Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Resimleri kızın ailesine göster canım hatta direk babasına göster Babası yuvasını yapsın aklı başına gelir evli erkeklere yanaşamaz bi daha

Ya ben anlamıyorum bu çözüm mü cidden?
Hadi bu kız akıllandı uzak durdu.
Yapacak olan adam bulur dövmesine,orasına,burasına bakacak birilerini
Hepsini babasına mı şikayet edeceksiniz?:53:
Hangi birinin peşinden koşacaksınız ayol!
Yamukluk,hata,suç adamda! Evli adam karısına sadık kalmayı bilecek.
Dayak kıza değil bu adama atılmalı :ssz:

çok doğru söylemişsiniz .. katılıyorum yazdıklarınıza ..
ama bazı kızlar ne kadar terbiye alsalarda arkadaş çevresinden etkilenip böyle hatalara düşebiliyorlar maalesef. özünde böyle hevesler varsa aldıgı terbiye nafile!

O zaman yine iş anne babada.
Saçının telinden tut, ayak tırnağının ucuna kadar her şeyi farkettirmeden kontrol altına almak anne babanın elinde, kaldı ki arkadaş çevresini alamasınlar.
Yeter ki ilgili, yetiştirmekten, terbiyeden, ahlaktan anlayan insanların elinde olsun o çocuk.
Çocuk artık kendi ihtiyaçlarını görüyor, hadi uzatalım ayakları keyfimize bakalım değil çocuk yetiştirmek.
Ölünceye kadar anne olacaksınız. Son nefesinize kadar çekmeyeceksiniz ellerinizi üzerinden.

Tut ki böyle bu hevesleri olan bir kızın var?
Ne yapacaksın?
Benim yaptığım her şey nafile, sen potansiyel o...u adayısın kızım, haydi saldım çayıra mevlam kayıra mı diyeceksin?

Konu o kadar alakasız yerlerde ki. Bazı üyeler önceki yorumları hiç okumamış gibi yorum yapıyorlar. Öyle bir imaj yaratmışsınız ki sanki ben kız kocamı ayarttı aman allahım kocam elden gidiyor tü kaka o.. kız benim kocam bitane demişim gibi. Ben zaten hiçbir zaman boşanmak için konu açıp yorum yapmadım. Boşan diyenler tabi ki olacak herkese saygı duyuyorum lakin sizinle aynı fikirde olmadığım için ya da olanlar olmadığı için kimseyi suçlayıp bu kadar acımasız yorumlar yapılamaz, yapılmamalı. Ben konuyu destek için açtım bazı cevaplar kanımı donduruyor. Bu durumu gerçekten yaşayıp babası tü kaka diyip bebeğinizi aldırabilirsiniz soluğu avukatta alabilirsiniz ama o sizsiniz ama insanlar sizin bu fikrinize de saygı duyar. Boşanmayacağım diyene de saygı duyulması gibi. Eşimi savunduğumu iddia eden arkadaşlar var Allah aşkına öyle bir yorumum varsa alıntı yapsınlar. Kızı suçlayıp o.. dediğim bir yorum varsa onu da görmek isterim. Sakin ve makul olduğumdan bahsedilmiş. Ne yapmalıydım çığlık çığlığa bağırmak mesela.
Bebek meselesine gelince yine yine ve yeniden söylüyorum biz korunuyorduk bir kaza sonucu oldu beklemiyorduk kürtaja da karşıyım bebeğimi öldürmedim öldürmem. Onun hiçbir suçu yok Allah'ın verdiği bir can neticede. Alırsa o alır benim ne haddime.

kimse o kız git o fotografları direk ailesine göster susup bi köşede oturup ağlarsan yine aynı olayla karşılaşırsın elinde fotograflarda var bende bütün hıncını çıkar içine atıp sen üzülme rezil et ikisinide

Ben bu yoruma katılmıyorum, eşinin büyük bir hata yaptığı belli; ama iş fazla büyürse sende eşinde çok fazla yıpranırsınız.
Eşini hemen affet demiyorum, en önemlisi eşinin hatasını bir şekilde farketmesi.
Ve ne kadar yanlış olduğunu anlaması...

Yani sen bunların garantisini veriyosun ?? pes.. arkadasının annesine gelince hamile kalmamayı deneseymiş keşke daha öncesinde.. ayrıca kızın para mevzusuyla cok bağlantılı buldum ben olayı parayı yollayaymış iyiymiş..kuzenini okuyamadım ama az önceki örnekten kafamda şekillendi ilgilenemiycem.. günahsız bi bebege babasının yukunu yuklemiş olmak zaten onun canına kıymakla eş anlamlı bilmem anlatabildim mi?:34: mantıklı insan..

Siz arkadaşımı tanımadan ne demeye çalışıyorsunuz?Arkadaşımın annesi çalışmıyor bu kız üniversitede okuyor babası kanunen para göndermekle yükümlü.Bu kıza babası da para göndermezse kız geçimini nasıl sağlasın?Babasıyla arası hiç bir zaman iyi değildi babası sevmiyordu kızını.Kuzenimle olan olayı da üşenme oku bi zahmet.

İleride o sapık adam kendi kızına bile yan gözle baksa daha mı iyi o çocuğu aldırmaktan.İleride o çocuğa senin baban sapık demeleri daha mı iyi?

Allah aşkına bu kadar duygusal olmayın ya,hala masallara inanıyorsunuz galiba.Gerçek dünyaya dönün biraz.Bu kadın eşinden boşanırsa kucağında çocuğuyla baba evine gitmekten başka ne yapacak?Ama çocuğu aldırırsa belki kendisini sevebilcek daha iyi birisini bulur.Hem bir sapığın çocuğu olacağına hiç dünyaya gelmemiş olması,o sapık adamın kötülüklerinden bu şekilde kurtulması bence daha iyi olur.Bunlar benim görüşlerim.Konu sahibine de başka herhangi birisine de görüşlerimi diretmiyorum.Benim mantığım bu siz de bana hayalperest,duygusalca yaklaşımlarınızı diretmeye kalkmayın.

Hele ki arkadaşımı tanımadan onun hakkında bu şekilde densiz bir yorum yapmaya da kalkmayın.Siz kimsiniz ki benim arkadaşım hakkında bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz?

Ve merak etmeyin konu sahibi bizim yorumlarımızı okuyup da düşük yapmaz,eşinden de ayrılmaz.Prezervatifin yırtılması sonucunda hamile kaldığı o çocuğu şuan bir can simidi olarak görüyor ona sıkı sıkı tutunur.Kocişi ondan ayrılıp elalemin çocuklarına göz dikmesin diye tutunur.Size başka bir cevabım olmayacak.Sizin mantığınızla benim ki bir değil,birbirimizi anlamıyoruz boşuna polemiğe girip ceza yemek istemem.İyi geceler size.

Kimse bebegi aldır demedi, ''ben olsam'' dedi.
Ben de dahil.
Ve evet bir oglum ve bir kızım var.
Anne olmanın sadece dogurmak olmadıgını çok iyi bildiğim için söylüyorum bunu

Bu dünyada babası tarafından ne yaşayacagı meçhul bir bebegi dünyaya getirmezdim.
Ola ki boşandım, boşansam da her daim yasalar önünde babası olacak ve görecek.
Aklım kalırdı sürekli...

Bunlar benim şahsi görüşlerim...
e dışrıda da birsürü sapık var cani olmak için böyle babaya ne hacet !onlar tarafından da ne yaşayacağı meçhul aklınız kalacagına kıyın canına gıtsin... pes! annelik doğurmaktan ibarettir gibi saçma bi fikri herhalde kimse savunmaz çok bi matah gelmedi yani bana..annelik koruyabilmektir yetiştirebilmektir tamda bu konuyla ilgili öyle sıkıya gelince aldırmak değil .. ama şahsi görüşlerim diye belirtmişsiniz saygı duyuyorum tabi..

Back
X