Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Ezikliğe bak. Askeri personele çamur atan bu şahsı moderatörler görmüyor mu? Hadsizliğe bak! O askeri personel sayesinde gece rahat uyuyorsun! Kurban ol sen onlara! Resmen eğitimli ve başarılı insanlara hasetinden çamur atmış. Kendin diyorsun alt tabaka Müge Anlı'da diye. Neden acaba?

Son düzenleme:
Sizin adınıza çok üzüldüm konunuzun sizi rahatlatacak yıl gösterecek olması gerekirken daha da yıpratmasına ayrı bir üzüldüm. Bence şu an sadece bebeğinizi düşünün öyle ya da böyle ortada hoş olmayan bir durum var ve bunu siz uzaktan konuşmalarla çözemezsiniz. Bu konuyu eşiniz nasıl savunsa aklınızda soru işareti kalmadan kapatabilirsiniz onu düşünün. Eğer hiç bir açıklama sizi tatmin etmeyeceksen ki tatmin edecek bir açıklama ne olabilir bilmiyorum. Gerisini düşünmeyin a olayı da olsa b de olsa ne yapmak istediğinize karar verin. Detayları öğrenmek bu süreçte sizi rahatlatmaz aksine strese sokar bugünler gelir geçer ama bebeğinizin bu zamanları bir daha geri gelmez.Siz onunla ilgilenin inşallah Allah da önünüze öyle bir çıkarır ki yalanlarını yüzlerine vurabilirsiniz. Hiç incinmeden çok güçlü bir şekilde bu olayın altından kalkabilmenizi diliyorum

Bence eşinizin arkadaşı değilde arkadaşının karısı atmış olabilirmi, sonuçta o mesajları siliyorsa, kad7nın attığı mesajlarıda silebilir. Bencede sesizce takip edin, gerekirse iş çıkışı biryerlere gidicsm dedipü zaman peşinden gidin arabayla gidiyorsa yakın bir arkadaşınızdan takip etmeai için yardım alabilirsiniz. Gidip konuşsanızda inkar edecekşerdir sebep ne olursa olsun.

Böyle iğrenç bir durumda benim bile eşimi aklayasım var çünkü nefse kolay gelen bu maalesef

Ablacığım konu açık ve net. Duygusal yaklaşıyorsunuz evet ama bu asla masum bir şey değil. İki tane swinger fantezisi olan adam var ve başınızı derde sokabilecek biriyle evlisiniz. Ben o evde o adamla bir saniye kalamazdım. Sizin uygunsuz fotolarınızı karşı tarafa atmadığının garantisi yok.

Lütfen saf olmayın, uyanık olun. Bu mevzunun ucunun iyi bir yere çıkması imkansız. Bu adamdan kurtulmaya bakın.

Sizin konunuzu okuyunca aklıma eşimden önceki erkek arkadaşım geldi,böyle bir muhabbet yüzünden ayrıldım.İlişkimiz Allahtan çok yeniydi yani aramızda hiçbir şey geçmemişti başbaşa kalsak neler olurdu kestiremiyorum..Neyse birgün mesajlaşıyoruz bana “evlenirsek seninle çok güzel fantezilerim var misal komşunun eşi çok güzel olur onu hayal ederek onun ismini söyleyerek sevişmek isterim ben,sen de onun eşini hayal ederek sevişirsin buna izin verir misin nasıl karşılarsın?” demişti.Önce sakince tekrarlattım çünkü yanlış anladım herhalde dedim,tekrarladı ve o dakikada benim için bitti,genel olarak çok ince,üniversite mezunu (yani gayet gezmiş görmüş geçirmiş,bi açlığı yok) aklı başında hatta kıskanç olan bu adam cinsellik söz konusu olunca kendini kaydedebilecek biriymiş dedim..
Bazı adamlar da demek ki böyle.Ama İyice yaygınlaşınca da normalleşti sanırım

Sizi faceten engelleyen bence adam. Bu arada sizin fotolarınızındiger adamda olmadigine emin misiniz?

Bu mesajın ciddi yazıldığını düşünmüyorum

Ay yanlislikla mi yapmis acaba bu nasil bir fantezi ya Allah askina delircem ne anliyolar namusu olan insani millete pazarlamaktan ya saka gibi..
Allahtan o kizin yerinde degilsiniz cok sukur

Konuyu neresinden tutarsan tut elde kaliyor malesef..
Esiniz ve arkadasi bariz sapkinlik icinde, bazi sitelerde bu turden arayislari olan ucubeler birbirlerini bulup, eslerinin, sevgililerinin vs. Fotolarini paylasip yatak odasi hikayelerini anlatiyormus.

Muhtemelen esiniz olacak hodukde sizin fotolarinizi atti,
Yok eli kaymismista yanlislikla atmismis, oldu canim oldu..

Ay yanlislikla mi yapmis acaba bu nasil bir fantezi ya Allah askina delircem ne anliyolar namusu olan insani millete pazarlamaktan ya saka gibi..
Allahtan o kizin yerinde degilsiniz cok sukur
Hayır yanlışlıkla falan yapmamış, “ne bu şimdi” dediğim de “izle” dedi. Sanki kaybettiğin adama dön bir bak istedim der gibi ima etti anlayacağınız.
Kesinlikle bi garezi vardı bana veya yediremediği bi’ şey ki yollamış olmalı. Namus mu?
Adam bana “kankalarım seni çok beğeniyor övdüklerinde g*tüm kalkıyor” diyen birisi.
Konya ovasından kurtuldum adeta.

Aslinda onu genel konusmustum bu konu icinde yani bu esini baskasiyla iliskiye girdirme durumuna
-yazarken bile igrendim
Gercekten ucuz atlatmissin yani gidip bi kurban kes ciddiyim.........................

Yada ben eşiyim diye sizi baskasida aramış olabilir ayarlamıştır birini konu kapansın diye bide wahatsap bı silip tekrar yükleyince resimler geri geliyor diye biliyorum gerçekten mide bulandırıcı bı konu allah yardımcın olsun

Şimdi ilk olarak birinin dediği diğerini tutmadığı için açıklamalarının mantıksız ve yalan olduğu ortada. Kadının haberinin olup olmamasının önemi var mı ki? Bence yok. Eşiniz her türlü art niyetli. İyi niyetli olsa karşı taraf ilk defa foto attığında tepkisini gösterir devamına müsade etmezdi.
Bence eşinize her şeyi kanıtlamazsa boşanacağınızı söyleyin. O kendini aklamak zorunda. Ki aklayamayacak. Ama sizin kararsızlığınız bitecek en azından böylelikle emin olacaksınız. O mesajları geri getirsin bi şekilde. Gerekirse mahkemeyle o konuşmaların dökümünü çıkarsın göstersin size.

Bende sorun var bu adamlari buluyorum derskm meger bunlarkn sayisi cokmus bdv yi okuyunca anladim.benim eski erkek arkadasim uzerine idrarimi yapmami istemisti.ayrildim.
Eski esimde baskasiyla beraber oldugumu hayal ederek sevisirdi.bana transparan tayt alirdi disarda giymezsem de olay cikarirdi.kavga ederdi.hayir transpatan tayt giyerim ama yeri var diyordim.yani kalkip da araba tamircisine goderken transparan tayt giydirmek icin zorlamak.!? Basta anlam verememistim bj hareketlere.sonra cark etti.neler yasadkm ben ya valla.toplum bozuk ciddi bozuldu.neden bilmiyorum

Onemli.majkemede lazim hepsi

Yahu biliyorum böyle fanteziler olduğunu, başka yorumlarda yazdim zaten de bu derece üçlü eşli sevişme olaylarına giren insan sapkindir ve o kafadaki insanlar için Twitter bulunmaz bir nimet mesela. Sw.nger yazıp arstirsaniz görürsünüz. Bir kere bakmış bulundum travma oldu. Ayrıca 12 saat uzaklıkta yaşıyorlarmis yıllardır görüşmemisler falan filan. Neyse adam masum demiyorum bariz bir yalan var ama altından öyle grup fantezisi falan çıkacağını sanmıyorum. Önüne gelen detayları okumadan etmeden emziren kadına grup yapacaklar seni de katacaklar falan yazıyor, yorumum onlaraydi.

Her sevgilisini böyle kaydedip bir sonrakine atmıyordur umarım pis herif. Sinirle İnternete yay diye bekledi belki de. Kızın haberi de yoktur Allah bilir çekildiginden

Onu bilemeyiz kesin olarak.
Sapkınlık tek yönde ya da boyutta kalmıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…