- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.103
- 498
- Konu Sahibi Kocasinaasikk
-
Her kadın, her vucut kendine özgü tepkiler veriyor hamilelikte tamam da. Kaşıntının başka nedenleri olabilir araştırılmalı. Akıntı tüm hamilelerde var en azından bu aylarda saglık sorununuz yoksa kendinizi kısıtlamayın. Birde dogumdan sonrası safhası var bunun en az 40 gün sürüyor zaten iyileşmek.Karıştirdimda zorla aldım değil elime alıp birini aricam zaman aklıma gelip bakıyorum. İkincisi akıntım çok geliyo girmek içimden gelmiyo bi iki kere denedim kasintida çok oldu
Bende anlattıgınız gibi sürekli iç çamasırlarımla savaşıyorum. Ama dedigim gibi kaşıntı konusunda birşeyler yapmanız gerekebilir. Önemli bir konu.Akıntım çok fazla günde iki kere iç çamaşırı değiştirmek zorunda kaliym nerdeyse gece yatağa girer girmez kasinti başlıyo gidip yıkanıyorum ama yarın gene ayni
+1Yalan söylüyor, yok tlf kendi açmış vs diye.. Cinselliğe önem veriyorsa ve aranız soğuksa cinsel yönden, bu sebeple bakmış olabilir. Sen de bu süreçte ona soğuksan, o da kendi kendi bu yolla tatmin etmeye çalışmış belli ki. Ama çok itici ya bu tarz şeyler
sürekli goglede bilmem şöyle frikik bunun etek altı vs.şeyler aratip izlediğini görüyorm
gene aynı mide bulandırıcı kadın videoları izliyo..
7 aylık hamileyim acaba ilişkiye giremediğim icinmi böyle yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?