bulunan dedimOgretmen ust duzey basarili tabaka mi ?
Bence ortak cinsellik var olayın içindeKadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı
Dalga geçilecek bir durum mu..Ayıp ya ayıp..Millete malzeme çıkmış burdanBunu yazmaya gelmiştim bende her şey o kadar açıkkiadamı 3lüye davet etmişler bi sonraki aşama kadınıda dahil etmek
Kadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı
Konunuzu kapattirmayin bence hanımefendi..Öfke ile yanlış hareketler yapabilirsiniz..Burda aklı başında hanımların önerileri size yardımcı olabilir..El insaf şu msjlarınızı gönder demeden bir de vicdan süzgecinden geçirseniz. @Mune konumu kapatırmısınız lütfen.
Ogretmen ust duzey basarili tabaka mibüyük ihtimal sizler öğretmen eşler askeri personel vs
işte alt tabaka dediğimiz insanlar müge anlılara esro erollara düşüyor
daha eğitimli kültürlü bulduğumuz böyle insanların içinde neler dönüyor
nerde aşırı sapkınlık varsa zaten daha eğitimli başarılı üst düzey gelir guruplarında görülüyor GENELDE
biz insanlar garip varlıklarız vesselam
Ogretmenligi kucumsemedim ne munasebet.boyle mi goruluyorntoplumda diye teyit etmek icin sordumİki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların öğretmenliği küçümsemeside ayrı bir ironi.
İnanın öfkeli ya da çok şaşkın vs değilim çünkü daha öncede yazdım 3. Vukuat aynı şekilde olan. Bu arkadaş 3 tür eşime fotoğraflar atıyo ben farkedince saçma sapan yalanlar söylüyorlar eşimle birlikte. Ve iki tarafta whatsapp konuşmalarını siliyorlar adamda sildiğini söyledi yani ulaşamıyorum hangi muhabbet içinde fotoların yollandığına. Kadın diyoki ben eşimden asla beklemem böyle birşey ikisinin ima ettiği şu ki adam bir kere yollamış ama eşim düğün fotolarını silip o iki fotoğrafı silmediyse eşimle ilgili birşey var o kadından hoşlanma vs belki. Şimdi bir arkadaşın dediği gibi sakin konuşacağım eşimin ağzından bir itiraf almam gerekiyor bu iş düğün fotoğrafı işi de değil dekolte işi de değil inanmıyorum. Konu kapatılmasına gelince bazıları çok acımasız cidden sütüm etkilensin istemiyorum daha lohusalığım bitmedi. Bazıları da inatla ara sayfaları okumadan aynı şeyleri yazıyorlar bana hiç bir faydası olmuyorKonunuzu kapattirmayin bence hanımefendi..Öfke ile yanlış hareketler yapabilirsiniz..Burda aklı başında hanımların önerileri size yardımcı olabilir..
Sizi üzmek istemezdim ama konunuzu okur okumaz aklıma gelen buydu yani. Neler duyuyor ve okuyoruz bence sizde artık gözünüzü açınEl insaf şu msjlarınızı gönder demeden bir de vicdan süzgecinden geçirseniz. @Mune konumu kapatırmısınız lütfen.
Sizede zina davası açıcam karın da artık mahkeme celbini alınca öğrenir şimdi facede karının akrabalarını buldum onlara da atıyorum fotoğrafları dedim. Korkup kendi anlattı demekkiKadın nasıl aradı sizi, hani adam kadının hamile olduğunu, duymasını istemediğini söylemişti. Nolmusta söylemiş kadına?
Ee bunu duyunca kadın dememiş mi kim neyi farketti, ne önlemi, diye. Kadın sizin sandığınız kadar masum değil bence.
Kadınin boy boy fotoları geziyor elalemin telefonunda ama yinede o eşini akliyor .
Hem madem ortada kötü bir şey yok sizi niye engelledi bu adam, yakın arkadaşının esisiniz sonuçta, guvenemedim ondan engelledim demek tam aksine sizin ne diyeceginizi biliyor ve sizinle konuşmak istemiyorum, demektir.
Pek aklıma yatmadı bu karı kocanın dedikleri. Bunlar siz öğrenince panik olup, ne diyeceklerini şaşırıp, ellerine yüzlerine bulaştirdilar bence
3lü demenizi geçiyorum en son kadını da ekleyecekler dediğiniz kadın ben oluyorum hoş mu bu mesajSizi üzmek istemezdim ama konunuzu okur okumaz aklıma gelen buydu yani. Neler duyuyor ve okuyoruz bence sizde artık gözünüzü açın
Bu üçüncü olay demişsiniz. Diğerlerinde kendini nasıl akladı? Yani inanıp evliliğe devam etmişsiniz. Gerçekten eşinize mi inanıyorsunuz?İnanın öfkeli ya da çok şaşkın vs değilim çünkü daha öncede yazdım 3. Vukuat aynı şekilde olan. Bu arkadaş 3 tür eşime fotoğraflar atıyo ben farkedince saçma sapan yalanlar söylüyorlar eşimle birlikte. Ve iki tarafta whatsapp konuşmalarını siliyorlar adamda sildiğini söyledi yani ulaşamıyorum hangi muhabbet içinde fotoların yollandığına. Kadın diyoki ben eşimden asla beklemem böyle birşey ikisinin ima ettiği şu ki adam bir kere yollamış ama eşim düğün fotolarını silip o iki fotoğrafı silmediyse eşimle ilgili birşey var o kadından hoşlanma vs belki. Şimdi bir arkadaşın dediği gibi sakin konuşacağım eşimin ağzından bir itiraf almam gerekiyor bu iş düğün fotoğrafı işi de değil dekolte işi de değil inanmıyorum. Konu kapatılmasına gelince bazıları çok acımasız cidden sütüm etkilensin istemiyorum daha lohusalığım bitmedi. Bazıları da inatla ara sayfaları okumadan aynı şeyleri yazıyorlar bana hiç bir faydası olmuyor
Diğer çift eşinizi suçluyor. Acaba "sen suçlusun boşanıp herkese rezil edicem" deseniz olayları(neler varsa artık) itiraf eder mi eşiniz.İnanın öfkeli ya da çok şaşkın vs değilim çünkü daha öncede yazdım 3. Vukuat aynı şekilde olan. Bu arkadaş 3 tür eşime fotoğraflar atıyo ben farkedince saçma sapan yalanlar söylüyorlar eşimle birlikte. Ve iki tarafta whatsapp konuşmalarını siliyorlar adamda sildiğini söyledi yani ulaşamıyorum hangi muhabbet içinde fotoların yollandığına. Kadın diyoki ben eşimden asla beklemem böyle birşey ikisinin ima ettiği şu ki adam bir kere yollamış ama eşim düğün fotolarını silip o iki fotoğrafı silmediyse eşimle ilgili birşey var o kadından hoşlanma vs belki. Şimdi bir arkadaşın dediği gibi sakin konuşacağım eşimin ağzından bir itiraf almam gerekiyor bu iş düğün fotoğrafı işi de değil dekolte işi de değil inanmıyorum. Konu kapatılmasına gelince bazıları çok acımasız cidden sütüm etkilensin istemiyorum daha lohusalığım bitmedi. Bazıları da inatla ara sayfaları okumadan aynı şeyleri yazıyorlar bana hiç bir faydası olmuyor
Evet korkmuş olabilir.Sizede zina davası açıcam karın da artık mahkeme celbini alınca öğrenir şimdi facede karının akrabalarını buldum onlara da atıyorum fotoğrafları dedim. Korkup kendi anlattı demekki
Hanımefendi o fotoları gördüğünüzde aklınıza ne geldi ? Bir adam karısının fotoğraflarını neden başkasına atar ? Belki sizinkilerde adama atıldı. Oofff neyse bakın benim size tavsiyem şu olur : lohusa imişsiniz bence konuyu kapattırın sonra oturup eşinizle konuşun. Doğruyu söyle bana bi hata yapmışsındır deyin. Arkadaşıyla da tamamiyle bağlantısını kesmesini söyleyin. Bi süre sakinleşmeyi bekleyin. Eğer varsa bir şey zaten tekrar yakalarsınız.3lü demenizi geçiyorum en son kadını da ekleyecekler dediğiniz kadın ben oluyorum hoş mu bu mesaj
Birinde işte dekolteli giydiği için kavga ediyorlarmış banada attıki abi sence haksızmıyım vs dedi eşim. Diğerinde sarışın bir kadın resmiydi onun hesabını arkadaşına sormuştum eski bir tanıdık bugün yolda karşılaştım abime anlattım hatırlamayınca resmini attım dedi ben sert çıkınca özür diledi Bi daha olmaz falan diyip. Bu arada bugün öğrendim o sarışın kadın eşimin eskiden takıntılı olduğu biriymiş o yüzden atmış fotoğrafı. 3.süde bu olayBu üçüncü olay demişsiniz. Diğerlerinde kendini nasıl akladı? Yani inanıp evliliğe devam etmişsiniz. Gerçekten eşinize mi inanıyorsunuz?
Dekolte giydi diye kavga edip dekoltesini arkadaşa atmakta tövbe estağfirullah yani. Çocuğa anlatsak inanmazBirinde işte dekolteli giydiği için kavga ediyorlarmış bankada attıki abi sence haksızmıyım vs dedi. Diğerinde sarışın bir kadın resmiydi onun hesabını arkadaşına sormuştum eski bir tanıdık bugün yolda karşılaştım abime anlattım hatırlamayı can resmini attım dedi ben sert çıkınca özür diledi Bi daha olmaz falan diyip. Bu arada bugün öğrendim o sarışın kadın eşimin eskiden takıntılı olduğu biriymiş o yüzden atmış fotoğrafı. 3.süde bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?