• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonunda gördüğüm mesaj

Ailesi ogrenip savunuyormu bide utanmaz arlanmazlar kanitlasin o zaman yalan soyledigini bu ne bicim yalan

Tabi oğullarına toz kondurmazlar ben de mesajlar var diye kıyametler kopardığımda eş kişisi kanıtlasın diyordu ben de gözlerine soktum mesajları ona rağmen bana sen uyduruyorsun bizim oğlumuz öyle yapmaz dediler hala da diyorlar boşanma aşamasındayız benim kafamda sorunlarım olduğunu savunuyorlar mesajları okudukları halde

Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi.
Başka yalan kalmamış öyle mi?
Klasik yalanlarimiz vardır mesela..
Su hastalandı,bu fenalaştı diyememis yani ?
Onun yazdığı değil sana söylemiş olduğu yalan.Boyle mesajları görüp hemen adama yoneldiginizde bir nevi ona iyilik yapmis oluyorsunuz.Dikkatli olması için teşvik ediyorsunuz.Keske bekleyip gozlemleseydiniz.Ailenin de desteklemesi ayrı bir skandal zaten.Ayrica arkadasına madem ki yalan söylüyor neden sizin kadınlık gururunuzu ayaklar altına alıyor.
Böyle yalan olmaz.Resmen karımı ayakta uyutuyorum diyor insanlara.Ayip cidden çok ayıp.Zaten başı sıkışan,foyasi ortaya cikan hep şeytana uydum diyor.
Sabahtan akşama kadar el bassa ne fark eder.

Ayrılamayacak durumdaysanız keşke okumamış gibi yapsaydınız

Şimdi ayrılmazsanız nasıl olsa boşanamıyor diye daha rahat takılır

Aile sonuçta kızsalar bile iki gün sonra unuturlar onlardan bişey beklemek saçma olmuş

Ayrıca evli olduğu insanı aldatan adam ailesinin kızmasını yada yapma oğlum demesini mi önemseyecek

Ayrıca yalanından belli zeka seviyesi biraz düşünseymiş yalan söylerken bu ne :bicak:
👏👏👏👏👏
Dile getirdiniz dediklerimi

hala benim yanlış anladığımı gitmek istemediği için öyle bir yalan uydurduğunu söylüyor tek açıklaması bu :)

Yani gitmek istemedigi icin neden böyle bir yalan uydurmus hastayim der karim hasta der baska bahane bulur da bu nedir yani bunu acmadimi cok sacma eger sadece bahanesi buysa

Arkadaşının yanına gitmemek için başka yalan mı bulamamış? Açık açık yalan söylüyor pislik!

O aile de oğullarını yatakta bassa yine onun tarafını tutar heralde. Doğduğuna pişman edin, affedecekseniz de hemen affetmeyin bari.

Bunlar da hemen Kuran a el basmaktan bahsederler. Noluyor yani el basınca, anında çarpılacak mı😂 ne kolay ya, hemen öyle diyince inanacak sanki karşıdaki. Bariz yalan söylemiş.

Tiksindim hadi diyelim yapmadı ama ilerde yapar

Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi
Okuyorum okuyorum anlamıyorum... biri bana mesajda ne yazdığını açıklayabilir mi acaba? 🤷🏻‍♀️

2 kız varmış biriyle yiyişmiş biriyle yiyişememiş, arkadaşı davet etmiş gitmemiş, ay anlamadım ne alaka 😱

Okuyorum okuyorum anlamıyorum... biri bana mesajda ne yazdığını açıklayabilir mi acaba? 🤷🏻‍♀️

2 kız varmış biriyle yiyişmiş biriyle yiyişememiş, arkadaşı davet etmiş gitmemiş, ay anlamadım ne alaka 😱

Canım üniversite sınav sorusu gibi yazı olmuş sende haklısın 🤣🤣

Kocasının telefonuna bakmış. Koca olacak kişi arkadaşı ile iki kız vardı biri gitti diğeriyle yiyiştim gibi bir yazışma yapmış.
Kadında kocasına bu mesaj ne diye sorunca oda gitmemek için yazdım ona demiş.

Yersen...

Hadi şaka yaptığına inanalım. O zaman arkadaşının gözünde sizi kötü duruma düşürmüş oluyor. Sizi aldatıyor , ruhunuz duymuyor gibi. Sizde kendi arkadaşlarınıza böyle şaka yapacağınızı söyleyin bakalım ne diyecek. Sen beni rezil mi edeceksin der mutlaka.

Ailesi nasıl savundu o kadar merak ettim ki. Eşin adına ben utandım burda, mazeretinin saçmalığına..
Eğer ayrilmayacaksaniz daha da yüzlemeyin

Başka yalan mı bulamamış. Gerçek değilse bile mide bulandırıcı. Bir de çok erken davranmışsınız şimdi çok dikkatli olur

Siz bizi mi kekliyosunuz yoksa hakkaten bu kadar temiz kalpli misiniz. Yiyiştik kelimesinden sonra hangi kadın hmm ok modunda olur

Eşin şey yapmışta sıvamış sorsana sende yiyişebilirmisin erkeklerle sorun olmazsa ee bu adamlar bunu istiyor anladıkları dil.

Back
X