- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Görümcem kendi dünyasında kendi kafasında yaşayan bir insanSaçma bir durum olsa da bu kadar çıldıracak bir mevzu değil bence. Biraz sakin olmaya çalışın.
Eşiniz onun abisi olduğundan sizin gördüklerinizi göremeyebilir, zaten ona da tuhaf gelmiş, o zaman bitti gitti.
Gerçekten başka konular yüzünden takmış olabilirsiniz elbette, görümceniz art niyetli olsa dahi bu hareketten nasıl bir maraz çıkabilir? Diyelim ki amacı sizi sinirlendirmek, uğraşıp dursun, yorsun kendini yok yere, siz sinirlenmeyin, takmamayı öğrenin. Umurumda değil diyorsunuz ama bakın sinirleriniz bozuluyor. Bu kadar kolay mı ruh halinizi bozmak? Koruyun kendinizi biraz. Sizin canınız bu kadar kıymetsiz mi? Ben şahsen özellikle son yıllarda öyle her şeye sinirlenmemeyi, üzülmemeyi öğrendim, çok da faydasını gördüm. Tavsiye ederim. En çok size fayda sağlar.
Ben yerinizde olsam da hayatta umursamam, abi kardeş ne yapacaklarsa yapsınlar derim. Kardeşi düşkündür, değildir, bunu da karıştırmam. Sonuçta onlar aile. Bir gariplik yok mu, var, ama bence sadece tuhafmış, denecek kadar var. Biraz sağduyulu olmaya çalışın. Eşinizle ortada elle tutulur bir sorun yokken konuyu tekrar gündeme getirip de huzurunuzu bozmayın derim.
o çok şaşkıncanım sen biraz karşık anlatmısın ,
tabiki saçma neden dr sekreteri senin kocanı arıyor ki
kocan olacak herif ne diyor bu duruma ,
Zorla ilgilendirmek istiyorbencede sacma kardesinin kocasi varken abisi niye hamileligini takip etmiski
Var ama ne garip kiManyak mi bu kadin hamilelek gebelik gibi kisiye ozel bir konuda bilgi verilmesi icin abisinin numarasini veriyor doktoruna. Kendinin yada kocasinin telefonu yokmuymus. Burda daha neler duyacagim yaa millet manyaklikta cidden sinir tanimiyor
evet ben zaten sekreteri suçlamıyorumSekreter ne bilsin iletisim numarasi olarak kimi verirsen onu arar asil numarayi verende kabahat.
bende zaten sekretere takılmadımGoeumcen sanki sen sinir ol diye vermis gibi esinin numarasini.
Sekreter napsin bilgi vermek icin mesaj atar bence oraya takilma ama gorumce fenaa.
Bunu ne için yaptığını bilmiyorumBence eşin sekretere desin ki benimle iletişime geçmeyin direk kardeşimi yada eşine bilgi verin desin ve numaralarını versin
Bu ne saçmalık Ya eğer seni kıskandırmak içinse bi daha o görümcenin suratına bakma
ona şu mübarek gün diyeceğim tek şeyGörümcen sizin çocuğunuz yok diye sizi sinir etmeye çalışıyor sanırım. Senin çocuk istediğinin de farkında nispet yapıyor gıcık görümce .
aman beeeBen anlamadim anlayan varsa anlatsın
Herşey eşinde bitiyo işte fırsat vermemeliBunu ne için yaptığını bilmiyorum
Kıskandırmak için yaptığı bana göre aşikar ama insanlar bunu göremiyor olabilir
Eşime sadece senin evliliğinde, eşinde sende, hissettiklerinde çok kimsenin umrunda değil dedim
1,5 yıllık evliliğinizdesonucta kardesi annesi vs nedir bu hiddet nefret adamin icinden geliyorsa yardim etmek birak etsin varsin bence sizi ilgilendirmez sonucta kardes !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?