eşimin telefonun daki mesaj!!!

sonucta kardesi annesi vs nedir bu hiddet nefret adamin icinden geliyorsa yardim etmek birak etsin varsin bence sizi ilgilendirmez sonucta kardes !

çok ilgilendirmeyi seviyor demek o yüzden msj attiriyor eşi de yeeterince ilgilenmiyorsa, size neden hamile fotolari atıyor kendi resimleri mi, mutluluğunu paylaşmak istiyordur belki ama belki de ama kasıtlı yapan biriyse kasıt aramakta haklısınız..

Bence kasıtlı yapıyor. Sizi kıskandırmak için. Malesef var böyle insanlar. Allaha havale et. Onda az düşünce olsa size sürekli hamile hallerini atmaz. Inşallah en kısa sürede sizede evlat nasip eder rabbim. Sizde ona resim atarsınız

Goeumcen sanki sen sinir ol diye vermis gibi esinin numarasini.
Sekreter napsin bilgi vermek icin mesaj atar bence oraya takilma ama gorumce fenaa.

Bence eşin sekretere desin ki benimle iletişime geçmeyin direk kardeşimi yada eşine bilgi verin desin ve numaralarını versin
Bu ne saçmalık Ya eğer seni kıskandırmak içinse bi daha o görümcenin suratına bakma

Görümcem kendi dünyasında kendi kafasında yaşayan bir insan
Sanki dünyaya ilk bebeği o getiriyor
Sırf abisininde üzülebilmesi için yapıyor
Çünkü eşimde kendi evladı olmasını istediği için içten içe üzülüyor
Bide o kadar tuhaf ki herkesin onunla ilgilenmesini istiyor
Yakında beni bile arayabilir sekreter o derece yani
yaa öncesi olduğu için sinirlerimi alt üst ediyor

Manyak mi bu kadin hamilelek gebelik gibi kisiye ozel bir konuda bilgi verilmesi icin abisinin numarasini veriyor doktoruna. Kendinin yada kocasinin telefonu yokmuymus. Burda daha neler duyacagim yaa millet manyaklikta cidden sinir tanimiyor
Var ama ne garip ki
Artık sekretere ne diyorlarsa ilk eşimi arıyor
Galiba bu bizim asıl numaramız bundan mı ulaşın diyorlar ki

Görümcen sizin çocuğunuz yok diye sizi sinir etmeye çalışıyor sanırım. Senin çocuk istediğinin de farkında nispet yapıyor gıcık görümce .

Bunu ne için yaptığını bilmiyorum
Kıskandırmak için yaptığı bana göre aşikar ama insanlar bunu göremiyor olabilir
Eşime sadece senin evliliğinde, eşinde sende, hissettiklerinde çok kimsenin umrunda değil dedim

Görümcen sizin çocuğunuz yok diye sizi sinir etmeye çalışıyor sanırım. Senin çocuk istediğinin de farkında nispet yapıyor gıcık görümce .
ona şu mübarek gün diyeceğim tek şey
Allah onu bildiği gibi yapsın
Bana yaptıklarını tek tek karşısına çıkarsın

Herşey eşinde bitiyo işte fırsat vermemeli

Ne kadar saçma ya mübarek gün tövbe ya rabbim
Siz moralinizi bozmayın rabbim size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

sonucta kardesi annesi vs nedir bu hiddet nefret adamin icinden geliyorsa yardim etmek birak etsin varsin bence sizi ilgilendirmez sonucta kardes !
1,5 yıllık evliliğinizde
3 ay bile baş başa bırakmayan
yanımızda olmasa dahi
kafasında en ufak problemi dahi büyütüp bizi arayan
kendiler mutluyken eşime yalandan bir sıkıntı uydurup
hayatını karartan
neredeyse felç geçirtecek seviyeye getiren insanları sevemem kusura bakmayın

Normal gören arkadaşlara da ayrıca şaşkınım
Konu sahibi anında taşlama merakı olanlar var
Ben konuyu okuyunca empati yaparım konu sahibi olup öyle düşünürüm
Bu konuda mesela görümcem doktorunun sekreterine iletişim için eşimin numarasını verecek üstelik benim de henüz bebeğim olmamış
Saçmalığın önde gideni ya! Neresi normal bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…