşimin telefonuna yeni güncelleme geldi 11 sürüm mi be öyle birşeymiş oonla ilgili mi acabatelefonunuzun modeli iphone 5s ve daha yukarısı mı? benimki de dahil yeni modellerde bildirim ayarları kafayı yemiş durumda. sessize aldığınız bir app varsa onun sesle uyar kısmını da kapatmanız gerekiyor.
spotify,fizy ya da itunes vs bu tür appler güncelleme geldikçe de arka plandan çalışır. onu engellemek için de bildirimleri kapatmanız gerekir komple. Ben çözümü böyle buldum daha doğrusu :)
Maili okunmamışOkunmamis mail varsa hesap her senkronize oldugunda bildirim geliyor benimkinde. Sizinki de oyledir.
Eşimin telefonuna yeni güncelleme geldi 11 sürüm mi be öyle birşeymiş oonla ilgili mi acaba
Ben nerden öğrenicem
Merak ettim
Baktımbildirim ayarlarından bakabilirsiniz. ayrıca arkadaşların dedikleri gibi senkronize olunca da bildirim sesi geliyor olabilir.
Baktım
Fakat anlayamıyorum
Bazı uygulamaların açık
Ben bu ses nerden geliyor
Nasıl bileceğim
O phone kullanıpta başına böyle birşey gelen yok mu
Ben size tamir esin mi diyorumsiz anlayamiyorsanız biz ne yapalım gelip telefonu mu tamir edelim? olacak şeyi söylüyorum bu kadar evham yapmayın bence. Benim telefonumda da oluyor bildirimlerden kapattım oldu bitti.
Sabahın 6 buçuğunda sizin telefonunuza gelse merak etmez misinizNiye bu kadar takıldınız? Ben onu anlamadım?Niye bu kadar merak ettiniz?
Ben size tamir esin mi diyorum
Başına böyle birşey gelen var mı
Diye merak ediyorum
Ne var bunda
Aydınlatıcam diye ödünüz kopuyor
Benim eşiminde gelir , alır bakmam.Sabahın 6 buçuğunda sizin telefonunuza gelse merak etmez misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?