Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Eşiniz sizi yakın arkadaşıyla aldatıyor ve isin kötüsü siz hariç herkesin haberi var altından hayırlı bir sonuç çıkma durumu sıfır

Hiç şaşırmadım aslında karısıyla girdiği ilişkiyi umuma açık paylaşanlar varken.....

Konu sahibi son durum nedir ?
Iyi misiniz siz ve bebeginiz ?
Eşinizle konuştunuz mu?

Ya ben anlamadim simdi. Bunlar uclu mu takiliyor? Konu sahibin kocasi kadinla beraber ve kadinin kicadi da bu durumu biliyor mu nedir biri beni aydinlatsin. Ucu de ayri ayri yalan soyluyorsa bunlar uclu mu takiliyor?

bulunan dedim
ekranlara bakarsanız onların karşısında elbette öyleler
gelir ve eğitim düzeyi arttıkça ekranlara düşmeyen daha vahim şeyler yaşanıyor

Eğitimle doğru orantılı yani sapkınlık ama bu sapkınlık ekranlara düşmüyor he !

Allah adı veriyorum bak ne içiyorsanız bana ondan 1 kasa yollayın !

Konu bitmiş bende hortlattım pardon .... Kötü içerik raporu gelince bir anda gaza geldim ...
Kotu icerik raporunu gonderen ve atar yiyen bir uye olarak burdan belirtmek istiyorum ki o an okudum icin kib ledim siz daha once ceza vermişsiniz zaten ama bi daha verin . Kocam asker sınırda afedersiniz g.tu çıkıyor. Densizin dedigi lafa bak sinirlenmemek elde mi ?
Haa bi de demek istiyorum ki kisi kendinden bilirmiş işi dmeek ki okumuş mevki sahibi icnde böyle sapkinliklari var ogretmen asker falan hayal ediyosa !
Ban yemek istemiyroum o baslatti

Hani ergenler sevgilisini ama değer veröeyip kullanacağını diğer arladaşlarına atar gösterir de hiçbirmaklı başında erkek tutup dekolteli fotografını başka erkeğe atmaz. Hayayın olağan akışına aykırı bu.

Eğitimle doğru orantılı yani sapkınlık ama bu sapkınlık ekranlara düşmüyor he !

Allah adı veriyorum bak ne içiyorsanız bana ondan 1 kasa yollayın !
Ezikligin dışa vurulmuş hali olarak görüyorum bu tip düşünceleri.Eğitimli gruba dahil olamayan bazı kişiler bu şekilde kendilerini tatmin ediyorlar galiba.Amaaaannn onlarda okuduysalar ne olacak ,okula gidip o ....u olacaklar diyen grubun zihniyetleri bunlar iste.

Adam bir kere evliyim diye yalan söylüyor bence yada evli olduğu halde bu ticareti yapıyor. Yani bine vi pazarlama

Ne oldu acaba konu sahibi son durun nedir

Hep böyle oluyor ne zaman bu tarz bir konuyu takip etsem hiç bir sonuca bağlanmıyor millet bi de uğraşmış o kadar yazmış ama sonuç yok insanlara yazık valla
Aynen katiliyorum, insanlar sadece sorunu oldumu yaziyor cevaplardan sonra tatmin oldu mu yazmayi birakiyor.

Aynen katiliyorum, insanlar sadece sorunu oldumu yaziyor cevaplardan sonra tatmin oldu mu yazmayi birakiyor.
Aynen öyle kac oldu böyle şeye denk geliyorum kesin boşanma falan olmayacak barismislardir bile biz de burda kendi kendimizi yiyip bitirelim

Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?

Onu bunu bilmem de ortada nahoş olan bir durum var, o kesin. Şimdi ortada bir kadina ait açık veya mahrem sayılabilecek fotoğraflar var. Iyi niyetli olup esinizin hakli ve durust (dogru konustugunu) oldugunu var sayalim. Diyelim ki arkadası soyledigi gibi bir sebepten dolayi esinize fotoyu attı. Eşiniz fotograflari silmek yerine (hadi bunu da geciyorum silmeyi unutmus olabilir) neden whatsupp gorusmesini sildi. Misal esinizde telinden konustugu tüm wp konusmalarini silmek gibi bir takıntı var mı? Eger diger konusmalar duruyor ama sadece o arkadasiyla olan konusmayi sildiyse zaten kesin bir şey var.

Esinize "madem ortada falsoluk bir durum yok o zaman iki ağız (esiniz ve arkadası) neden farkli konusuyor" diye sordunuz mu? Eger esiniz dogru konusuyorsa, o sildigi yazislamari yeniden yukleyip size okutacak baska caresi yok. Birlikte telefoncuya gidecekseniz, telefoncu wp konusmalarini yeniden yukleyecek ve ve siz o yazismalari acip birlikte tek tek okuyacaksiniz. Yapilmasi gereken şey bu.

Arkadaşım bakan yok yorumlara boşuna yorulmayin

ya kadın da işin içinde. hiç inandırıcı gelmedi onun söyledikleri de. önce paniklediler sonra uydurmaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…