Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Kadın kocasının telefonundan niye atsın kendi telefonundan atar, deli mi kadın kocasının telinden atsın kocasının direkt haberi olur bundan.
Resimleri atıp sonra siler kendininkinden atarsa kocasi farkedebilir bu numaranin sende ne isi var gibilerinden

Kadına mesaj atmanız doğru bir adım değil gibi ama bir taraftan da kadının sizi engellemesi şüphe uyandırıcı.

Başkan maşkan cevapta vermiyon yazan kadinda olabiilir. Erkek ismiyle kaydedilmis olabilir kadin. Ajan gibi takip edin ya da ettirin. Kadinin engellemesi anormal evet akli olsa engellemez oyun oynardi ama. Ne cikacak burdan kestiremedim ben.

Böyle bir durumda yasal olmasa bile ya dedektif tutardım ya da hacker. Bu mesele ne sızım arastirmanizla çözülür ne de onların söyledikleriyle.

Şaka mı bu ayol? Neler dönüyor dünyada ben epey uzak kalmışım agzım acık okudum. İnanamadım valla ne demek ya

Konu sahibi lohusasın önceliğin bebegin olsun,kendini çok yıpratmadan halletmeye çalış ama çok karışık bir konu ve bunu yalnız çözemezsin. Etrafın da güvenebileceğin birine anlat ve yardım iste.Belli ki masumane bişey değil altın da mutlaka farklı bir durum var ve sakın olayın üstünün kapanmasına izin verme. Eşinin telefonun da fotolar duruyorsa kendi telefonuna da gönder, olur da inkar edecek olurlarsa elin de kanıtın olur. Umarım bu durum sen ve bebegin hasar görmeden çözülür. Allah yardımcın olsun

"Salak eşimin üzerine kaldı, kadın eşini temize çıkardı" diyorsunuz ya tamamdır, siz de eşinizi ufaktan ufaktan haklı çıkaracak, "onlar boşanmıyor biz niye boşanalım" deyip konuyu kapatacaksınız belli. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…