eşimin telefonun daki mesaj!!!

Eşime biraz sert tepki verdim
ama bunu bilerek yaptım
ilk olayda net olmazsam bunun arkası gelir diye
ama durup düşünüpte bir daha bu konuyu açmadım
ama ilk gün bayağı kızdım sinirlendim
oda haklı buldu ama neden böyle yapıyorlar anlamadım ki

Eşime biraz sert tepki verdim
ama bunu bilerek yaptım
ilk olayda net olmazsam bunun arkası gelir diye
ama durup düşünüpte bir daha bu konuyu açmadım
ama ilk gün bayağı kızdım sinirlendim
oda haklı buldu ama neden böyle yapıyorlar anlamadım ki

Bence haklısınız eşinize mi düşmüş onun doğum takibini yapmak? Ne saçma iş ya. Eşinize söyleyin açık açık eşi yok mu başında o ilgilensin sana ne oluyor diyin.

Kıskanıyor olabilir sizi. Yada Abisini kıskanıyordur. Eğer kv senden memnun değilse belki kızını dolduruyor olabilir sana karşı tavır almıştır görümcende. İlk aklıma bunlar geldi tabi en doğrusunu yine sen bilirsin cnm

Ne sacma isler pesinde kosuyor bu millet. Esi dururken abisinin numarasini neden verir ki

Bence haklısınız eşinize mi düşmüş onun doğum takibini yapmak? Ne saçma iş ya. Eşinize söyleyin açık açık eşi yok mu başında o ilgilensin sana ne oluyor diyin.
eşim bende mana vermedim
ama bu konuda beni suçlama sakın
benimde haberim yoktu kendi kafalarından vermişler dedi
hatta bende şaşırdım dedi

görümcem çok fena
kıskanç bir insan herkesi de öyle zannediyor galiba
bilmiyor ki umrumda değil benim

Basit hesaplar pesinde kosup hamileliginin tadini cikaramiyor yazik.
ahh yazık ki ne yazık
kaynının nişanı oldu
başka uzak bir yerde
herkes geldi
bir kendi birde eşi gelemedi
sürekli görüntülü aradı milleti
en son telefonda ben bügun çatlarım diyordu

Saçma bir durum olsa da bu kadar çıldıracak bir mevzu değil bence. Biraz sakin olmaya çalışın.
Eşiniz onun abisi olduğundan sizin gördüklerinizi göremeyebilir, zaten ona da tuhaf gelmiş, o zaman bitti gitti.
Gerçekten başka konular yüzünden takmış olabilirsiniz elbette, görümceniz art niyetli olsa dahi bu hareketten nasıl bir maraz çıkabilir? Diyelim ki amacı sizi sinirlendirmek, uğraşıp dursun, yorsun kendini yok yere, siz sinirlenmeyin, takmamayı öğrenin. Umurumda değil diyorsunuz ama bakın sinirleriniz bozuluyor. Bu kadar kolay mı ruh halinizi bozmak? Koruyun kendinizi biraz. Sizin canınız bu kadar kıymetsiz mi? Ben şahsen özellikle son yıllarda öyle her şeye sinirlenmemeyi, üzülmemeyi öğrendim, çok da faydasını gördüm. Tavsiye ederim. En çok size fayda sağlar.
Ben yerinizde olsam da hayatta umursamam, abi kardeş ne yapacaklarsa yapsınlar derim. Kardeşi düşkündür, değildir, bunu da karıştırmam. Sonuçta onlar aile. Bir gariplik yok mu, var, ama bence sadece tuhafmış, denecek kadar var. Biraz sağduyulu olmaya çalışın. Eşinizle ortada elle tutulur bir sorun yokken konuyu tekrar gündeme getirip de huzurunuzu bozmayın derim.

bencede sacma kardesinin kocasi varken abisi niye hamileligini takip etmiski

Manyak mi bu kadin hamilelek gebelik gibi kisiye ozel bir konuda bilgi verilmesi icin abisinin numarasini veriyor doktoruna. Kendinin yada kocasinin telefonu yokmuymus. Burda daha neler duyacagim yaa millet manyaklikta cidden sinir tanimiyor

Ben anlamadim anlayan varsa anlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…