Eşimin Telefonu ile ilgili

Hemen söyliyim cnm iphonumu bul diye bi uygulama var ve o uygulamanın şifresi başka birisinde varsa o şifreyi girip tel sessizde olsa bile telefonu çaldırabiliyor kilitleyebiliyor konumunu görebiliyor.
Anlamadım

Bende kendim yapmıyorum telde uygulama kendi kendine guncelliyor bip diye uyarı veriyor
Ama güncellendiğine dair bir yazı bildirim olması gerekmiyor mu
Baktım ama birşey göremedim
Bin insanın telefonuna birşey gelmediği halde neden öter

Başka bir bildirim sesi de olmuş olabilir eşin şüpheli başka şeyler yapmıyorsa bence boş ver

Herkesin düşüncesi ve doğrusu kendine. Telefon karıştıran güruhla karistirmayanin birbirinin düşüncelerine saçma demeye hakkı yok. İsteyen karistirsin isteyen karıştırmasın.

Hayır elbette kontrol edildiğinde aldatmaz olayı değil anlattığım.Sadece hiç bir erkeğe bu konuda güvenilmez.Bir hata yapsalar belli etmezler dışa vurmazlar.Kontrol etmediğinizde bir yalanın içerisinde yaşıyor olabilirsiniz ve bunun farkına bile varmazsınız.Olan geçen günlerinize olur anlamında söyledim.Eşini kontrol etmeyip yıllar sonra dur şu telefonuna bi bakayım şunun deyip de dünyası başına yıkılan çok kadın tanıyorum.Ben sadece kadınların gözünün açık olmasından ve yanlışları anında farkedip yolunu çizmesinden yanayım.Erkekler sürekli farkettirmeden kontrol altında olmalıdır ben bundan yanayım.Tabi ki hayatı kendine zindan edecek şekilde değil.

Eşimin telefonuna yeni güncelleme geldi 11 sürüm mi be öyle birşeymiş oonla ilgili mi acaba
Ben nerden öğrenicem
Merak ettim

Okunmamis mail varsa hesap her senkronize oldugunda bildirim geliyor benimkinde. Sizinki de oyledir.
Maili okunmamış
Fakat senkronize ne demek
Niye 6 buçuk gibi geldi
Sabahın köründe
Onu anlamadım

Eşimin telefonuna yeni güncelleme geldi 11 sürüm mi be öyle birşeymiş oonla ilgili mi acaba
Ben nerden öğrenicem
Merak ettim

bildirim ayarlarından bakabilirsiniz. ayrıca arkadaşların dedikleri gibi senkronize olunca da bildirim sesi geliyor olabilir.

bildirim ayarlarından bakabilirsiniz. ayrıca arkadaşların dedikleri gibi senkronize olunca da bildirim sesi geliyor olabilir.
Baktım
Fakat anlayamıyorum
Bazı uygulamaların açık
Ben bu ses nerden geliyor
Nasıl bileceğim
O phone kullanıpta başına böyle birşey gelen yok mu

Baktım
Fakat anlayamıyorum
Bazı uygulamaların açık
Ben bu ses nerden geliyor
Nasıl bileceğim
O phone kullanıpta başına böyle birşey gelen yok mu

siz anlayamiyorsanız biz ne yapalım gelip telefonu mu tamir edelim? olacak şeyi söylüyorum bu kadar evham yapmayın bence. Benim telefonumda da oluyor bildirimlerden kapattım oldu bitti.

siz anlayamiyorsanız biz ne yapalım gelip telefonu mu tamir edelim? olacak şeyi söylüyorum bu kadar evham yapmayın bence. Benim telefonumda da oluyor bildirimlerden kapattım oldu bitti.
Ben size tamir esin mi diyorum
Başına böyle birşey gelen var mı
Diye merak ediyorum
Ne var bunda
Aydınlatıcam diye ödünüz kopuyor

Ben size tamir esin mi diyorum
Başına böyle birşey gelen var mı
Diye merak ediyorum
Ne var bunda
Aydınlatıcam diye ödünüz kopuyor

ay benim neden ödüm kopsun üzerime iyilik sağlık.

bakın bilale anlatır gibi anlatcam,

iphone telefonlarda diyelim ki whatsapp uygulamasını sessize aldınız. ayarlardan yaptınız bunu. telefonun kendi içindeki ayarlar sekmesinden,whatsapptan değil. sadece ekrana gelen bildirimi engellemiş oluyorsunuz. yani sesi yine de geliyor.

bunun için de rahmetli Steve Jobs bir şey düşünmüş,uyarı sesleri sekmesi. hah işte orayı da kapatınca o uygulamanın içinde düğün olsa ruhunuz duymaz.

anlatabildim dimi? yani yapmanız gereken ayarlardan uyarı seslerini bulmanız ve hangisi aktif hangisi değil bakmanız. sonra da fight. hadi kolay gelsin daha ne diyeyim.

Sabahın 6 buçuğunda sizin telefonunuza gelse merak etmez misiniz
Benim eşiminde gelir , alır bakmam.
Çok aklıma takılsa sorardım en fazla.
Buralara gelip bunu çözmem lazım, nasıl bulurum, görünen bir şey yok diye konu açmam.
Sorun mesaj sesi değil, güvensizliğiniz bence.
Siz bunun detayına inin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…