Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Bu konuya gerçekten çok üzüldüm ve karşı taraflara sinir oldum. Kadının sizi engellemesi çok dikkat çekici. Sanki fotoğrafları dikkat çekmesin diye kendisinden değil de eşinin whatsappndan atmış gibi.

Dideginiz gibi olsa bu kadar fatkli yalanlar soulemezler bariz bi sey var saklamaya valisiuorlar
Tüm yorumları ve güncellemeleri henüz okuyamadım. Yavaş yavaş okuyorum. Er geç gerçekler çıkar ortaya, yalancının mumu yatsıya kadar yanar, hiçbir şey sonsuza kadar gizli kalmaz. sakin ve yapıcı olmak lazım. İnsanlar bazen aptaldır ve özrü kabahatinden büyüktür. Belki geyik için atıldı fotolar ve bunu örtmek için gerizekalı yalanlar söylüyorlar.

Nasıl bir cengaveri kaybettiğini gör demiş herhalde . Ne manyaklar var . Iyi yırtmışsınız

Diğerleri umrumda olmaz eşimin kafasını kırarım sonra da boşarım. Boşa maval okumasın, hangi erkek abi bak haksız mıyım diyerek karısının fotolarını yollar ki

Anlayamadim ne demek istedigini

Ben sana espri yaptim. Kocaman kadinsin ortamlari elbette olcup tartiyorsundur.

cok uzuldum ya
once o resmı gonderılen kadının haberı yok sanarak okudum guncellemeyı gorunce yıne kemalım yapmaz dıyen bır kadın daha salaklıgına doymasın
dava acıcam demıssınız gelısmelerı yazarsanız sızın durumunuza benzer durum yasayanlar ıcınde yonlendırıcı olur

gecmıs olsun bır hayvanla evlıymıssınız maalesef
karsı taraf cıftler ıcın bırsey demek ıstemıyorum burda oyle acayıp konular okuduk kı sapıklıklarına sapıklık eklenmıs artık ne dıyecegımı bılemıyorum gercekten

Canım anlattıklarından ben bunu çıkardım esin seni arkadaşının eşiyle aldatiyor olmasın arkadaşının atması falanda bana bahane yalan gibi geldi açıkçası ki benim esimde arkadaslariyla konusuyor falan ama mesajları silmiyor eşinin mesajları silmeside bana mantıklı gelmedi bence daha dikkatli ol bula biliyorsan kadının numarasını bul eşinin telefonundan her yere bak akşamları eve gelince numarasını engelleyede bilir canim

Gerizekalı kadın böyle bir adamla evli kalmaya devam etsin savunsun.. yarın daha ileri gittiğinde görür gününü.. Evet aşk yuva koca önemli ama onur şeref hepsinden daha onemli

WhatsApp uygulamasindan eğer mesajları yedekle seçeneği açıksa uygulamayı silip tekrar yüklediğiniz de eski mesajlar geri geliyor Bunu bı deneyin o yazışmaları inceledikten sonra karar verirsiniz Hiçbir koşulda sağlıklı görünmüyor durum ; Benim eşimin resim gönderdiğini bilsem Allah yardimcisi olsun yani

Cok zor bir durum...hem hic bir sey olmamis gibi, hem de cok kotu seyler olmus gibi. Allah yardimciniz olsun

Kemalim yapmazdır o

Sizede zina davası açıcam karın da artık mahkeme celbini alınca öğrenir şimdi facede karının akrabalarını buldum onlara da atıyorum fotoğrafları dedim. Korkup kendi anlattı demekki
Bu singer filan takılanların genelde sahte hesapları olur birden fazla face yada twitter yada bir siteleri vardı bunların aklıma gelmiyo simdi.. o yüzden sana dedigim su eşinin tlf google dan ve uygulqmadan arada bir bak başka hesap varmı diye.. çıkış yaptıktan sonra silse bile bakmalarindan birinde unutur silmeyi elbet

Bu göster amcalara pipini aslan oğlum milli olmuş vakası.. adamlar yaptıklarının skorunu hesapliyo.. sana da nispet amaçlı göndermiş bak nasıl iyi yapıyorum harikayim diyerekten.. takdir almak istemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…