Eşimin telefonunda gördüğüm mesaj

deniz2230

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
10
3
6
26
Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi. Bunu anlamıycak kadar aptal değilim tabikide ama ne yapmam gerekiyor Bu durum karşısında kayınvalidem ve kayınbabamda durumu öğrendiler ve oğullarını savundular. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi. Bunu anlamıycak kadar aptal değilim tabikide ama ne yapmam gerekiyor Bu durum karşısında kayınvalidem ve kayınbabamda durumu öğrendiler ve oğullarını savundular. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Ailesi ogrenip savunuyormu bide utanmaz arlanmazlar kanitlasin o zaman yalan soyledigini bu ne bicim yalan

hemen gün yüzüne çıkarmasaydınız

Yuh
Çok makul bi yalanmış gerçekten
Bu sefer aldatmamış olduğunu varsayalım hadi
Ama daha önce aldatıp bu arkadaşına anlattığı kesin
Yoksa bu ne rahatlık, niye aklına bu yalan gelmiş ilk?

Yapışacak şey belli ister sineye çekin ister boşanın

Yiyişmek nedir?

yiyisme; giysiler çıkarılmaksızın, ve bir üst basamaga geçmeksizin yapılan, öpüsme, ellesme, koklasma, çimdikleme, ısırma, oksama, sıkma islemi. genelde topluma açık, kuytu ve karanlık yerlerde oturularak yapılır.

Sizce bu aldatma değilse affedin.

Ayrılmayacaksanız inanmış gibi yapın unutun. Aksi halde yapılacak şey belli.

İlk esimden duymustum erkeklerin böyle mide bulandiran sohbetleri oluyormus biri bir kızla ciktimi otekide hemen cikiyor yani cikmadiysa bile cikiyor onlardan geri kalmamak adina belki esiniz doğru soyluyor olabilir sirr hava atmak icin olmamis birseyi oldu gibi anlatmis olabilir hareketlerine baksaydiniz hic oyle birsey hissetirecek hareketler yaptimi

Arkadaşına daha düzgün bir bahanesi yokmuymuş. Adam üstelik çevresine çok rahat abuk subuk yalanlar söyleyebiliyor. Bence takipte kalıp duruma öyle bakacaktınız erken davranmışsınız. Şimdi yapıyorsa bile öğrenmeniz çok zor olacak.

Ayrılamayacak durumdaysanız keşke okumamış gibi yapsaydınız

Şimdi ayrılmazsanız nasıl olsa boşanamıyor diye daha rahat takılır

Aile sonuçta kızsalar bile iki gün sonra unuturlar onlardan bişey beklemek saçma olmuş

Ayrıca evli olduğu insanı aldatan adam ailesinin kızmasını yada yapma oğlum demesini mi önemseyecek

Ayrıca yalanından belli zeka seviyesi biraz düşünseymiş yalan söylerken bu ne :bicak:

Yalana bak, onu söylemeyi bile becerememiş
Ben bir arkadaşımla görüşmek istemesem müsait değilim, hastayım vs derim
2 erkek geldi yiyiştik demem
Ne alaka yani?
Bana uykumda sorsalar sayıklarken bile daha mantıklı şeyler söylerim :deli:

Back
X