- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
Aslında çok saçma yalanlar söylemişler ama insan inanmak istiyor bazen. Bu defa ipin ucunu bırakmayın.Birinde işte dekolteli giydiği için kavga ediyorlarmış banada attıki abi sence haksızmıyım vs dedi eşim. Diğerinde sarışın bir kadın resmiydi onun hesabını arkadaşına sormuştum eski bir tanıdık bugün yolda karşılaştım abime anlattım hatırlamayınca resmini attım dedi ben sert çıkınca özür diledi Bi daha olmaz falan diyip. Bu arada bugün öğrendim o sarışın kadın eşimin eskiden takıntılı olduğu biriymiş o yüzden atmış fotoğrafı. 3.süde bu olay
Ohoo neler neler oluyormuş. Bu konudan da böyle bir şey cıkacak bence. Ben kadının habersiz olduguna asla inanmadım.Oluyormu öyle şeyler ya. Allahım sen esirge nasıl bi zamanda çocuk yetistiriyoruZ
Cevabınız için teşekkür ederim .Ogretmen ust duzey basarili tabaka mi
Ogretmenligi kucumsemedim ne munasebet.boyle mi goruluyorntoplumda diye teyit etmek icin sordum
Bu ulke ancak iyi kazanan,iyi ahlakli ve donanimli ogretmenlerle kalkinabilir.inanin her seyin basi egitim.toplumda eskiden bj sey olamazsan ogretmen ol algisi vardi bu yikilmis demek ki ona sasirdim.eksik ifade ettiysem ve kirdiysam ogretmenlerimizi ozur dilerim.
Bende ilk önce öyle düşünmüştüm ama kadın fazla sakin. Her kadın ilk duyduğunda bi acaba mı diye düşünür bence.Bence kadının haberi yok. Tamamen adamla kocanızın arasında dönen bir muhabbet. Sapkınlık. Ve çok üzülerek söylüyorum ki tahminim sizin fotograflarımıza da karsı tarafa gönderilmiştir.
Lohusa döneminizde bunları yaşamanıza çok üzüldümİnanın öfkeli ya da çok şaşkın vs değilim çünkü daha öncede yazdım 3. Vukuat aynı şekilde olan. Bu arkadaş 3 tür eşime fotoğraflar atıyo ben farkedince saçma sapan yalanlar söylüyorlar eşimle birlikte. Ve iki tarafta whatsapp konuşmalarını siliyorlar adamda sildiğini söyledi yani ulaşamıyorum hangi muhabbet içinde fotoların yollandığına. Kadın diyoki ben eşimden asla beklemem böyle birşey ikisinin ima ettiği şu ki adam bir kere yollamış ama eşim düğün fotolarını silip o iki fotoğrafı silmediyse eşimle ilgili birşey var o kadından hoşlanma vs belki. Şimdi bir arkadaşın dediği gibi sakin konuşacağım eşimin ağzından bir itiraf almam gerekiyor bu iş düğün fotoğrafı işi de değil dekolte işi de değil inanmıyorum. Konu kapatılmasına gelince bazıları çok acımasız cidden sütüm etkilensin istemiyorum daha lohusalığım bitmedi. Bazıları da inatla ara sayfaları okumadan aynı şeyleri yazıyorlar bana hiç bir faydası olmuyor
Yo yanılıyorsunuz.Ay ben bu direkt grup grup diyenleri anlamıyorum iki tane fotoğraftan nasıl vardınız bu kanıya? Net bi sey yokken niye gaza getiriyorsunuz kadını emzirdigi bebeği varmış biraz daha sakin olsanıza. Grup yapacak kadar sapık olan insan normal fotoğrafını mi yollar. Kadın başından beri diyor ki sıradan fotoğraflar oyle sevgiliye falan yollanacak türden şeyler değil diyor. ben twitter'da gördüm bu eşli grup olaylarını, görmez olaydım. profile bile direkt şeylerini koyan manyaklar bunlar. Yanlışlıkla profillerine girseniz hayatı sorgularsıniz öyle travmatik. Bu kafada olan adamin arsivinde gönderecek bin tane fotoğraf vardır emin olun taktınız Bi grup da grup grup da grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?