- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Acaba siz mi sacmaliyorsunuz ben mi anlamadim konuyu?
Esinizin kardesiyle konusmasi icin hayatinda kp kaynana veya esi olmamasi mi lazim?
Saglikli dusunemiyorsunuz kanimca.
Siz eski konuları bilmediğiniz için böyle söylüyor olabilirsinizAbisi sonuc olarak. Ben cildiracak bir sey goremedim.
Biliyorum arkadaşlar hemen hemen her gün konu açıyorum
Ama inanın çıkmazlar o kadar bunaltıyor ki beni
Yoruluyorum, sürekli birileriyle konuşma isteği duyuyorum
benim görümcem bizden yaklaşıl 1000 km uzakta oturuyor (hani şu bana sürekli hamilelik fotolarını yollayan)
hamile ve eşinin ailesi ile birlikte yaşıyor
Eşimin telefonunu kendi ilçelerinde ki doktorun sekreterine vermiş
Yani eşimin telefonunda mesajını gördüm doktorun yokmuş gitme hastaneye demiş
Bende mesajı görünce çıldırdım.
Sizce ne yapmaya çalışıyor???
çünkü eşime gelene kadar kendi, eşi, kv, kayınbabası, kaynı, görümcesi var yanında yaşayan
işte bende orayı anlamadımNeden vermiş
Ve eşin bunu neden garipsememiş
Doktorun sekreteri hastaya mesaj atar geçer tüm sülaleye neden atsın
konuma eklenti yaptımYani inanın sekretere numarasını vermiş diyince kızla arasını yapmaya çalışıyor sandım. Neden bu kadar öfke?
bende saçma olduğu için mana veremedim kidoktorun sekreteri ne diye mesaj atıyor eşinize? bence de çok saçma. abi kardeş görüşürler tabi ki ama bu olay saçma geldi.
peki eşim neden benim görebildiklerimi göremiyorNe alaka esinin numarasini veriyor bende kizardim yokmu kendi tel nosu gorumce anlattigin gibi giciksa sinirlencegini bile bile yapmistir
konuma eklenti yaptım
eşim bende mana vermedimEşinle konuştun mu bu konuyu sakin bir şekilde ama '' kardeşinle herşeyimi paylaşman kadar doğal bir şey yok fakat sekreteri ile ne paylaşıyorsunuz anlamadım'' tarzında bi soru sor mesela sonra otur hareketlerini tavırlarını izle
eşim bende mana vermedim
ama bu konuda beni suçlama sakın
benimde haberim yoktu kendi kafalarından vermişler dedi
hatta bende şaşırdım dedi
Eşininden yana bir sıkıntı yok demek ki. Canım senin burda yapacağın tek şey eşinle çok Mutlu olmak eşinle iyi ve kaliteli vakit geçir Mutlu et Mutlu ol bırak görümcen uğraşsın eşin seninle mutluysa hiç bişey elde edemezeşim bende mana vermedim
ama bu konuda beni suçlama sakın
benimde haberim yoktu kendi kafalarından vermişler dedi
hatta bende şaşırdım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?