• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonunda gördüğüm mesaj

Boşanmayacak olanlar görmemiş gibi yapın! Neden mi?
Şimdi adama söyledi, ee inanmıyorda adam bunu biliyor. Ama göz yumduğu icin erkek buna yine devam edecek, cunku biliyor ki göz yumuyor karısı.🤷‍♀️ bari görmezden gel de korkusu olsun sizden. Gözünüzün içine baka baka devam edecek çünkü
Bu daha kötü

Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi. Bunu anlamıycak kadar aptal değilim tabikide ama ne yapmam gerekiyor Bu durum karşısında kayınvalidem ve kayınbabamda durumu öğrendiler ve oğullarını savundular. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
PİSLİKLER

Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi. Bunu anlamıycak kadar aptal değilim tabikide ama ne yapmam gerekiyor Bu durum karşısında kayınvalidem ve kayınbabamda durumu öğrendiler ve oğullarını savundular. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Afedersin ama yiyisdim diye yazan bir adami dunya savunsa umrumda olmaz. Oyle iyrenc bir tabir olamaz. Resmen olayi anlatmiş. Birinin yanina gitmemek için boyle birsey uydurulmaz. En azindan saf diyilsiniz inanmamişsiniz. Yine de keşke ona gostermeden screen yapib saklasaydin. Ya da kendi telefonunla resmini cekseydin. Sonra da o uyudugunda kontrol etseydin. Bir kaç kez delil toplasaydin. Çunki bu durumda ne yapmalisim bilmiyorum. Ben yaninda durmazdim

Eşiniz hem terbiyesiz hem yalancı.
Üstüne de beceriksiz.
Yedin bir halt, bari sakla.
Ailesi de tüy dikmiş üstüne.

Benim midem kaldırmaz böyle bir diyaloğu.
Siz tolere edip evliliğinize devam edecekseniz inanmış görünün ki kocanız hepten arsızlaşmasın.
Yoksa sizi aleni aldatır.
Ailesi de arkasında.
Kimden çekinecek?

Yazık ailesi tabikide oğlunu savunacak. Bide üstüne üstlük kadinliginizada laf atar.
Yakın çevremde gördüm adam aldatıyor her boku yiyor adamında ailesi kadına diyorki kadın olsan elinde tutsan.
Ne günlere kaldık Allah'ım

Yazık ailesi tabikide oğlunu savunacak. Bide üstüne üstlük kadinliginizada laf atar.
Yakın çevremde gördüm adam aldatıyor her boku yiyor adamında ailesi kadına diyorki kadın olsan elinde tutsan.
Ne günlere kaldık Allah'ım
Erkek namusuna sahip cikamiyor kadin suclu oluyor
Eger kadin yapsaydı bunu gor sen neler olacakti
Konu sahibi insAllah kocanin gozune perde inerde senden baskasini goremez

Çok ciddi sosyolojik bir sorun aslında bu. Konu sahibi 22 yaşında. Eşi 10+ yaş daha büyük değilse kendisinden o da 20’li yaşların başında evlenmiş. İkisi de hiç bir şey yaşamadan, karşı cinsi tanımadan, kişilikleri oturmadan, en önemlisi durulmadan evlenmişler. Adamın aklı hala diğer kızlarda, öpüşmekte, oynaşmakta. Yaşının getirdiği bu çünkü.

Burdan yaşını başını almış adamlar aldatmazlar gibi bir sonuç çıkarıp linçlemeyin lütfen.

Normalde insanlar gitmek istemedikleri zaman bu şekilde yalan söylemez ne alaka iki kiz vardi da biriyle kaldik ne sacma, bariz bisey var yalan söyledim diyorsa, arkadaşına hava atmak içindir ama onda da yine eninde sonunda aldatacak demektir. Eş ailesi nasil savunur , hic mi utanmıyorlar ne yapayım demişsiniz aslında tek bir çözümü var siz de biliyorsunuz.

Affederseniz ve onun yalanına inanmamış olsanız bile inanmış gibi yaparsanız bunun sonu gelmiyor. Bir sonraki sefere telefonunda dozajı daha da artmış şeyler görebilirsiniz. Tecrübeyle sabit🤦‍♀️ Keşke fevri davranıp hesap sormasaydınız, şimdi ya telefonunu saklamaya çalışacak yada temizleyip bırakacak.

Eşin nasıl bir adam ki arkadaşının yanına gitmek istemiyor diye karısını aldatmayla ilgili bir yalan söylüyor. Bence eşiniz zaten dürüst ve güvenilir bir insan değil. Öyle olsaydı bu yalan yerine eşimle vakit geçiricem bugün diye bir şeyler söylerdi. İnanma bas tekmeyi gitsin

Ayrıca arkadaşına karşı da sizi ne kadar küçük duruma düşürmüş oldu farkında mısınız? Yani ben evliyim ve karımı aldatıyorum. Keyfime bakıyorum...

yalan bile olsa çok küçük düşürücü bir davranış ben olsam kıyametleri koparırdım

Iyide arkadaşını ekmek için yalan söylememiş ki öyle olsaydı kızlarlayım derdi attigi mesajda daha once olmus bitmis gibi anlatmis hemde evli adam yani yorgunum evde dinlenicem deseydi arkadaşı eve silahla baskın mı yapacaktı bence uzatmayın sizin inandiginizi düşünsün bir süre sonra yine yapacak ozaman kanıt toplayin

Pardon da neden aile sorununuzu kayınvalide vs biliyor?

Back
X