- 26 Ekim 2016
- 31
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi Kocasinaasikk
-
Kocamı seviyorum çünkü nickimin bi anlamı yok şuandanickiniz çok manidar.
birincisi sizin 11 yaşında çocuğunuzmuş gibi her akşam adamın telefonunu kurcalamanız çok aşağılayıcı.
ikincisi adamın bu tip şeyleri özellikle aratıp bakması daha da aşağılayıcı.
biraz körler sağırlar olmuş.
ama madem adam vazgeçmiyor siz vazgeçin ve bakmayın.
Eşim işten geldiği zaman telefonunu elime alıyorum bugün ne yapmış kim aramis kimle konuşmuş diye..
Esinizin baska kadinlarin etek alti firikikleri aratip izledigini ve disarda da baktigini bilerek ona olan sevginiz guveniniz bi sirkelenmedi mi?Eşim işten geldiği zaman telefonunu elime alıyorum bugün ne yapmış kim aramis kimle konuşmuş diye.. zaten işten gelip yemek yedikten sonra hemen teli eline alır ya okey oynar ya sosyal medyaya girer.. biraktigi zaman alır bakarım neler yapmış diye, sürekli goglede bilmem şöyle frikik bunun etek altı vs.şeyler aratip izlediğini görüyorm bi kere söyledim bunlar ne diye yok telefon girmiş şöyle olmuş böyle olmuş deyip beni başından savdi. Uzamasın konu diye fazla üstüne gitmedim . Fakat bu günlerde yine aynı seylere rasgeliyorum. Twitterda saçma sapan şeyler aratıp izliyo takip ediyo iki defa kapattım haberi olmadan gene açmış şimdi bir site indirmiş gene aynı mide bulandırıcı kadın videoları izliyo.. 7 aylık hamileyim acaba ilişkiye giremediğim icinmi böyle yapıyo.. konuşmak bile gelmiyo onunla içimden
Dışarda bakmıyo ama frikik yazıp izlediğini gordmEsinizin baska kadinlarin etek alti firikikleri aratip izledigini ve disarda da baktigini bilerek ona olan sevginiz guveniniz bi sirkelenmedi mi?
Disarida da bakiyordur. Bunu kabullen lütfen. Seni üzmek için söylemiyorum ama tlf bakan canlisina nasil bakmasinDışarda bakmıyo ama frikik yazıp izlediğini gordm
Karıştirdimda zorla aldım değil elime alıp birini aricam zaman aklıma gelip bakıyorum. İkincisi akıntım çok geliyo girmek içimden gelmiyo bi iki kere denedim kasintida çok olduInsan cocugunun bile telefonunu karistirmazken velisiymissiniz gibi esinizin telefonunu karistirmaniz hos degil.
7 aylik hamilelikte neden esinizden uzak duruyorsunuz?
Eminim dusuk tehlikesinden degil kendi kendinize cinselligi yasaklamissinizdir ve ben bunu hic ama hic anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?