Eşimin telefonunda bulduklarim

Konuşup tatlıya bağlayamadıysanız bence kurcalamayın geneli izliyor erkeklerin sizde telefonu kurcaladıkça sürekli kendinizi üzecek bir nedenle karşılaşırsınız.heleki hamileymişiniz ruh haliniz fazlaca hassas bırakın izlemek istiyorsa izlesin . Size karşı tavırlarında sevgisinde , alakasında azalma yoksa bence bir sorun değil bu izleyebilir.

Ne var yahu bunda besbelli adam cinsel yönden kendini tatmin edici yollar deniyor. Başka şeylere yönelmek yerine bunlarla kendi ihtiyaçlarını karşılıyor. Hem cekinecrk birşeyi olsa onları yok ederdi telefondan hatta size karıştırma fırsatı vermezdi. Üstüne çok gitmeyin. Sizde hassas bir donemdesiniz ama biraz daha anlayışlı uzlaşmacı olun. Rahatsizliklarinizi kızgın olarak degilde daha uzlaşmacı olarak halledin. Yok çok iğrenç iyyyy vs gibi yorumlara da çok şaşırdım. Biz kadın halimizle nelere bakıyor izliyoruz da adamlar niye izlemesin. Herkes de sorsam masumluk abidesi

Ya ben de bazen kendimi saçma sapan şeyler izlerken buluyorum , hani ders videosundan japonyadaki liselerde esrarengiz uygulama, izlerken inanamayacağınız afrikadaki kabilelerin cinsel ritüelleri, hatta karşıma madam marika diye bir trans çıktı beğendim konuşmalarını başka videolarını arattım ..Hani biri görse çok farklı düşünebilir ama kendiliğinden gelişiyor, bir tane gördüyse zincir gibi düşüyor gerisi de zaten..Tıklamak başka aratmak başka oluyor yani fazla kurcalamayın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…